Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.131
Πόντοι
2.846
κατά πως φαίνεται, ο όμιλος Crystal Queens - Κασσάνδρας 4Α υπόγειο μας τελείωσε. Εξαφανίστηκαν τα μπάνερ από το άλλο σάιτ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.278
Πόντοι
46.423
Η σαμπρινα στο de paris που ειναι αποψε ειναι καλη;

sabrina_0810.jpg

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η παλιά Σαμπρίνα.

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
695
Πόντοι
301
Δεν νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα αλλά κ σε άλλους φίλους εδώ μέσα Εάν της το ζήταγες ωραία κ την είχες περιποιηθεί …. Ήτανε καλή με της ώρες της Θεωρώ ότι κουβαλάει πολλά ψυχολογικά Είναι μια ωραία Γκομενα από την Αλβανία που λέει ότι είναι Ρουμάνα με ένα μέτριο πρόγραμμα που όταν έπαιρνες τα ηνία σου έβγαζε κάποια γούστα όπως το squirt που το είχε εύκολο … Δεν έκανε θεωρώ τρελό πρόγραμμα απλά στης studiakes ξεχώριζε λόγω εμφάνισης αλλά αρκετά ξινόυλα

Spider-Man 80

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
0
κατά πως φαίνεται, ο όμιλος Crystal Queens - Κασσάνδρας 4Α υπόγειο μας τελείωσε. Εξαφανίστηκαν τα μπάνερ από το άλλο σάιτ.
Εξαφανίστηκαν γιατί έπιασαν το κύκλωμα που πουλούσε προστασία.και στους Γερμανούς όλες οι λατινες εξαφανίστηκαν.

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
245
Πόντοι
21

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
240
Πόντοι
21
120 € το μισάωρο η Καταλεγια, ώρα μου είπαν στο τηλέφωνο δεν κάνει.
Υπερβολικά πολλά θεωρώ, αλλά ίσως η πιο ωραία γκόμενά σε στούντιο ή όχι ;!!;

Με Σαμπρινα από Τατοΐου, έχει βρεθεί κάποιος ;
Πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να πάρεις ώρα; Πώς πάει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε εμένα με δάχτυλα κ γλύψιμο μου έκανε squirting πάντα κ την έχω χύσει σχεδόν όλες της φορές στο στόμα. Μετά καβάλησε το καλάμι κ στο πρόγραμμα της 120 με άκα δεν κανείς γλυφομουνι χάλασε κ αυτή . Την έπαιρνα πάντα με πρόγραμμα 100€
Την έχεις πάρει μόνο σε στούντιο;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.278
Πόντοι
46.423

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.225
Πόντοι
10.335
Δεν νομίζω να το έκανε μόνο σε εμένα αλλά κ σε άλλους φίλους εδώ μέσα Εάν της το ζήταγες ωραία κ την είχες περιποιηθεί …. Ήτανε καλή με της ώρες της Θεωρώ ότι κουβαλάει πολλά ψυχολογικά Είναι μια ωραία Γκομενα από την Αλβανία που λέει ότι είναι Ρουμάνα με ένα μέτριο πρόγραμμα που όταν έπαιρνες τα ηνία σου έβγαζε κάποια γούστα όπως το squirt που το είχε εύκολο … Δεν έκανε θεωρώ τρελό πρόγραμμα απλά στης studiakes ξεχώριζε λόγω εμφάνισης αλλά αρκετά ξινόυλα
Αυτό το Ρουμάνα γελάνε και οι πέτρες . Πέρα από αυτό εγώ μόνο απλή την έπαιρνα γιατί πάντα γινόταν πανηγύρι στο σαλόνι οπότε δεν αξίζει για παραπάνω . Αλλά εγώ θεωρώ ότι η γκομενα αυτή πρέπει να είναι και λίγο νυμφομανής/ Μήτρομανα γιατί δεν την έχω δει ποτέ να βαστάει αλοιφή και όσες φορές την δαχτυλιασα ήταν υγρή .
Αφού λοιπόν δεν κάνει πια γλειφομουνι θα προσπαθήσω να της τα δώσω στο στόμα με εξτραδακι

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.131
Πόντοι
2.846
:thumbsup:

Καλά το κατάλαβα.

Ποτέ μου δεν μου άρεσε.

Κωλάρα αεροπλανοφόρου ... και βυζιά πεσμένα.

sabrina_0811.jpg
πάντως ρε παιδιά εγώ προτιμώ τέτοια βυζιά από τα σιλικονάτα "τούμπανα". 'Ντάξει, υποκειμενικό θα πουν κάποιοι...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.131
Πόντοι
2.846
δεν την έχω δει ποτέ να βαστάει αλοιφή και όσες φορές την δαχτυλιασα ήταν υγρή .
όταν μια κοπέλα δεν κρατάει λιπαντικό στο δωμάτιο, το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει από πριν.
Μόλις χθες μου συνέβη το ίδιο με άλλη κοπέλα. Ήταν καλή στο παιχνίδι - αλλά πόσο πιθανό είναι μια κοπέλα που κάνει σεξ για το μεροκάματο να υγραίνεται με τον καθένα μας;

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
539
Πόντοι
291
Πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να πάρεις ώρα; Πώς πάει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την έχεις πάρει μόνο σε στούντιο;
Δεν ξέρω, μάλλον με τόσο κόσμο που πάει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom