diomides1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 26
Ουτε την Βαλεντινα απο Κασσανδρας εχω υποψιν.. :- Εχει καμια κριτικη?
αν ειναι αυτη δεν εχει γιτι ειναι φρεσκια
Ουτε την Βαλεντινα απο Κασσανδρας εχω υποψιν.. :- Εχει καμια κριτικη?
Αλλο και τουτο!!
Royale studio στην Αχαρνων 143!
60ευρω το απλο..με μια κοπελα οχι και με τις 3 να τονιστει αυτο.. μεχρι 120!!
Λογικα ειναι η Βαλεντινα απο το Βριλησου 46Τωρα εχει μια Βαλεντινα,σκεφτηκα μηπως ειναι η Βαλεντινα milf γνωστη απο Βουρβαχη,αλλα η τσατσα μου ειπε οτι ειναι μια νεαργ Ρωσιδα ξανθουλα.Ξερει κανεις κατι παραπανω?
Σπιτι της!!!ρε παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια, η Ρομινα που βρισκεται, μηπως γνωριζει κανεις?
Επεστρεψε στην πατριδα της και σταματησε το επαγγελμα.ρε παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια, η Ρομινα που βρισκεται, μηπως γνωριζει κανεις?
Ζητημα να εχει ενα μηνα που εχει ξεκινησει να.....αγωνιζεται.Ουτε την Βαλεντινα απο Κασσανδρας εχω υποψιν.. :- Εχει καμια κριτικη?
Έλειπε πριν 1-2 εβδομάδες νομίζω.Αρχισε η κατιουσα!!!! Τελικα η Τζινα δεν πηγε διακοπες?Και τοσο καιρο δεν περναγα νομιζοντας οτι ελειπε!!!
Ναι αλλα απ'οτι φαινεται οχι για πολυ!!!Έλειπε πριν 1-2 εβδομάδες νομίζω.
Τα προγραμματα ειναι στα σαιτ Αν θελετε να σας τα βαλω κι εδωΠου ειναι τα προγραμματα της Κασσανδρας και Βριλησσου οεο?
Οχι μωρε....μιας και τα ανοιγουμε ολα θα ανοιγουμε και τα δικα σας!!!Τα προγραμματα ειναι στα σαιτ Αν θελετε να σας τα βαλω κι εδω
Τωρα γινετα η προσπαθεια να ενημερωνονται τα σαιτ μας κανονικαΟχι μωρε....μιας και τα ανοιγουμε ολα θα ανοιγουμε και τα δικα σας!!!
Απλα ειδα τη φωτο και σε θυμηθηκα!!!
Φιλε καθε κριτικη ειναι καλοδεχουμενη... καλη ή κακη...Παιδια χαιρετω!
Εχω καιρο να μπω και ηθελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους η καποιον administrator αν υπαρχει οριο στο ποσα σχολια μπορουμε να βαλουμε για καθε κοπελα στην σελιδα του μαγαζιου που την "πηραμε". Ρωταω γιατι εγραψα καποια πραγματα και θελω να γραψω και αλλα για μερικες απο αυτες που πηγα, αλλα δεν ξερω αν εχουμε οριο και μπλοκαριστει μετα τιποτα η κατι τετοιο
Και κατι αλλο, ειναι "σωστο" να βαζουμε μονο τα καλα απο αυτα που εχουμε επισκεφτει η μπορουμε να ριχνουμε και το μαυρο μας οταν το συνανταμε? ( σκεφτηκα και αλλη φορα να γραψω ετσι αλλα λεω μην γινει κανα θεμα με το στουντιο η σταματησει η κοπελα η τιποτα τετοια, αλλα φανταζομαι μαλλον στο μυαλο μου θα ειναι αυτα...)