sensuality
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους!! Σημερα 19-05 Κατερινα. Κυριακη 10-19 Λιντα και 19-04 Αλεξια
Απόγευμα Παρασκευής και ξεκίνημα μοναχικής mega τσάρκας με αφετηρία το Γκάζι γύρω στις 20:40
Για ακομα μεγαλυτερη τσαρκα..........
Την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ μαζί σου [size=19pt]ΦΙΛΕ[/size]..... ;) ;) ;)
Εχτές το μενού είχε στουντιότσαρκα. Παρέα με τον dimit31, για ακόμα μια φορά, κατά την διάρκεια της 3[sup]ης[/sup] βάρδειας αφού πήγαμε πρώτα απο το μεταξουργείο, στον γυρισμό περάσαμε απο το γκάζι!
92Α:Τζένη.Μελαχρινή, μετρίου αναστήματος, αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος και σφιχτή περιφέρεια.
Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να μην μπέρδεψα κάτι!
Μολις ειδα τις φωτο :Παιδιά, η κοπέλα που έπιασαν να εκδίδεται με aids, πιθανότατα εν γνώσει της, δούλευε απ'ότι φαινεται και σε studios. Όσοι την επισκέφτηκαν καλό είναι να κάνουν ένα τεστάκι.
Εχει δουλεψει και στο σπυρου πατση 27 και 50Να γραψουν οι στουντιακιδες που τσαρκαρουν αν την ειχαν δει σε καποιο στουντιο,εγω δεν την ειχα δει σε καμια τσαρκα μου περιμενουμε βοηθεια και απ τους υπολοιπους εμπειρους παιχτες
Επίσης αν δε κάνω λάθος,την είχαμε πετύχει και ως ΣΟΦΙΑ,στο Σπ.πάτση 27,φίλε CHEYENNE.Μολις ειδα τις φωτο :
Η συγκεκριμενη κοπελα εργαζεται/εργαζοταν και στο Βουρβαχη 19 σαν Βαλερια.
[size=19pt][size=19pt]ΠΡΟΣΟΧΗ[/size] [/size]: [size=15pt]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ[/size] η Βαλερια που εργαζοταν πριν καποιο διαστημα εκει (1,5 χρονο περιπου), αλλα συνονυμια με ξεκινημα γυρω στους 3-4 μηνες πριν.
Να γραψουν οι στουντιακιδες που τσαρκαρουν αν την ειχαν δει σε καποιο στουντιο,εγω δεν την ειχα δει σε καμια τσαρκα μου περιμενουμε βοηθεια και απ τους υπολοιπους εμπειρους παιχτες