Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.713
Πόντοι
5.946
Την Ζλάτα από Κροκέων κάτω την τέσταρε κανείς;
Φαίνεται άλογο στις φωτό

Chrissbv

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
15
Πόντοι
0

Jjjaz

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
γνωριζει καποιος αν ειναι σημερα η kataleya σε στουντιο και ποιο ?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα Από Κροκεών ποια αξίζει?
Μιλφαρες έχει και θειες , ένα καλό πιπινακι έσκασε το καλοκαίρι η Ιζαμπελα ελληνιδα καπου 26αρα η οποία έκανε απίστευτη πιπα ακα και είχε και φουλ δουλεμένο κωλαρακι στο οποίο γρασαρα φουλ με δακτυλα , πολύ δυνατή πάντως η Ιζαμπελα ....
Πλέον είδα οτι έχει πετάξει γι αλλού η μικρή , επίσης έχουν έρθει και 2 νέα τεμάχια η μία η Ζλατα πηγα και την τσεκσρα πρωην γυρολόγος και πρώην λαδοκοριτσο έχει περάσει και από Λαγουτζη και από Βεργας και ένα καλό που επίσης είδα στο πρόγραμμα αλλά πλέον δεν την βλέπω Ραφαέλα ψηλό ξανθο με βυζαρες τούμπανο , αυτες τις μερες την βγαλαν απ το πρόγραμμα ισως ρεπαρει , τσέκαρε το πρόγραμμα και πανε δες ποια σου κάνει

Τελευταία τροποποίηση:

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
51
Πόντοι
0
Παίζει κανένα πρωινόαπογεματινο ταλέντο που να κάνει rimming η μόνο φλωριες έχουμε στα studio ?

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.000
Πόντοι
371
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ,που αφορά ερώτηση σχετικά με ερώτηση αν μπορώ να κάνω μια ερώτηση πού να ρωτήσω. Όλο οι άλλοι κάνουν.

Αυτήν εδώ η Τζένη από Κηφισού μήπως συμμορφώθηκε; Την είχα πάρει μια φορά πριν πάρα πολύ καιρό και ήταν να μην πω καλύτερα. Στις καινούργιες φωτογραφίες δείχνει και να έσφιξε και να αδυνατισε στη μέση .

Την πήρε κανένας πρόσφατα;

Συνημμένα

• 3595697a-2941-45a4-ad59-0825a280fac3.jpg
    3595697a-2941-45a4-ad59-0825a280fac3.jpg
    185,4 KB · Εμφανίσεις: 25
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Nanda

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
1.000
Πόντοι
371
Έβαλε και βίδεο.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.713
Πόντοι
5.946
Ζλατα πηγα και την τσεκσρα πρωην γυρολόγος και πρώην λαδοκοριτσο έχει περάσει και από Λαγουτζη και από Βεργας
Θυμάσαι με ποιό όνομα έπαιξε στο Λαγουμιτζή και Βέργας;
την δοκίμασες;

papariasmenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2021
Like
95
Πόντοι
0
Μιλφαρες έχει και θειες , ένα καλό πιπινακι έσκασε το καλοκαίρι η Ιζαμπελα ελληνιδα καπου 26αρα η οποία έκανε απίστευτη πιπα ακα και είχε και φουλ δουλεμένο κωλαρακι στο οποίο γρασαρα φουλ με δακτυλα , πολύ δυνατή πάντως η Ιζαμπελα ....
Πλέον είδα οτι έχει πετάξει γι αλλού η μικρή , επίσης έχουν έρθει και 2 νέα τεμάχια η μία η Ζλατα πηγα και την τσεκσρα πρωην γυρολόγος και πρώην λαδοκοριτσο έχει περάσει και από Λαγουτζη και από Βεργας και ένα καλό που επίσης είδα στο πρόγραμμα αλλά πλέον δεν την βλέπω Ραφαέλα ψηλό ξανθο με βυζαρες τούμπανο , αυτες τις μερες την βγαλαν απ το πρόγραμμα ισως ρεπαρει , τσέκαρε το πρόγραμμα και πανε δες ποια σου κάνει
Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Οταν λες η Ιζαμπελα "εχει πεταξει για αλλου", εννοεις εφυγε απο τον χωρο, η δουλευει απλα σε αλλο στουντιο;

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Αυτή η Ραφαέλα είναι η Αλεξία από στούντιο Συγγρού είχαν γράψει δίπλα. Εγώ δεν ξέρω, δεν πλησίασα παρά τις εντυπωσιακές φωτο.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.643
Πόντοι
496
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ,που αφορά ερώτηση σχετικά με ερώτηση αν μπορώ να κάνω μια ερώτηση πού να ρωτήσω. Όλο οι άλλοι κάνουν.

Αυτήν εδώ η Τζένη από Κηφισού μήπως συμμορφώθηκε; Την είχα πάρει μια φορά πριν πάρα πολύ καιρό και ήταν να μην πω καλύτερα. Στις καινούργιες φωτογραφίες δείχνει και να έσφιξε και να αδυνατισε στη μέση .

Την πήρε κανένας πρόσφατα;

Εγώ δύο φορές μαζί της καλά πέρασα, αλλά σε απλό πρόγραμμα για άδειασμα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
  • Like
Αντιδράσεις: Nanda

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Θυμάσαι με ποιό όνομα έπαιξε στο Λαγουμιτζή και Βέργας;
την δοκίμασες;
Συνήθως Ειρήνη η Ιρινα , με αυτό το όνομα δουλευε πάντα στα περισσότερα , την είχα πάρει κάνα 2 φορές στο Βεργας όταν ξεκίνησε , καλουλα ήταν στο δωμάτιο αλλά όχι κάτι το συγκλονίστικο να πεις ότι θα την ξαναψαξεις , τελείωμα στόμα δεν εκανε ούτε της αρέσει

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Οταν όλα είναι να πάνε στραβά !!

Ξεκίνημα βόλτας στις 2100

Στοχευμένη βόλτα για Νινα στο Κ30 . Ανεβαίνω και μου λέει η τσα2 έχω 2 κοπέλες την Μαρίνα και Τζενη . Την κόβω και της λέω ήρθα για Νινα . Την βλέπω και κάνει γκριμάτσα . Σηκώνεται πάει στο κουζινάκι και μετά βγαίνει από λίγο και μου λέει η Νινα δεν είναι εδώ και δεν θα δουλέψει . Μα για πόσο μαλακές μας περνάει . Αν η κ.Νινα γουστάρει να δουλεύει σε κλειστό κύκλο ας βγει από το πρόγραμμα και ας κάνει βίζιτες και να μην μας ταλαιπωρεί και εμάς να τρέχουμε . Οπότε σηκώθηκα και έφυγα .

Plan Β Βικτωρια στο Desire Θησεως 40 . Μου παρουσιάζει μια άκυρη Αννη . Οταν ρωτάω για Βικτωρια μου είπε δεν θα δουλέψει σήμερα . Τότε βγάλε την από το πρόγραμμα !!

Plan C Τριγγετα για για Εμιλία . Πάλι τα ίδια . Εχω μόνο την Ρενάτα . Η Εμιλία δεν θα δουλέψει απόψε !!!

Κάπου εκεί σπαστικά εντελώς και πήγα σπίτι μου . Για αυτό βαράνε μύγες πια τα στούντιο . Το να μην πάει η κοπέλα για δουλειά ή να υπάρχει αλλαγή απόλυτα θεμιτό . Απλά ενημερώστε τα γαμημενα site σας .

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Οταν όλα είναι να πάνε στραβά !!

Ξεκίνημα βόλτας στις 2100

Στοχευμένη βόλτα για Νινα στο Κ30 . Ανεβαίνω και μου λέει η τσα2 έχω 2 κοπέλες την Μαρίνα και Τζενη . Την κόβω και της λέω ήρθα για Νινα . Την βλέπω και κάνει γκριμάτσα . Σηκώνεται πάει στο κουζινάκι και μετά βγαίνει από λίγο και μου λέει η Νινα δεν είναι εδώ και δεν θα δουλέψει . Μα για πόσο μαλακές μας περνάει . Αν η κ.Νινα γουστάρει να δουλεύει σε κλειστό κύκλο ας βγει από το πρόγραμμα και ας κάνει βίζιτες και να μην μας ταλαιπωρεί και εμάς να τρέχουμε . Οπότε σηκώθηκα και έφυγα .

Plan Β Βικτωρια στο Desire Θησεως 40 . Μου παρουσιάζει μια άκυρη Αννη . Οταν ρωτάω για Βικτωρια μου είπε δεν θα δουλέψει σήμερα . Τότε βγάλε την από το πρόγραμμα !!

Plan C Τριγγετα για για Εμιλία . Πάλι τα ίδια . Εχω μόνο την Ρενάτα . Η Εμιλία δεν θα δουλέψει απόψε !!!

Κάπου εκεί σπαστικά εντελώς και πήγα σπίτι μου . Για αυτό βαράνε μύγες πια τα στούντιο . Το να μην πάει η κοπέλα για δουλειά ή να υπάρχει αλλαγή απόλυτα θεμιτό . Απλά ενημερώστε τα γαμημενα site σας .
Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που γράφεις, εκτός από το ότι βαράνε μύγες. Αν ήταν έτσι θα είχαν κλείσει προ πολλού. Ειδικά σε κάποιες γνωστές, γίνεται παρέλαση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom