ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Ισα ισα που ειναι παρα πολυ δυσκολο
;) ;) ;) ;) ;)
Αρχηγέ μου συμφωνώ 100%. Το πνεύμα μου δεν φαινότανε (ηλεκτρονικός λόγος γαρ)
Ισα ισα που ειναι παρα πολυ δυσκολο
;) ;) ;) ;) ;)
Πολύ σωστός!Παρακαλω όσοι γράφουν κριτικές για μπουρδέλα-στούντιο-μασαζερί και είναι λιγάκοι παρατηρητικοί (όπως πολλοί συναγωνιστές που θυμούνται τρομερές λεπτομέρειες) ας γράφουν κι αν οι χώροι είναι και προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα.Ας έχουμε όλοι το νου μας να προτείνουμε τα "σωστά" μαγαζιά στους συναγωνιστές που δεν έχουν ως δεδομένο όσα εμείς θεωρούμε δεδομένα.
;)Ισα ισα που ειναι παρα πολυ δυσκολο
;) ;) ;) ;) ;)
ότι πιο εμπεριστατωμένο έχω διαβάσει...συγχαρητήρια!!και το φωτογραφικό υλικό πολύ καλό!!Εδωσα λοιπόν το ''μπλέ εισιτήριο'' και εισήλθα στο δωμάτιο για να τιμήσω τη Ντάνα.
Θ' ανέβει κριτική φυσικά.
Ουφ! Τελείωσα...
Επισης και η Αννα απο Τσεχια που εδινε αβερτα γλωσσοφιλα. Τελικα ειναι Ρωσιδα απο οτι εμαθα. Μου φαινεται οτι γυρισε πισω στην πατριδα. Εφυγε τελος του 2006. Η Γκαληνα και η Χριστινα που δουλευαν εκεινη την εποχη σταματησαν?Πολυ σωστα!
Η αλυσιδα Πιπινου,Λελας κ Αριστομενους ειναι μεγαλο ¨φυτωριο¨!
Αν δεν κανω λαθος απο εκει ξεκινησαν...Πενυ απο Βριλησου 36 κλπ,Κατεριναρα απο Μπουζιανη 2 κλπ,Λαουρα απο Κασσανδρας...ως Σιντυ,μιλφ Ναταλι,Αννετα η Πολωνεζαρα,Λιντα απο Μπουζιανη 2 κλπ,εκει εφτιαξε το ¨ονομα¨ της η Σαμπρινα του Αντιοχειας 64 ως Μικαελα και φυσικα η Σονια!
Πολυ σωστα!
Αν δεν κανω λαθος απο εκει ξεκινησαν...Πενυ απο Βριλησου 36 κλπ,Κατεριναρα απο Μπουζιανη 2 κλπ,Λαουρα απο Κασσανδρας...ως Σιντυ,μιλφ Ναταλι,Αννετα η Πολωνεζαρα,Λιντα απο Μπουζιανη 2 κλπ,εκει εφτιαξε το ¨ονομα¨ της η Σαμπρινα του Αντιοχειας 64 ως Μικαελα και φυσικα η Σονια!
Φιλε Vagli η Αννα πριν απο το Πιπινου ειχε θητευσει για αρκετο καιρο στο Αλκαμενους 113 με το ιδιο ονομα!!! ;)Επισης και η Αννα απο Τσεχια που εδινε αβερτα γλωσσοφιλα. Τελικα ειναι Ρωσιδα απο οτι εμαθα. Μου φαινεται οτι γυρισε πισω στην πατριδα. Εφυγε τελος του 2006. Η Γκαληνα και η Χριστινα που δουλευαν εκεινη την εποχη σταματησαν?
για προφανεις λογουςΤην Νταιρα δεν βλεπω να ανεφερε κανεις!!!
Πολυ σωστα!
Δυστυχώς άλλοι είναι στον εγκέφαλο ;)ενταξει με τους ΑΜΕΑ μας πρηξατε , παντου ΑΜΕΑ μορια στο Δημοσιο , επιδοματα κλπ ,
εγω τους πληρωνω τους ΑΜΕΑ γι αυτο εγω θελω να εχω την καλυτερη εξυπηρετηση κ προσβαση
τωρα για τουσ ΑΜΕΑ ας μη γαμησουν δεν πειραζει
φτανει πια
Ειχα την εντυπωση πως η Αννουλα ξεκινησε απο εκει.Φιλε Vagli η Αννα πριν απο το Πιπινου ειχε θητευσει για αρκετο καιρο στο Αλκαμενους 113 με το ιδιο ονομα!!! ;)
Την Νταιρα δεν βλεπω να ανεφερε κανεις!!!
Κατσε γιατι ειπες "Αννουλα" και με μπερδεψες!!!Ειχα την εντυπωση πως η Αννουλα ξεκινησε απο εκει.
Για καποιο διαστημα δουλευε απογευματινη συνεχεια Πιπινου.
Εγω την πρωτοειδα Λελας και την... ακολουθουσα παντου.
Η Νταιρα ποια ειναι? (πλακα κανω...)
σιγουρα κανεις εμεις την ξεραμε ως νταρια τα σεβη μου,ελπιζω να περνας υπεροχαΚατσε γιατι ειπες "Αννουλα" και με μπερδεψες!!!
Εγω τη μονη Αννα "Τσεχα" που ηξερα απο το Πιπινου ηταν μια μιλφ ξανθια περιπου στο 1.70 υψος!!!
Ηταν πανω κατω την ιδια περιοδο που ηταν και η Γκαλινα εκει!!!
Αυτη λες και εσυ η αλλη?
Μαλλον την "Νταιρα" δεν την ξερει κανεις απ'οτι φαινεται.....