Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Giorgos88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
355
Πόντοι
281
Χτεσινή ανταπόκριση:
Πρώτα ανέβηκα στο Τατοΐου 71, παρούσες η Αφροδίτη, ένα πανέμορφο γλυκό πιπινάκι που δυστυχώς όμως έχει ασελγήσει στη φυσική ομορφιά του κάνοντας παπιόχειλα. Άμα θέλαμε να μας πιπώνουν πάπιες θα βρίσκαμε τσάμπα.
Μαζί της η Μαριάννα, παντελώς αδιάφορη λατίνα και στο δωμάτιο η Νάντια που δεν είδα.

Επιστροφή στο βουνό όπου στο Βριλησσού 60 πάνω ήταν η Νταιάνα, μελαχρινή καλλίγραμμη ρουμάνα.

Στο 46 η Ρενάτα και η Αντριάννα δύο κοντούλικα συμπαθητικά και πολύ επικοινωνιακά ουκρανάκια, εμφανίστηκαν με κάλτσες και άνευ παπουτσιών.

Στο 36 η Ντορίνα, με επιθετικό γλωσσόφιλο στο σαλόνι. Τρομακτική ειδικά υπό το black light.

Στη συνέχεια κατέβηκα στο Κροκεών, στο αριστερά, εκεί που μεγαλουργούσαν λεσβιακά προ ημερών η Άσια με την Ζένια ήταν η Λίλη, ξανθιά καλλίγραμμη με προσωπάκι σκανδιναβής τουρίστριας. Το δίδυμο του ξαζουμίσματος επιστρέφει τέλος του μήνα. Το δεξιά κλειστό.

Στο Κηφισού 30 η ταϋλανδή Νάτι, την έχω πάρει παλιά με καλές εντυπώσεις αλλά χτες μου έσκασε με Crocks λευκά γαμώ το στανιό μου. Κανένας ερωτισμός. Λες και πήγαινε για πότισμα. Μαζί της η Αντριάννα με πολύ φτιαγμένο πρόσωπο, σιλικόνες, άγρια ομορφιά, σκυλί πολέμου. Δεν είναι για τα δόντια μας.
Όταν λες τέλη μήνα ξέρεις συγκεκριμένα ημερομηνία; Επίσης έχεις δει από κοντά Ζένια; Πρόσωπο αξίζει;

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
452
Πόντοι
21
Πράγματι στην συντριπτική πλειοψηφία των studio ισχύει αυτό που αναφέρατε, ωστόσο με την kataleya δνε ισχύει. Έχω βρεθεί πάνω από 7 φορές μαζί της και το μεγαλύτερο πρόγραμμα που μπορείς να πάρεις είναι των 100 ευρώ, συνεπώς της μια ώρας.
Γιαυτό σας ρώτησα άμα είναι η συγκεκριμένη ανοιχτή σε τέτοιου είδους προσφορές,καθώς άλλη φάση να είσαι με μια σε ένα studio και αλλιώς σε ένα ξενοδοχείο της επιλογής σου.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ KATALEYA
Συμπερασματικα αν έχει κανείς κάποια εμπειρία με την kataleya ή αν γνωρίζει για εκτός studio ας γράψει
Μήπως εννοείς 100 ευρώ για μισή ώρα;

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
συναγωνιστες θελω σημερα σε καμια ωρα να επισκευτω κατεχακη. προγραμμα λεει ευελινα. αξιζει;
Πεταμένα 60 ευρω .Πιπα ρηχή χάλια. πλήρωσα για 69 κ το μουνι της μύριζε ψάριλα .και από εμφάνιση χάλια. κρέμονται τα βυζια κωλος μέσα στην κυτταρίτιδα .Μπαζο

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
135
Πόντοι
0
Καποια στουντιο ανεκαθεν το χαν 200ε ο τροπος υπολογισμου βεβαια τους φαινεται λογικος επειδη ειναι τα 30 λεπτα 100 ας βαλουμε την ωρα 200 :jerking2:

Σου πε ο φιλος οτι ζηταει 200ε για ωρα η χριστινα ? Γιατι εγω ξερω οτι δε κανει καθολου προγραμμα ωρας,
μεχρι μισαωρο κανει, μαλλον δεν στα πε καλα ο φιλος , εχει περιεργη συμπεριφορα παντως να ξερεις :tooth:

Αν υπαρχει βεβαια καποια που να κανει παπαδες στα 200 δεκτον αλλα δε βλεπω καποια αυτη την στιγμη

Στα κηφισου εξακουλουθει να ναι 150ε η ωρα 2 εκτονωσεις δεν εχει αλλαξει περασα προσφατα και το ανακοινωσε η τσατσα
Εγώ πέρασα κ η τσατσά μου είπε 45 λεπτά 150 ευρώ με 2 εκτονωσεις .

Mike21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
442
Πόντοι
280
Εγώ πέρασα κ η τσατσά μου είπε 45 λεπτά 150 ευρώ με 2 εκτονωσεις .
Στον Κηφισό γενικά άλλα λένε οι τσα άλλα σου λένε οι κοπέλες ππυ δουλεύουν. Σαν να μην συνεννοούνται μεταξύ τους είναι ώρες ώρες. Σε ένα άλλο σχόλιο σου για την Νινα να ξέρεις ότι αν δεν ανήκει στην διοίκηση των οίκων σίγουρα αυτοί της διοίκησης την έχουν στα όπα όπα και την αφήνουν να αλωνίζει. Οι τσα μόνο προσοχή δεν της πατάνε. Τέλος τσέκαρε και κάτι άλλο όσες φορές ζητάς από τις τσα την Νινα ή να ρωτήσουν κάτι την Νινα τις περισσότερες φορές διακρίνεις είτε εκνευρισμό στο πρόσωπο τους, είτε κάποια αμηχανία, είτε φόβο του τύπου άντε πάλι.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.436
Πόντοι
2.420
Την θυμάμαι αυτή την επιχείρηση. Η συγκεκριμένη αλυσίδα ήταν που είχε καταστρέψει το όνομα των studio. Είχαν παρά πολλα studio γύρω στα 6 με 7 κάποια στο Γκάζι, στην Λ.Αθηνών πανω και σε άλλες περιοχές. Εννοείται μόνο λατινες όπου εκεί έκλαψα αρκετά λεφτά, οι τσα από τις πιο αγενείς και από θέματα καθαριότητας πολύ κάτω. Μετά από αυτήν την επιχείρηση σταμάτησε και η τόσο έντονη έφοδος Λατίνων στον χώρο. Τώρα αντίστοιχα studio που ξαναλειτουργησαν και έγραφαν υπό νέα διεύθυνση φέρνουν πιπινια από Ουκρανία. Δεν είναι και αυτές τίποτα αξιόλογο αλλά σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από τις λατινες.
Που τα βλέπετε ρε τα πιπίνια από ουκράνια; Ακόμα γεμάτο λατίνες είναι τα μαγαζιά της παπαζτοαλυσίδας

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Όταν λες τέλη μήνα ξέρεις συγκεκριμένα ημερομηνία; Επίσης έχεις δει από κοντά Ζένια; Πρόσωπο αξίζει;
Η Άσια είναι πιο καύλα στο προσωπο. Η Ζένια υποφερτή απλά. Αλλά έχει ωραίο σώμα.

Tsimko

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Like
17
Πόντοι
0

Ειδατε το marketing τι κανει?:tooth:
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου ;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.841
Πόντοι
4.546
Η νινα μ είπε ότι κοιτάει από τις κάμερες και πάει αυτή με όποιον ξέρει κ όποιον της κάνει κλικ.. Η άλλοι μου λέει τρώνε όλοι άκυρο. τελοσπάντων… μαλακίες, Απλά νομίζω ότι την έχει δει κάπως ,δεν ξέρω.
Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
599
Πόντοι
86
Εκεί καταντήσαμε, να τρως χυλόπιτα από ιερόδουλη....
Το ξέρω αυτό φίλε μου και δυστυχώς εγώ άμα το βλέπω αυτό τρώει Χ η άλλη… Και να είναι μία μέρα ελεύθερη μετά δεν θέλω εγώ να πάω δεν ξέρω γιατί με ξενερώνει τόσο πολύ αυτό το πράγμα… Δεν θες να κάνεις κάτι,και θες κλειστό κύκλο ;;; μην μπαίνεις ούτε στο γαμημένο το πρόγραμμα ούτε πουθενά… Δεν κάνουνε Ψυχικό ,λεφτά τους δίνουμε, που για κάποιους εδώ μέσα είναι δύο μεροκάματα..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.841
Πόντοι
4.546
Το ξέρω αυτό φίλε μου και δυστυχώς εγώ άμα το βλέπω αυτό τρώει Χ η άλλη… Και να είναι μία μέρα ελεύθερη μετά δεν θέλω εγώ να πάω δεν ξέρω γιατί με ξενερώνει τόσο πολύ αυτό το πράγμα… Δεν θες να κάνεις κάτι,και θες κλειστό κύκλο ;;; μην μπαίνεις ούτε στο γαμημένο το πρόγραμμα ούτε πουθενά… Δεν κάνουνε Ψυχικό ,λεφτά τους δίνουμε, που για κάποιους εδώ μέσα είναι δύο μεροκάματα..
Δε νομίζω ότι τους νοιάζει ιδιαιτερα.....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.210
Πόντοι
3.715
Ρε παιδια κατανοώ ότι μπορεί να σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, που βασικά δνε φαίνονται αλλά είναι. Αλλά έχω ορισμένα ελαφρυντικά.
1. Προφανώς και δνε είμαι πλούσιος,ωστόσο όπως καταλαβαίνετε για να ειμαι διατεθειμένος να δώσω ένα τέτοιο ποσό εχω μια Χ οικονομική άνεση (σε πολύ φυσιολογικά πλαίσια)
2. Είμαι 23 χρόνων και μέχρι πριν τρια χρόνια έλιωνα στην μαλακια με την θεματολογία τα 《tonight girlfriend 》βλέποντας κάτι ξανθιές μουναρες (τύπου kataleya)να πηγαίνουν σε ξενοδοχεία για μια ωρα και να γίνεται το Έλα να δεις,συνεπώς αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για μεγάλη φαντασίωση.
3. Ρε μάγκες μιλάμε για την KATALEYA η κοπέλα είναι για εμένα με διαφορά η καλύτερη εμφανισιακά από ότι παίζει στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο για studio.
Συμπερασματικα αντιλαμβάνεσται πως πρόκειται για με τεράστια φαντασίωση που ευελπιστώ να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα είναι πιστεύετε με τέτοιο ποσο η κοπέλα θα το αρνηθεί, θα ζητήσει παραπάνω ή δεν θα το διαπραγματευται καθόλου ;
έχεις σκεφτεί το μονόπετρο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom