George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 48
- Like
- 5.790
- Πόντοι
- 7.636
Σύντομος και σωστόςένα ξανθό μπάζο
Σύντομος και σωστόςένα ξανθό μπάζο
sufrazέ πείραξες;Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
Parle-t-elle bien français?Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
Parle-t-elle bien français?
Δοκιμάστηκε η νέα Γαλλίς στους Γερμανούς. Κάθεται τον τρώει αλλά φρικαρε με μια μικρη λάθος(?) κινηση μου και εστολίσθην με γαλλικά ,πρόωρα ,πολύ πριν τα Χριστούγεννα.Με τα πολλά, εγαμεύθη.
le koulourer je fustiker francai le bordeloJe voudrais juste gouter ta chatte mon amour
Wo est le koulourer;le koulourer je fustiker francai le bordelo
Ειναι της γνωστης οικογενειας των koulourersWo est le koulourer;
μυγοσκοτώστρα καλοκαίριEίχε έρθει φίλος από επαρχία για δουλειές πριν λίγες μέρες και μετά από φαγητό κάναμε μαζί μια γρήγορη βόλτα στα studio γύρω από το Γκάζι (Κασσάνδρας κλπ.) γιατί είχε κέφι να σπρώξει. Η κατάσταση επιεικώς πάρα πολύ μέτρια, δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά που ζητάνε και οι τσατσάδες βαριούνται τη ζωή τους.
Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.μυγοσκοτώστρα καλοκαίρι
βελονάκι χειμώνα
δίνουν μάλλον, αλλιώς δεν εξηγείται. Παίζει ¨σεξουαλική πείνα¨ μάλλον ή παραστρατημένες διαθέσεις, τι να πω.Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.
Γριά με σιλικόνες, την Μαντόνα θα λες μάλλον από το 132. Ευκαιρία είναι που σου ζήτησε 150. Παλιά ζητούσε 200.Τραγική κατάσταση παίκτη. Μπήκαμε σε ένα (στην Κωνσταντινουπόλεως, δε θυμάμαι νούμερο τώρα) και η τσατσά ξεκίνησε ζητώντας 150/ώρα για μια γριά με σιλικόνες. Φύγαμε και νευρίασε γιατί το "κορίτσι είναι φωτιά στο κρεβάτι". Μου ήρθε να της πω "αυτή ήταν κορίτσι όταν έπαιζε ποδόσφαιρο ο Μαραντόνα" αλλά δεν ήθελα να γίνω κακός. Αν βρίσκουν τύπους να δίνουν 150 για γριές καλά κάνουν βέβαια.