You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
στριπακιας13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 461
- Πόντοι
- 301
Ναι αλλά όχι με Καταλεγια. Με τη Τζένη απο Κηφισου30,60 που της έχει αδυναμία!!!Ο @Nongrata κανει αρκει να χεις μια κρεμαστρα μαζι σου
luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 452
- Πόντοι
- 21
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.518
- Πόντοι
- 27.261
παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
Φαίνεται πολυβόλο, αλλά δεν βλέπω κριτικές. Ξέρουμε κάτι;
luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 452
- Πόντοι
- 21
Όχι φίλε μου.παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 376
- Πόντοι
- 301
Σε σημερινή πρωινή συνάντηση στο Κ4β δεν το είχε στο μενού. Είναι δουλεμενη πάντως κ φαίνεται. Την χρησιμοποιεί μόνο για το OF της,απ' ότι Μ είπε...Η Μολλυ τον παιρνει απτο γκωλο;
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 376
- Πόντοι
- 301
Με την Μολλυ που από ότι βλέπω δουλεύει Κασσανδρας 4β, Τριγγετα 3 και Βριλήσσου 46 έχει πάει κάποιος; Να μας πει εντυπώσεις
Συνάντηση σήμερα με το καυλακι. Ευχαριστημένος, βάση των απαιτήσεων μου, φυσικά-θα την ξανασυναντησω. Από κοντά ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Κωλο δεν δίνει, απ' ότι μου ειπε. Έχω ανεβάσει κριτική, ελπίζω να εγκριθεί...Με την Μολλυ που από ότι βλέπω δουλεύει Κασσανδρας 4β, Τριγγετα 3 και Βριλήσσου 46 έχει πάει κάποιος; Να μας πει εντυπώσεις
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 139
- Like
- 52.518
- Πόντοι
- 27.261
αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι οι φωτος ειναι καραφεηκ.Όχι φίλε μου.
μια απο αυτες ειναι απο την παρακατω
Bei Facebook anmelden
πανε δεστην απο κοντα το λοιπον και ΑΝ σου κανει... προχωρα.
Τελευταία τροποποίηση:
paris.str
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 376
- Πόντοι
- 301
Την είδα εγώ πριν λίγο καιρό. Εκφυλη καυλοφατσα για πρόστυχα γαμησια, αλλά πολλά παραπανίσια κιλά, πολλά όμως.παιχτη, την εχεις δει απο κοντα ?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
Από την ίδια αλυσίδα με την Αντριάννα κανείς δεν δοκίμασε ακόμα; Φαίνεται κούκλα!!!!Με την Μολλυ που από ότι βλέπω δουλεύει Κασσανδρας 4β, Τριγγετα 3 και Βριλήσσου 46 έχει πάει κάποιος; Να μας πει εντυπώσεις
xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 3.375
Από την ίδια αλυσίδα με την Αντριάννα κανείς δεν δοκίμασε ακόμα; Φαίνεται κούκλα!!!!
Φίλτατε Clon νομίζω αναμένουμε κριτική.Και καλή χρονιά ρεεεεεεεεεεεε, ότι καλύτερο εύχομαι με πολούς πωπούςΣυνάντηση σήμερα με το καυλακι. Ευχαριστημένος, βάση των απαιτήσεων μου, φυσικά-θα την ξανασυναντησω. Από κοντά ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Κωλο δεν δίνει, απ' ότι μου ειπε. Έχω ανεβάσει κριτική, ελπίζω να εγκριθεί...
xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 3.375
Χμμμμμ, θα συμφωνήσω, αλλά δεν βλέπω πολλές υπηρεσίες στην Αντριάνα. Είδωμεν για κριτική, μη μου ζητάς να κάνω το κασκαντεριλίκι όμως .Δεν λέω για την Μόλλυ, την είδα και δεν μου άρεσε κοντοπούτανο με παπόφατσα και πλαστικό βυζί… αλλά η Αντριάννα στις φωτογραφίες δείχνει μούναρος
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
Τις ίδιες υπηρεσίες με την Μόλλυ έχει η καρτέλα τηςΧμμμμμ, θα συμφωνήσω, αλλά δεν βλέπω πολλές υπηρεσίες στην Αντριάνα. Είδωμεν για κριτική, μη μου ζητάς να κάνω το κασκαντεριλίκι όμως .
xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 3.375
Ναι Την Μόλλυ δεν την πολύ έψαξα, προφανώς δεν μπορώ να έχω γνώμη ούτε για την Αντρι δυστυχώς. Ας γράψει και κανένας να μάθουμεΤις ίδιες υπηρεσίες με την Μόλλυ έχει η καρτέλα της
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.594
- Πόντοι
- 3.246
Αναλ σε στουντιο ειναι σπανιο, εδω στα γραφεια και δινουν ελαχιστες κωλο ,Σε σημερινή πρωινή συνάντηση στο Κ4β δεν το είχε στο μενού. Είναι δουλεμενη πάντως κ φαίνεται. Την χρησιμοποιεί μόνο για το OF της,απ' ότι Μ είπε...
Παντως θα ηταν καλη περιπτωση αν το χε κανονικα στο προγραμμα θα χαν μαζευτει ουρες απο ορκ να της ξεσκισουν το κωλαρακι
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.321
- Πόντοι
- 5.946
Καυλωμένος από την προσδοκία να γαμήσω φρέσκο Ουκρανικό πιπίνι πετάχτηκα μέχρι Τριγγέτα… τι τόθελα
Η κοπέλα των φωτό εμφανώς παχύτερη με ψιλοδίπλες στην κοιλιά… πρώτη απογοήτευση, όμως έχοντας καλές αναμνήσεις από την Μαίρη την Λεττονή είπα να της δώσω ευκαιρία. Λάθος… μπήκε στο δωμάτιο με βαριεστημένο ύφος και το κινητό στο χέρι… κλειστά μάτια αποστροφή προσώπου και κάποιες στιγμές άνοιγε να δει και τα μηνύματα της…
Κατακόρυφη πτώση της καύλας, ένα τεράστιο 0 στην συμμετοχή.
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ η Αντριάννα
Συστήνεται προς αποφυγή και μόνον δυστυχώς.
Ας προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα τυχόν θύματα
Η κοπέλα των φωτό εμφανώς παχύτερη με ψιλοδίπλες στην κοιλιά… πρώτη απογοήτευση, όμως έχοντας καλές αναμνήσεις από την Μαίρη την Λεττονή είπα να της δώσω ευκαιρία. Λάθος… μπήκε στο δωμάτιο με βαριεστημένο ύφος και το κινητό στο χέρι… κλειστά μάτια αποστροφή προσώπου και κάποιες στιγμές άνοιγε να δει και τα μηνύματα της…
xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 3.375
Τι να πω.... Να σου κλείσει καλά ο χρόνος με κάποια άλλη. Αλλιώς νιου γιαρΚαυλωμένος από την προσδοκία να γαμήσω φρέσκο Ουκρανικό πιπίνι πετάχτηκα μέχρι Τριγγέτα… τι τόθελα
Και η Λιλλυ αξιζει!Καλησπέρα
Με Αντριαννα, Λιλλυ ή Αλινα από Κηφισού, έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K