taskanas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 354
- Πόντοι
- 301
ναι αυτη ειναιρε παιδιά η ίδια είναι ή μου φαίνεται??????????
ναι αυτη ειναιρε παιδιά η ίδια είναι ή μου φαίνεται??????????
Ναι. Και όποιος πάει να μας ενημερώσει για το πόσο καιρό θα δουλεύει...
[move] Σημερα 29/10 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Βαλεντινα - Τζενη
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα (καινουρια) - Σονια - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Αλεξανδρα - Τζενη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Αντζη - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
υπάρχει καμμία που να τιμάει τα λεφτά της αυτή την εποχήτα γνωστα χαλια στη κασσαδρας και σημερα.
εσεις δεν μπορειτε να προγραμματισετε το δεξι ποδι να ειναι δεξια και το αριστερο αριστερα.
παμε λοιπον
στο 6 η αντζη η μοναδικη που πετυχαμε σωστα.
τσεχα λεει και λοιπα κουραφεξαλα.νομιζουν οτι μας δουλευουν ρε παιδια.
η μαρια η βουλγαρα απο φυλης 80.
μαζι της η ιρενα,σταθερη αξια λεει η τσατσα του ομιλου κασσανδρας....χαχαχα.
καλα που νομιζει οτι δουλευει αυτη?στην goldman sachs?
στα μπουρδελα με το σκουπακι εισαι μανταμ,κατεβασε την μυτη.
διπλα στο 4 κατω η λαουρα.
μουναρος ναι αλλα πολυ μαπα γαμησι.
στο 6 η αννα.οπως και η λαουρα.κρυοβουνο.
και η σιμονα.για τους οπαδους του αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις.
3 πανω και κατω κλειστα.
φοβερο προγραμματισμο κανει ο ομιλος.
υπάρχει καμμία που να τιμάει τα λεφτά της αυτή την εποχή
και από την άλλη να βλέπεται?
(όχι απαραίτητα σε κασσάνδρας)
η γνωστή παλιά σάρα?καρεα 30 μετα τα μεσανυχτα η σαρα
θα δωσεις 60 και θα ξεχασεις το ονομα σου
η γνωστή παλιά σάρα?
πέρα από τη σάρα στο γνωστό αυτό ίδρυμαsteadily.rock steady που λεει και ο μεγαλος
πέρα από τη σάρα στο γνωστό αυτό ίδρυμα
έχει καμμιά νέα
αντζελίνα στυλ ή κάτι τέτοιο?
(μου φαίνεται ότι από τότε που έφυγε εκείνος ο μπάρμπας με τα κλειδιά έχει πέσει το μαγαζί)
οκ θανκςεκει ειναι ο μπαρμας αλλα το μαγαζι ολο κατρακυλαει
Εγω παλι δεν ξαναπαταω όσο ειναι αυτος ο βρωμιαρης στο μαγαζιπέρα από τη σάρα στο γνωστό αυτό ίδρυμα
έχει καμμιά νέα
αντζελίνα στυλ ή κάτι τέτοιο?
(μου φαίνεται ότι από τότε που έφυγε εκείνος ο μπάρμπας με τα κλειδιά έχει πέσει το μαγαζί)
Eτσι για να θυμασαι τα περασμενα μεγαλεια του Καρεα koko !!! ;)εκει ειναι ο μπαρμας αλλα το μαγαζι ολο κατρακυλαει
Δυστυχώς ο μαλάκας ακόμα εκεί είναι αντι να τον στείλουνε στο σπίτι του.Πάντως τα κουρίτσια βλέπουνε τι γίνεται και του έχουνε βάλει χέρι αλλά αυτός μόνο στοίχημα και αγιος ο θεός.Να δεις κατρακύλα μόλις φύγει και η Σάρα τέλος του μήνα!!!!!!εκει ειναι ο μπαρμας αλλα το μαγαζι ολο κατρακυλαει