Όλοι την έχουμε χάσει...Ναι ρε αδερφέ έχω χάσει τη μπαλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Αν ψάξεις στο σαητ που λέει τα προγράμματα των στουντιο παίζει είτε Τατοΐου είτε συγγρου 208! Έχεις κάποιο σοσιαλ της;Που μπορώ να την ψάξω ξερεις;
Έχω ναι την έχω ρωτήσει πολλες φορες αλλά δεν απανταειΑν ψάξεις στο σαητ που λέει τα προγράμματα των στουντιο παίζει είτε Τατοΐου είτε συγγρου 208! Έχεις κάποιο σοσιαλ της;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Μιλφαρες έχει και θειες , ένα καλό πιπινακι έσκασε το καλοκαίρι η Ιζαμπελα ελληνιδα καπου 26αρα η οποία έκανε απίστευτη πιπα ακα και είχε και φουλ δουλεμένο κωλαρακι στο οποίο γρασαρα φουλ με δακτυλα , πολύ δυνατή πάντως η Ιζαμπελα ....Καλησπέρα Από Κροκεών ποια αξίζει?
Πλέον είδα οτι έχει πετάξει γι αλλού η μικρή , επίσης έχουν έρθει και 2 νέα τεμάχια η μία η Ζλατα πηγα και την τσεκσρα πρωην γυρολόγος και πρώην λαδοκοριτσο έχει περάσει και από Λαγουτζη και από Βεργας και ένα καλό που επίσης είδα στο πρόγραμμα αλλά πλέον δεν την βλέπω Ραφαέλα ψηλό ξανθο με βυζαρες τούμπανο , αυτες τις μερες την βγαλαν απ το πρόγραμμα ισως ρεπαρει , τσέκαρε το πρόγραμμα και πανε δες ποια σου κάνει
Τελευταία τροποποίηση:
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ,που αφορά ερώτηση σχετικά με ερώτηση αν μπορώ να κάνω μια ερώτηση πού να ρωτήσω. Όλο οι άλλοι κάνουν.
Αυτήν εδώ η Τζένη από Κηφισού μήπως συμμορφώθηκε; Την είχα πάρει μια φορά πριν πάρα πολύ καιρό και ήταν να μην πω καλύτερα. Στις καινούργιες φωτογραφίες δείχνει και να έσφιξε και να αδυνατισε στη μέση .
Την πήρε κανένας πρόσφατα;
Αυτήν εδώ η Τζένη από Κηφισού μήπως συμμορφώθηκε; Την είχα πάρει μια φορά πριν πάρα πολύ καιρό και ήταν να μην πω καλύτερα. Στις καινούργιες φωτογραφίες δείχνει και να έσφιξε και να αδυνατισε στη μέση .
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.713
- Πόντοι
- 5.946
Θυμάσαι με ποιό όνομα έπαιξε στο Λαγουμιτζή και Βέργας;Ζλατα πηγα και την τσεκσρα πρωην γυρολόγος και πρώην λαδοκοριτσο έχει περάσει και από Λαγουτζη και από Βεργας
την δοκίμασες;
papariasmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2021
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Οταν λες η Ιζαμπελα "εχει πεταξει για αλλου", εννοεις εφυγε απο τον χωρο, η δουλευει απλα σε αλλο στουντιο;Μιλφαρες έχει και θειες , ένα καλό πιπινακι έσκασε το καλοκαίρι η Ιζαμπελα ελληνιδα καπου 26αρα η οποία έκανε απίστευτη πιπα ακα και είχε και φουλ δουλεμένο κωλαρακι στο οποίο γρασαρα φουλ με δακτυλα , πολύ δυνατή πάντως η Ιζαμπελα ....
Πλέον είδα οτι έχει πετάξει γι αλλού η μικρή , επίσης έχουν έρθει και 2 νέα τεμάχια η μία η Ζλατα πηγα και την τσεκσρα πρωην γυρολόγος και πρώην λαδοκοριτσο έχει περάσει και από Λαγουτζη και από Βεργας και ένα καλό που επίσης είδα στο πρόγραμμα αλλά πλέον δεν την βλέπω Ραφαέλα ψηλό ξανθο με βυζαρες τούμπανο , αυτες τις μερες την βγαλαν απ το πρόγραμμα ισως ρεπαρει , τσέκαρε το πρόγραμμα και πανε δες ποια σου κάνει
Αυτή η Ραφαέλα είναι η Αλεξία από στούντιο Συγγρού είχαν γράψει δίπλα. Εγώ δεν ξέρω, δεν πλησίασα παρά τις εντυπωσιακές φωτο.Μιλφαρες έχει και θειες , ένα καλό πιπινακι έσκασε το καλοκαίρι η Ιζαμπελα ελληνιδα καπου 26αρα η οποία έκανε απίστευτη πιπα ακα και είχε και φουλ δουλεμένο κωλαρακι στο οποίο γρασαρα φουλ με δακτυλα , πολύ δυνατή πάντως η Ιζαμπελα ....
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Εγώ δύο φορές μαζί της καλά πέρασα, αλλά σε απλό πρόγραμμα για άδειασμα.Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ,που αφορά ερώτηση σχετικά με ερώτηση αν μπορώ να κάνω μια ερώτηση πού να ρωτήσω. Όλο οι άλλοι κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Για πρόσφατα μιλάς;Εγώ δύο φορές μαζί της καλά πέρασα, αλλά σε απλό πρόγραμμα για άδειασμα.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Και παλιά μια φορά και πρόσφατα.Για πρόσφατα μιλάς;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Συνήθως Ειρήνη η Ιρινα , με αυτό το όνομα δουλευε πάντα στα περισσότερα , την είχα πάρει κάνα 2 φορές στο Βεργας όταν ξεκίνησε , καλουλα ήταν στο δωμάτιο αλλά όχι κάτι το συγκλονίστικο να πεις ότι θα την ξαναψαξεις , τελείωμα στόμα δεν εκανε ούτε της αρέσειΘυμάσαι με ποιό όνομα έπαιξε στο Λαγουμιτζή και Βέργας;
την δοκίμασες;
koursaros66
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 62
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 10.335
Οταν όλα είναι να πάνε στραβά !!
Ξεκίνημα βόλτας στις 2100
Στοχευμένη βόλτα για Νινα στο Κ30 . Ανεβαίνω και μου λέει η τσα2 έχω 2 κοπέλες την Μαρίνα και Τζενη . Την κόβω και της λέω ήρθα για Νινα . Την βλέπω και κάνει γκριμάτσα . Σηκώνεται πάει στο κουζινάκι και μετά βγαίνει από λίγο και μου λέει η Νινα δεν είναι εδώ και δεν θα δουλέψει . Μα για πόσο μαλακές μας περνάει . Αν η κ.Νινα γουστάρει να δουλεύει σε κλειστό κύκλο ας βγει από το πρόγραμμα και ας κάνει βίζιτες και να μην μας ταλαιπωρεί και εμάς να τρέχουμε . Οπότε σηκώθηκα και έφυγα .
Plan Β Βικτωρια στο Desire Θησεως 40 . Μου παρουσιάζει μια άκυρη Αννη . Οταν ρωτάω για Βικτωρια μου είπε δεν θα δουλέψει σήμερα . Τότε βγάλε την από το πρόγραμμα !!
Plan C Τριγγετα για για Εμιλία . Πάλι τα ίδια . Εχω μόνο την Ρενάτα . Η Εμιλία δεν θα δουλέψει απόψε !!!
Κάπου εκεί σπαστικά εντελώς και πήγα σπίτι μου . Για αυτό βαράνε μύγες πια τα στούντιο . Το να μην πάει η κοπέλα για δουλειά ή να υπάρχει αλλαγή απόλυτα θεμιτό . Απλά ενημερώστε τα γαμημενα site σας .
Στοχευμένη βόλτα για Νινα στο Κ30 . Ανεβαίνω και μου λέει η τσα2 έχω 2 κοπέλες την Μαρίνα και Τζενη . Την κόβω και της λέω ήρθα για Νινα . Την βλέπω και κάνει γκριμάτσα . Σηκώνεται πάει στο κουζινάκι και μετά βγαίνει από λίγο και μου λέει η Νινα δεν είναι εδώ και δεν θα δουλέψει . Μα για πόσο μαλακές μας περνάει . Αν η κ.Νινα γουστάρει να δουλεύει σε κλειστό κύκλο ας βγει από το πρόγραμμα και ας κάνει βίζιτες και να μην μας ταλαιπωρεί και εμάς να τρέχουμε . Οπότε σηκώθηκα και έφυγα .
Plan Β Βικτωρια στο Desire Θησεως 40 . Μου παρουσιάζει μια άκυρη Αννη . Οταν ρωτάω για Βικτωρια μου είπε δεν θα δουλέψει σήμερα . Τότε βγάλε την από το πρόγραμμα !!
Plan C Τριγγετα για για Εμιλία . Πάλι τα ίδια . Εχω μόνο την Ρενάτα . Η Εμιλία δεν θα δουλέψει απόψε !!!
Κάπου εκεί σπαστικά εντελώς και πήγα σπίτι μου . Για αυτό βαράνε μύγες πια τα στούντιο . Το να μην πάει η κοπέλα για δουλειά ή να υπάρχει αλλαγή απόλυτα θεμιτό . Απλά ενημερώστε τα γαμημενα site σας .
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Από Δευτέρα αδερφέγνωριζει καποιος αν ειναι σημερα η kataleya σε στουντιο και ποιο ?
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Σάββατο βράδυ 02.11.2024 Κηφισού 60
Κριστίνα από Μπελαρούς
πολύ κάβλα ! Μουνάρα και κάβλα !
Κριστίνα από Μπελαρούς
πολύ κάβλα ! Μουνάρα και κάβλα !
Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που γράφεις, εκτός από το ότι βαράνε μύγες. Αν ήταν έτσι θα είχαν κλείσει προ πολλού. Ειδικά σε κάποιες γνωστές, γίνεται παρέλαση.Οταν όλα είναι να πάνε στραβά !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K