spoon
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 4.225
Ηταν αναγκη να το ποσταρεις τωρα αυτο, ετσι για να μη μπορω να κοιμηθω ολο το βραδυ!!!!Συμφωνω !!!
Αν και αυτη συγκρινεται ευκολα αλλα κατα κατιτις πιο ακριβη !!!
Ηταν αναγκη να το ποσταρεις τωρα αυτο, ετσι για να μη μπορω να κοιμηθω ολο το βραδυ!!!!Συμφωνω !!!
Αν και αυτη συγκρινεται ευκολα αλλα κατα κατιτις πιο ακριβη !!!
Καμιά μεσήλικη ιερόδουλη θα δούλευε, φυσικά με γνωστούς πελάτες και έκρινε οτι δεν θα περάσετε.Πόσο μάλλον αν σας είχε ξαναδεί.Θαρυπου 10:
Παιρνουμε τηλ. και μας λενε οτι δουλευει μια Ιολη!!!Ολα καλα μεχρι εδω αφου αποφασισαμε να παμε μιας και εδω και κατι αιωνες ειναι ξεχασμενο το μαγαζι!Το απιστευτο ειναι οτι με το που φτανουμε στην πορτα βγαινει η τσατσα και πεταει τη απιστευτη ατακα: "κυριοι, δουλευουμε μονο με ραντεβου" :S
Τωρα ή το μαγαζι καταβαλλει υπερανθρωπες προσπαθειες για να κλεισει και δεν τα καταφερνει ή μας περασανε για τιποτα μαλακες και δεν μας θελανε!!!
Δεν αποκλειεται!!!Μονο που να μας εχει ξαναδει ειναι λιγακι δυσκολο................η τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν απο καμια 10ετια!!!Καμιά μεσήλικη ιερόδουλη θα δούλευε, φυσικά με γνωστούς πελάτες και έκρινε οτι δεν θα περάσετε.Πόσο μάλλον αν σας είχε ξαναδεί.
Δεν αποκλειεται!!!Μονο που να μας εχει ξαναδει ειναι λιγακι δυσκολο................η τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν απο καμια 10ετια!!!
Και ξανα ρωταω.
Ξερει κανεις να μου πει αν η Σουζανα απο Φυλης 104 εργαζεται και σε καποιο αλλο studio ?
Θαρυπου 10:
Παιρνουμε τηλ. και μας λενε οτι δουλευει μια Ιολη!!!Ολα καλα μεχρι εδω αφου αποφασισαμε να παμε μιας και εδω και κατι αιωνες ειναι ξεχασμενο το μαγαζι!Το απιστευτο ειναι οτι με το που φτανουμε στην πορτα βγαινει η τσατσα και πεταει τη απιστευτη ατακα: "κυριοι, δουλευουμε μονο με ραντεβου" :S
Τωρα ή το μαγαζι καταβαλλει υπερανθρωπες προσπαθειες για να κλεισει και δεν τα καταφερνει ή μας περασανε για τιποτα μαλακες και δεν μας θελανε!!!
Σωστός ο πάθος.Το Μαρινάκι ήτανε οτι καλύτερο.Πάντως στα πρώτα της βήματα που την είχα δοκιμάσει 2-3 φορές ήτανε για πολλές κλωτσιές.Μετά βέβαια μεταμορφώθηκε.δεν μπορεί να συγκριθεί καμμιά με το μαρινάκι.
To προγραμμα τους ελεγε Γιουλη!!!Αυτη την ειχα παρει πριν χρονια στο Λελας!!!Θαρυπου 10 περασαμε το πρωι του Σαββατου και μας ανοιξαν κανονικα.
Εργαζομενο κοριτσι (τροπος του λεγειν) μαι πληθωρικη ξανθια milf.
ευγενικη στο σαλονι, και επισης θερμος χαιρετισμος και στην αποχωρηση παρ' ολο που δεν μπηκαμε δωματιο.
Ειπες Ιολη. Μηπως ειπε Γιουλη την μελαχροινη κοντη milf με τα σιλικονατα?
Εμενα αυτο μου συμβανει 99% στο Δροσοπουλου 97.........To προγραμμα τους ελεγε Γιουλη!!!Αυτη την ειχα παρει πριν χρονια στο Λελας!!!
Στο τηλεφωνο ακουσα Ιολη και την ρωτησα δυο φορες για να το σιγουρεψω!!!
Τα πραγματα ειναι απλα φιλε Cheyenne!!! Δεν γουσταρανε τις φατσες μας!!! :-
Αυτοι και αν ειναι αψυχολογητοι!!!!!Εμενα αυτο μου συμβανει 99% στο Δροσοπουλου 97.........
Δεν μου ανοιγουν σχεδον ΠΟΤΕ, ειτε μονος παω, ειτε με παρεα.........
Εμενα αυτο μου συμβανει 99% στο Δροσοπουλου 97.........
Δεν μου ανοιγουν σχεδον ΠΟΤΕ, ειτε μονος παω, ειτε με παρεα.........
ρώτα κι εμάς τους παθόντες...κοινώς "τρώς πόρτα", μαζί με την κάσα και τα κουφώματα....
αμα πας 2-3 φορές και δεν περάσεις με κοπέλα οι ηλίθιες τσατσαδες αυτου του μαγαζιου σε σταμπαρουν και μετά δεν σου ανοιγουν...
Μήπως σου είπε , "Η Γιούλη ρε καρ[size=12pt]ιόλη[/size]" , αλλά έκανε παράσιτα η γραμμή και άκουσες μόνο το ιόλη ?To προγραμμα τους ελεγε Γιουλη!!!Αυτη την ειχα παρει πριν χρονια στο Λελας!!!
Στο τηλεφωνο ακουσα Ιολη και την ρωτησα δυο φορες για να το σιγουρεψω!!!
Μήπως σου είπε , "Η Γιούλη ρε καρ[size=12pt]ιόλη[/size]" , αλλά έκανε παράσιτα η γραμμή και άκουσες μόνο το ιόλη ?![]()