SANDRA1LOVE
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Like
- 0
Καλησπερα σας περιμένω σήμερα από της 20:00 μέχρι της 04:00 το πρωί στην Θησεως 40( πάνω ) " ΑΠΟΛΑΥΣΗ " 1000 ΤΗΣ 100 ΕΓΓΥΗΣΗ !!!!!!
Ηταν πανω κατω την ιδια περιοδο που ηταν και η Γκαλινα εκει!!!
Η Μιχαελα απο κασσανδρας πηγε στο sweet angels στη φιλαδελφεια η ειναι αλλη κοπελα?
Τι έγινε σμήναρχε, έχεις στείλει το F-16 για σέρβις;
Τα σεβη τα δικα μου μεγιστε!!!σιγουρα κανεις εμεις την ξεραμε ως νταρια τα σεβη μου,ελπιζω να περνας υπεροχα
Πολυ pse η μιλφ ετσι?πςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!
ΓΚΑΛΙΝΑ!!!
τι μου θυμησες τώρα κουτάλα......
Ναι! Αυτη λεω και εγω. Η υπηρεσια στο Πιπινου μου ελεγε:Κατσε γιατι ειπες "Αννουλα" και με μπερδεψες!!!
Εγω τη μονη Αννα "Τσεχα" που ηξερα απο το Πιπινου ηταν μια μιλφ ξανθια περιπου στο 1.70 υψος!!!
Ηταν πανω κατω την ιδια περιοδο που ηταν και η Γκαλινα εκει!!!
Αυτη λες και εσυ η αλλη?
Μαλλον την "Νταιρα" δεν την ξερει κανεις απ'οτι φαινεται.....
Τι έγινε σμήναρχε, έχεις στείλει το F-16 για σέρβις;
Ευχαριστώ πολύ.Τιτανο-μεγιστο-τεράστιος !!!
Χρόνια πολλά συνάδελφε ...
Φίλε ICCAROS σ' ευχαριστώ.Φανούρη άξιος! Χαρά στο κουράγιο σου με το κλασσικό σαββατιάτικο οδοιπορικό σου! Περπάτησες λίγο φαίνεται και είχες δυνάμεις για τρεις εκκενώσεις! (σε πειράζω).
και όχι μόνο....Κεφαληνίας 75...
...
Διαπιστώνω επίσης ότι κατέβασαν την τιμή του απλού στα 40 από τα 50 ευρώ.
Τρεις ημέρες πριν από τη σημερινή, όλα ήταν μια χαρά....Κεφαληνίας 75...
Μειονέκτημα: τα δωμάτια δεν έχουν ντουζιέρες. Ειδικά τότε που είχα πάει εγώ: στο κοινόχρηστο ντουζ δεν είχε ζεστό νερό, ο θερμοσίφωνας είχε διαρροή και δεν ήταν καλοκαίρι. Τεσπα έσφιξα τα δόντια και ντουζαρίστηκα 2 φορές.
Με λουκέτο......
Κατάλαβα καλά? Το ΛΚ35 ήταν κλειστό?
Είσαι μεγάλος γνώστης του αντικειμένου!...
δράττομαι της ευκαιρίας και συμπυκνώνω κάποια πράγματα που είδα μέχρι τώρα σε κάποια μαγαζιά στις επιμέρους επισκέψεις μου, καθώς εγώ δεν τσαρκάρω.
Υγιαίνω και πηγαίνω...Φανούρη και εις άλλα με υγεία!
Γι' αυτό πρέπει να δείχνουμε κατανόηση. Αλλά και εκείνες, επαγγελματισμό....
Εγώ με τη σειρά μου έχω πει: Τρίγωνα με μεταβλητό κέντρο βάρους επικεπτόμαστε στα στούντιο: εργαζόμενες-γυναίκες-ανθρωπους...
Ευχαριστώ πολύ.Ωραια ενημερωση Φανουρη!
Μια ερωτηση μονο..το Λελας Καραγιαννη 35 τελικα ηταν ανοιχτο ή κλειστο?
Φίλε ΠΥΡΟΚΑΥΛΕ.πρόταση προς φανούρη. πέραν των φωτό των σπιτιών θα σε παραδεχόμουνα και θα βοηθούσε κιόλας αν φωτογράφηζες και καμιά κοπέλα κυρίως των στούντιο.
μετά τιμής..
Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
να 'σε καλά φίλε bk1981...Τα σεβη μου φανουρη
Φίλε Λαγονησιώτη σ' ευχαριστώ.ότι πιο εμπεριστατωμένο έχω διαβάσει...συγχαρητήρια!!και το φωτογραφικό υλικό πολύ καλό!!
Σ' ευχαριστώ φίλε CHEYENNE...Να προσθεσω και εγω το "μπραβο μου" στην ενημερωση του Φανουρη.
Φαντάζομαι δεν εννοείς ότι και το Φ104 είναι μπουρδέλο του 20άρικου......
θα μπορουσε να δημιουργησει ακομα ενα κοντινο τριγωνο απο το Αχαρνων 106-Φυλης 104-Πιαωνιου 10/Αχαρνων 85 (πλεον μπουρδελα των 20).
...
Να 'σε καλά.πολυ καλη δουλεια φανουρη συνεχισε ετσι!
αναμενουμε με αγωνιαΛοιπόν, θα μπορούσα να συμπεριλάβω και αυτό το τρίγωνο που αναφέρεις, αλλά τα χρειάζομαι αυτά τα studios για το σκηνικό της επόμενης ενημέρωσής μου.