Σε σημερινή τσάρκα στην διάρκεια της δεύτερης βάρδιας:
Ισμήνης 2 : Σάρα, νεαρή αδύνατη, με ίσια καστανά μαλλιά.
Ηλία Ηλιού 82: Ρίτα, Όμορφη νεαρή με ξανθό καρέ μαλλί και αρμονικό σώμα. Εργάζεται και σαν Ρέα στο Φραντζή 47, Βουλιαγμένης 83.
Ιππόνακτος 14: Κορινα, Η γερμανίδα νταρντανομιλφ με πλούσιες καμπύλες.
Φραντζή 47: Λόρνα. Ξανθιά νεαρή με μέτρια χαρακτηριστικά προσώπου, και κανονικό σωματότυπο.
Βουλιαγμένης 68: Μαργκώ. Η όμορφη ξανθιά Ρωσίδα γνωστή και από το Βριλησσου 57-42
Βουλιαγμένης 83 : Ηλιάννα, η μικροκαμωμένη ξανθή με σωστες αναλογίες σώματος, σε μέγεθος extra small με πέρασμα από το Χαλκιδικής 83, Βουλιαγμένης 68 και Σπύρου Πατση 27 σαν Ναταλία.
Βούρβαχη 19: Βαρβάρα. Η μελαχρινή με τα ίσια μακριά μαλλιά milf με τις εξαιρετικές επιδόσεις στο δωμάτιο.
Βριλησσού 55: Εμιλυ η γνωστή σταθερή κορασίδα του ιδρύματος και Μάρα. Μελαχρινή με ωραίο σώμα μακριά μαλλιά.
Βριλησσού 24: Σαντρα. Μελαχρινή μέτρια παρουσία, χωρίς κάτι το αξιοπρόσεκτο.
Βριλησσού 36Α : Τζοβάνα. Νεαρή με ωραίο σώμα, μακριά ίσια καστανά πλέον μαλλιά με λίγες ανταύγειες. Mini sex show στο σαλόνι.
Βριλησσού 36: Ότι έχω να πω για την Πενυ θα το διαβάσετε στην κριτική μου. Καταθεσις.
Βριλησσού 46 : Βαλεντινα. Όμορφη ξανθιά με ίσια μαλλιά. Όμορφη παρουσία σε γενικές γραμμές, σταθερά την βρίσκουμε εδώ.
Ξεκίνημα τρίτης βάρδιας
Βριλησσού 42: Κατερίνα. Η μελαχρινή νεαρή με το πλούσιο σιλικονατο στήθος, όπως πάντα ευδιάθετη και παιχνιδιάρα στο σαλόνι.
Βριλησσού 60 (πάνω) : Ελπίδα. Η πρόστυχη νεαρή με το πλούσιο φυσικό στήθος και την αξιοπρόσεκτη περιφέρεια που έχω συναντήσει επανειλημμένα στην Κασσάνδρας.
Βριλησσού 60 (κάτω): Ιρενα,. Η γλυκιά μελαχρινή τσέχα με το όμορφο στήθος και το γλυκό χαμόγελο.
Βριλησσού 57 : Αλίσα. Η γνωστή ξανθιά μικροκαμωμένη ρωσίδα. Αρκετα ναζιάρα και sexy.
Βριλησσού 55: Σαμπρίνα, Ξανθιά με σπαστά μακριά μαλλια εντυπωσιακη παρουσία
Κατεχάκη 8 : Άντζελα, καστανή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα, και Ράνια η γνωστή ξανθιά του ιδρύματος
Κατεχάκη 5 : Η γλυκιά και sexy Αμάντα, Με νέο μελαχρινό look,αρκετα διαφορετική απ΄ότι την είχαμε συνηθίσει.