Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
296
Πόντοι
21
Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.387
Πόντοι
4.965
Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
sufrazέ πείραξες;

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.493
Πόντοι
2.420
Parle-t-elle bien français?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.786
Πόντοι
3.246

:tooth:

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
296
Πόντοι
21
Έχω ετοιμάσει εδώ ένα ειδικό λεξιλόγιο για όποιον επισκευτεί τη γνήσια Παριζιάνα απ τη Λεωφόρο Λεφέβρ.

Λα πιπ - η πίπα
(Εναλλακτικά λε τρομπόν)
Λε μεμέ- τα μεμέ
Λε φακέ - το γκαμησί
Λα μπον φιλέ - το γλυφομούνι
Λα σιούφγ - η σούφρα
Λε γκαμικούλ - ο γαμίκουλας

Μπον φακέ!

Τελευταία τροποποίηση:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.099
Πόντοι
1.446
Eίχε έρθει φίλος από επαρχία για δουλειές πριν λίγες μέρες και μετά από φαγητό κάναμε μαζί μια γρήγορη βόλτα στα studio γύρω από το Γκάζι (Κασσάνδρας κλπ.) γιατί είχε κέφι να σπρώξει. Η κατάσταση επιεικώς πάρα πολύ μέτρια, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάνε και οι τσατσάδες βαριούνται τη ζωή τους.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.387
Πόντοι
4.965
Eίχε έρθει φίλος από επαρχία για δουλειές πριν λίγες μέρες και μετά από φαγητό κάναμε μαζί μια γρήγορη βόλτα στα studio γύρω από το Γκάζι (Κασσάνδρας κλπ.) γιατί είχε κέφι να σπρώξει. Η κατάσταση επιεικώς πάρα πολύ μέτρια, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάνε και οι τσατσάδες βαριούνται τη ζωή τους.
μυγοσκοτώστρα καλοκαίρι
βελονάκι χειμώνα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.099
Πόντοι
1.446
μυγοσκοτώστρα καλοκαίρι
βελονάκι χειμώνα
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.387
Πόντοι
4.965
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
δίνουν μάλλον, αλλιώς δεν εξηγείται. Παίζει ¨σεξουαλική πείνα¨ μάλλον ή παραστρατημένες διαθέσεις, τι να πω.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.804
Πόντοι
5.435
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
Γριά με σιλικόνες, την Μαντόνα θα λες μάλλον από το 132. Ευκαιρία είναι που σου ζήτησε 150. Παλιά ζητούσε 200.

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Like
116
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο studio Βούρβαχη 19 για την Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα δουλεύει σε στούντιο της επαρχίας όπου την έχω ξαναδεί αλλά σήμερα δουλεύε Αθήνα ήταν ευκαιρία για να την ξανασυναντήσω πείρα πρόγραμμα όπως πάντα για περισσότερο χρόνο για να την απολαύσω είχα καιρό να την δω πολυ Καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές με χάδια και γλυψιματακια ευχαριστήθηκα το όμορφο μουνακι της μέχρι πού μου έκανε νόημα για σεξ ακολούθησαν 2 στάσεις πισωκολλητο και ιεραποστολικο για άλλη μια φορά ήτα καταπληκτική η ώρα πέρασε και την ήθελα κι αλλο . Γενικά μια ακόμη πολλή ωραία συνάντηση με ένταση όπως καί στις προηγούμενες συναντήσεις .Σε ευχαριστώ Μαργαρίτα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom