Απόγευμα Παρασκευής και ξεκίνημα μοναχικής mega τσάρκας με αφετηρία το Γκάζι γύρω στις 20:40
Κωνσταντινουπόλεως 61 :
Σάντυ. Καλοδιατηρημένη pro-milf με πολύ αέρα και αποφασιστικότητα παρουσιάστηκε ολόγυμνη στο σαλόνι, Φουλ προγράμματα.
Ιεροφαντών 9:
Αφροδίτη, μελαχρινή milf με μακριά σγουρά μαλλία, πλούσιο φυσικό στήθος, ευτραφή μπούτια με σημάδια κυτταρίτιδας.
Ευνειδών 5:
Αλέξια. Η πιο όμορφη παρουσία που έχω δει ποτέ στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Νεαρή, ξανθή με κοντά σχετικά μαλλιά, ωραίο σωμα και τατουάζ στην μέση. Αρκετά ευδιάθετη στην έξοδο της από το δωμάτιο, συντρόφια με τον συναγωνιστή που ήταν αρκετά χαμογελαστός. Από 20 ευρώ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133:
Ντορίνα. Μόνη της αυτή την φορά. Νεαρή, μελαχρινή με καρέ μαλλιά μέχρι τους ώμους. Σαρκώδη χείλη, εκφραστικά μάτια, φυσικό στήθος αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Ευγενέστατος και διακριτικός ο κύριος επί της υποδοχής, μας άφησε να τα πούμε για λίγο, μιας και γνωριζόμαστε καλά πλέον μετά από αλλεπάλληλες καταθέσεις μου.
Κωνσταντινουπόλεως 80 :
Εμιλυ. Νεαρή ψηλή με ίσια καστανά μαλλιά, Ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη, ψηλά πόδια, φυσικό στήθος. Θα ήταν μεγίστη παράλειψη να μην αναφέρω την παροιμιώδη ευγένεια του κύριου επί της υποδοχής, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους και τις συναδέλφους του.
Κωνσταντινουπόλεως 92Α :Ένα μοναδικό δίδυμο, όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο ευγενέστατος υπηρέτης. Και είχε δίκιο.
Κλαούντια και
Σόνια. Δυο κορίτσια από το πάλαι ποτέ κραταιό Μέγαρο της Πλατειάς Βάθη Amnezia. Με πολλα κοινα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση τους. Και οι δυο ψηλές, αδύνατες , μελαχρινές αφού πρόσφατα και η Κλαούντια έβαψε μαύρα τα ξανθά μέχρι πρότινος μαλλιά της,με topless εμφάνιση. Γνωριζόμαστε καλά και μιλήσαμε αρκετά για κοινές γνώστες και τα σχεδία τους, τώρα που το «Μέγαρο» είναι πλέον παρελθόν.
Κωνσταντινουπόλεως 92 : ΝΑΙ, ΝΑΙ , ΝΑΙ μου άνοιξαν!!!! Σε χρέη κοπέλας και υπηρεσίας η
Τζουλη. Η θηριώδης ξανθή Λετονή με το όμορφο πρόσωπο. Πλούσιο στήθος, και γενικότερα πλούσια τα ελέη του….Μαζι της η
Έλλη μελαχρινό Milf με σγουρά μαλλιά με πολύ ξινό σαλονάρισμα. Από 30 ευρώ.
Κωνσταντινουπόλεως 94 :
Τάνια. Ξανθό Milfμε μακριά μαλλιά σε κοτσίδα, λευκό μπουστακι, χωρίς κάτι το άξιο λόγου για παραπάνω αναφορά. Από 30 ευρώ επίσης.
Κασσάνδρας 4 :
Άννα. Η μελαχρινή νεαρή καλλονή του ομίλου.
Κασσάνδρας 4Β : Η γλυκιά και sexy
Αμάντα. Μαζί της και η
Σαμάνθα, new entry, νεαρη αδυνατη με ισια ξανθά μαλλια, συμπαθητικο προσωπο και τατουάζ στο πίσω μερος.Την ειχα δει παλιότερα σε τσαρκα μου στο Βουλιαγμενης 83. Σε σύγκριση/δίδυμο με την Αμαντα υστερεί αισθητά……
Κασσάνδρας 4Γ :
Τζούλια. Η μελαχρινή Πολωνή με το φουλ πρόγραμμα, από τα ανερχόμενα ονόματα του ομίλου.
Κασσάνδρας 6:
Ιρενα. Καιρό είχα να την δω. Όμορφη μελαχρινή με ισα μαλλιά με αφέλειες. Πλούσιο φυσικό στήθος, με φουλ περίγραμμα. Η
Αλεξία, ξανθιά με ίσια μαλλιά ωραίο σώμα και τατουάζ.
Κασσάνδρας 3 (κάτω) :
Αλεξάνδρα. Εντυπωσιακή μελαχρινή, με μακριά μαλλιά. Πλούσιο ενισχυμένο στήθος.
Κασσάνδρας 3 (πάνω) :
Ρωξάνη. Μελαχρινή απλά συμπαθητική παρουσία κατά την ταπεινή μου άποψη.
Ιερά οδός 66 :
Έλενα ξανθούλα αδιαφορη, δεν θυμάμαι και πολλά και Αλινα, καστανή αδύνατη με ίσια μαλλιά φορούσε δικτυωτό καλσόν.
Σπύρου Πάτση 50 : Κλειστό (αναμενόμενο)
Σπύρου Πάτση 40 :
Αλεξία. Νεαρή, αδύνατη ψηλή ξανθή με τα ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους. Συμπαθητικό πρόσωπο, την έχω ξαναδεί στο Φραντζή 47 με το όνομα Σάρα.
Σπύρου Πάτσι 27 :
Ντινάρα. Καζακστανή με μαύρα μακριά μαλλιά σε αφέλειες. Το κίτρινο φόρεμα που ήταν ντυμένη δεν μου έδωσε σαφή άποψη για το σώμα της.
Μαίρη καστανή με πλούσιο φυσικό στήθος, ντυμένη με μαύρο baby doll, και
Ζακλιν νεαρή ξανθή αδύνατη Τσέχα κατά δήλωση.
Σερβίων 26 :
Αλεξάνδρα. Η milf ης διπλανής πόρτας. Γλυκό αριστοκρατικό πρόσωπο, πλούσιο φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Τα βασικά από προγράμματα χωρίς κάποια extra Εργάζεται ταυτόχρονα και στο Βουρβαχη 19, Κωνσταντινουπόλεως61, Θαρυπου 10 αλλά και σαν Μίλβα στο Φραντζή 47.
Δοξάτου 2Α : Κλειστό (αναμενόμενο) η ώρα είχε πάει 23:10 και η Τρίτη βάρδια ξεκινούσε……
Κωνσταντινουπόλεως 128 : Κλειστό
Κωνσταντινουπόλεως 130 :
Πέρλα, Ρακελ και
Κρυσταλ οι τρεις σκουρόχρωμες Βραζιλιάνες. Σαφώς και οι τρεις μελαχρινές με σγουρά μαλλιά.. Η πρώτη με κανονικές αναλογίες, η δεύτερη αρκετά Mignon και η τρίτη σε διαστάσεις large.
Κωνσταντινουπόλεως 132 :
Τζίνα. Milf με σγουρά καστανά μαλλιά. Από τις χειρότερες παρουσίες που έχω δει σε studio.
Ιωαννίνων 3Α :
Σουζη και
Τινα. Δυο νεαρές με πανομοιότυπο σωματότυπο. Μικροκαμωμένες, αδυνατούλες, η πρώτη ξανθιά και η δεύτερη μελαχρινή. Και οι δυο εμφανίστηκαν ξυπόλητες στο σαλόνι. Από 30 ευρώ, μέχρι 50 το φουλ (άνευ πρωκτικού)
Ιωαννίνων 3 :
Βίκυ αδιάφορη promilf, την έχω ήδη ξεχάσει,
Μαρία, θηριώδης γαζέλα, και
Ροζαλιντα κοντό μικροκαμωμένο milf με άσχημα χαρακτηριστικά Η μια χειρότερη από την άλλη. Από 25 ευρώ………
Περπάτημα μέχρι την πλατεία Μεταξουργείου metro --> Δάφνη και συνεχίζω :
Ισμήνης 2 : Πάμελα. Εντυπωσιακή ξανθιά με πλούσιο στήθος από σιλικόνη. Πρόκειται για την κοπέλα που θητευσε και στον όμιλο Κασσάνδρας με το όνομα Κάτια.
Μπουζιάνη 2 :
Κατερίνα. Τα μακριά extensions έχουν προστεθεί πλέον στο look της. Ψηλή, ναζιάρα με πλούσιο ενισχυμένο στήθος , φορούσε σήμερα τα sexy γυαλάκια της. Πρόκειται για την κοπέλα που ξεκίνησε στο Βριλησσου 55-57-42, με ενδιάμεσο σταθμό και τον όμιλο Κασσάνδρας, εμφανίζεται αυτό τον καιρό παράλληλα και στο Φυλής 104. Η
Σαμανθα ήταν η άλλη κοπέλα της βάρδιας Ψηλή, εντυπωσιακή, με πολύ βελτιωμένο το σαλόνι της συγκριτικά με την τελευταία φορά που την είχα δει. Ξεκίνησε σαν Λουνα από την Φυλής, για να συνεχίσει σαν Εντιτα στο Φραντζή 47 – Βουλιαγμένης 83.
Μελαντίας 50 :
Αντζελίνα, όμορφη νεαρή ξανθιά με ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο. Όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένου και του πρωκτικού, αντίθετα με την
Μελίντα, την μελαχρινή αδυνατούλα συνάδελφο της που δεν το προσφέρει στα προγράμματα της. Τιμές λίγο τσιμπημένες (80 ευρώ το 69)
Ηλία Ηλιού 82 :
Βαρβάρα. Η ψηλή μελαχρινή Ουκρανή Milf. Ίσια μαλλιά, καλοδιατηρημένο σώμα, αρκετά καλές υπηρεσίες όσον αφορά τουλάχιστον τις δίκες μου εμπειρίες μαζί της στο παρελθόν.
Βουλιαγμένης 68 :
Μαργαρίτα. Ψηλή μελαχρινή αδύνατη σχετικά, εντύπωση μου έκαναν οι δυο μικροί κώνοι με τις φουντίτσες που κάλυπταν τις θηλές της.
Βαλερια, νεαρή ξανθή με ίσια μαλλιά με λευκό στριγκάκι. Και οι δυο πολύ ευχάριστες και διαχυτικές στο σαλόνι.
Καρέα 30 :
Τζίνα, η γνωστή μελαχρινή αδύνατη Τσέχα. Η Σάρα απουσιάζει στην Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει σε μια εβδομάδα συμφώνα με την δήλωση της ευγενικής υπηρεσίας.
Βούβραχη 19 :
Αλίνα. Η γνωστή Λευκορωσίδα .Μια από τις πλέον σταθερές αξίες των studio.
Tram -->Σύνταγμα,,metro --> Αττική και κέντρο
Αριστομένους 72 : Κλειστό
Πιπίνου 118 :
Κάτια. Ρωσίδα με σκούρα καστανά μαλλιά, πλουσιότατο φυσικό στήθος που δεν ήταν δυνατόν να το συγκρατήσει το κίτρινο στενό μίνι φουστανάκι που φορούσε
Κεφαλληνίας 75 :
Μαρία. Καστανόξανθη αδιάφορη σγουρομάλλα, που κάπου είχα ξαναδεί, αλλά δεν μπορώ αν θυμηθώ που. Μαζί της η
Κορινα, ψηλή μελαχρινή με στενούς ώμους και «αλάδωτη» περιφέρεια. Έναρξη προγραμμάτων από 40 ευρώ με ταβάνι τα 60 στο ελεύθερο στοματικό
Αχαρνών 106 :
Τζέσικα. Μελαχρινή αδιάφορη αδύνατη κορασίδα, με τιμή έναρξης τα 30 ευρώ μέχρι 50 ευρώ το 69.
Φυλής 104 :
Νεφέλη. Μελαχρινή νεαρή με ισια μακριά μαλλιά Δυνατό της σημείο η περιφέρεια της και τα εκφραστικά μάτια της.
Ελένη, η επονομαζόμενη Ελληνο Αιγύπτια. Με τα μαλλιά της πλέον καστανά, πλούσιο φυσικό στήθος.
Μπέτυ η Καζακστανη Milf με τα έντονα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Και οι 3 κοπέλες προσφέρουν φουλ πρόγραμμα στα 100 ευρώ που περιλαμβάνει και ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Η ώρα είχε φτάσει πλέον 02:30 περίπου. Δυστυχώς δεν είχε συγκοινωνία να «πεταχτώ» μέχρι την Βριλησσού. Δεν πειράζει και σήμερα μέρα είναι………….