You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.417
- Πόντοι
- 4.965
sufrazέ πείραξες;Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.493
- Πόντοι
- 2.420
Parle-t-elle bien français?Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 3.246
Parle-t-elle bien français?
Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.493
- Πόντοι
- 2.420
Je voudrais juste gouter ta chatte mon amour
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 3.246
le koulourer je fustiker francai le bordeloJe voudrais juste gouter ta chatte mon amour
Έχω ετοιμάσει εδώ ένα ειδικό λεξιλόγιο για όποιον επισκευτεί τη γνήσια Παριζιάνα απ τη Λεωφόρο Λεφέβρ.
Λα πιπ - η πίπα
(Εναλλακτικά λε τρομπόν)
Λε μεμέ- τα μεμέ
Λε φακέ - το γκαμησί
Λα μπον φιλέ - το γλυφομούνι
Λα σιούφγ - η σούφρα
Λε γκαμικούλ - ο γαμίκουλας
Μπον φακέ!
Λα πιπ - η πίπα
(Εναλλακτικά λε τρομπόν)
Λε μεμέ- τα μεμέ
Λε φακέ - το γκαμησί
Λα μπον φιλέ - το γλυφομούνι
Λα σιούφγ - η σούφρα
Λε γκαμικούλ - ο γαμίκουλας
Μπον φακέ!
Τελευταία τροποποίηση:
Wo est le koulourer;le koulourer je fustiker francai le bordelo
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.112
- Πόντοι
- 1.446
Eίχε έρθει φίλος από επαρχία για δουλειές πριν λίγες μέρες και μετά από φαγητό κάναμε μαζί μια γρήγορη βόλτα στα studio γύρω από το Γκάζι (Κασσάνδρας κλπ.) γιατί είχε κέφι να σπρώξει. Η κατάσταση επιεικώς πάρα πολύ μέτρια, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάνε και οι τσατσάδες βαριούνται τη ζωή τους.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 3.246
Ειναι της γνωστης οικογενειας των koulourersWo est le koulourer;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.417
- Πόντοι
- 4.965
μυγοσκοτώστρα καλοκαίριEίχε έρθει φίλος από επαρχία για δουλειές πριν λίγες μέρες και μετά από φαγητό κάναμε μαζί μια γρήγορη βόλτα στα studio γύρω από το Γκάζι (Κασσάνδρας κλπ.) γιατί είχε κέφι να σπρώξει. Η κατάσταση επιεικώς πάρα πολύ μέτρια, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάνε και οι τσατσάδες βαριούνται τη ζωή τους.
βελονάκι χειμώνα
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.112
- Πόντοι
- 1.446
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.μυγοσκοτώστρα καλοκαίρι
βελονάκι χειμώνα
Τελευταία τροποποίηση:
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.417
- Πόντοι
- 4.965
δίνουν μάλλον, αλλιώς δεν εξηγείται. Παίζει ¨σεξουαλική πείνα¨ μάλλον ή παραστρατημένες διαθέσεις, τι να πω.Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.804
- Πόντοι
- 5.435
Γριά με σιλικόνες, την Μαντόνα θα λες μάλλον από το 132. Ευκαιρία είναι που σου ζήτησε 150. Παλιά ζητούσε 200.Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
john32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη στο studio Βούρβαχη 19 για την Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα δουλεύει σε στούντιο της επαρχίας όπου την έχω ξαναδεί αλλά σήμερα δουλεύε Αθήνα ήταν ευκαιρία για να την ξανασυναντήσω πείρα πρόγραμμα όπως πάντα για περισσότερο χρόνο για να την απολαύσω είχα καιρό να την δω πολυ Καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές με χάδια και γλυψιματακια ευχαριστήθηκα το όμορφο μουνακι της μέχρι πού μου έκανε νόημα για σεξ ακολούθησαν 2 στάσεις πισωκολλητο και ιεραποστολικο για άλλη μια φορά ήτα καταπληκτική η ώρα πέρασε και την ήθελα κι αλλο . Γενικά μια ακόμη πολλή ωραία συνάντηση με ένταση όπως καί στις προηγούμενες συναντήσεις .Σε ευχαριστώ Μαργαρίτα
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.112
- Πόντοι
- 1.446
Δε θυμάμαι όνομα αδελφέ, είχα πιεί και μισό μπουκάλι κρασί. Ήταν σε studio που πας με σκάλα στον όροφο. Όταν είπε το ποσό η τσατσά νόμισα μας τρολάρει, λέμε για γριά 55 ετών, μπορεί και 60.Γριά με σιλικόνες, την Μαντόνα θα λες μάλλον από το 132. Ευκαιρία είναι που σου ζήτησε 150. Παλιά ζητούσε 200.
Τελευταία τροποποίηση:
Ομοιως κι εγω περασα πολυ ομορφα μαζι της τη προηγουμενη μερα στο ηλια ηλιου 82, αν κανει κι αλλες βαρδιες Αθηνα ειναι καλη περιπτωση γιατι οι κοπελες που στο προσφερουν ομορφα και με διαθεση σπανιζουν πλεον!Επίσκεψη στο studio Βούρβαχη 19 για την Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα δουλεύει σε στούντιο της επαρχίας όπου την έχω ξαναδεί αλλά σήμερα δουλεύε Αθήνα ήταν ευκαιρία για να την ξανασυναντήσω πείρα πρόγραμμα όπως πάντα για περισσότερο χρόνο για να την απολαύσω είχα καιρό να την δω πολυ Καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές με χάδια και γλυψιματακια ευχαριστήθηκα το όμορφο μουνακι της μέχρι πού μου έκανε νόημα για σεξ ακολούθησαν 2 στάσεις πισωκολλητο και ιεραποστολικο για άλλη μια φορά ήτα καταπληκτική η ώρα πέρασε και την ήθελα κι αλλο . Γενικά μια ακόμη πολλή ωραία συνάντηση με ένταση όπως καί στις προηγούμενες συναντήσεις .Σε ευχαριστώ Μαργαρίτα
john32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Όπως ακριβώς τα περιγράφεις !!! Η Κοπέλα είναι εξαιρετική και σαν χαρακτήρας , συζήτησημη καλό παιδί !!!Ομοιως κι εγω περασα πολυ ομορφα μαζι της τη προηγουμενη μερα στο ηλια ηλιου 82, αν κανει κι αλλες βαρδιες Αθηνα ειναι καλη περιπτωση γιατι οι κοπελες που στο προσφερουν ομορφα και με διαθεση σπανιζουν πλεον!
Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
Και το όνομα αυτής;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K