Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 171
- Πόντοι
- 0
Αξίζει την έχεις δοκιμάσει;;; Από τις φοτο παντός φαίνεται πολύ καύλα για εμάς τους λάτρεις των πετιτΣήμερα 14:00 - 22:00 Συγγρού 108.
Αξίζει την έχεις δοκιμάσει;;; Από τις φοτο παντός φαίνεται πολύ καύλα για εμάς τους λάτρεις των πετιτΣήμερα 14:00 - 22:00 Συγγρού 108.
Η κουτσαβακη, πως την λένε;;ποια είναι η πρώην εστεμμένη που εμφανίζεται για λίγο μόνο καιρό στα στούντιο;
(επισκεπτάκια...περιμένω να αυγατίσετε περιμένοντας την απάντηση)
Είναι λίγο μη μου άπτου. Μη το ένα μη το άλλο. Θα ξαναπάω και να θα δω.Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Στο Hotel Palace, έχουν έρθει κάτι καινούργιες Ουκρανέζες. Έχει κανείς άποψη;
Ε πες και σε ποιό στούντιοποια είναι η πρώην εστεμμένη που εμφανίζεται για λίγο μόνο καιρό στα στούντιο;
ποια είναι η πρώην εστεμμένη που εμφανίζεται για λίγο μόνο καιρό στα στούντιο;
Εεεε πες μας ποια ειναιι ρε αδερφέ!
Ναι ρε το βρηκες
αν λέει την Κουβουτσάκη δε νομίζω ναΗ κουτσαβακη, πως την λένε;;
Ναι το χω δει αλλά δεν ξέρω ποια άλλη μπορεί να εννοεί! Κι η Αλεξανδράτου βγηκε στις βίζιτες αλλά δεν νομίζω να είναι σε στουντιο!αν λέει την Κουβουτσάκη δε νομίζω να
εμφανίζεται σε στούντιο, είναι σε γραφείο και ζητάει 490€/h
Εεεε πες μας ποια ειναιι ρε αδερφέ!
αν λέει την Κουβουτσάκη δε νομίζω να
εμφανίζεται σε στούντιο, είναι σε γραφείο και ζητάει 490€/h
Ναι φαίνεται. Σε ευχαριστώ.Είναι λίγο μη μου άπτου. Μη το ένα μη το άλλο. Θα ξαναπάω και να θα δω.
Πλέον από τις πολλές μεταγραφές και μετακινήσεις ποιος θυμάται ποια...Αλανια μήπως ξέρουμε που μπορώ να το βρω αυτό στην Αθηνα; γιατι εχω μια εντύπωση πως δουλεύει σε στουντιο και την είχα βρει εδω μεσα σε γραφείο αλλά τα εχασα
Ναι ρε αδερφέ έχω χάσει τη μπαλαΠλέον από τις πολλές μεταγραφές και μετακινήσεις ποιος θυμάται ποια...
Ναντια από Τατοΐου εκεί θα την βρεις!Αν δοκιμάσεις γράψε εντυπώσεις θέλω να την πάρω και εγώ φαίνεται ωραίο κοντοπουτανο…Αλανια μήπως ξέρουμε που μπορώ να το βρω αυτό στην Αθηνα; γιατι εχω μια εντύπωση πως δουλεύει σε στουντιο και την είχα βρει εδω μεσα σε γραφείο αλλά τα εχασα
Που μπορώ να την ψάξω ξερεις;Ναντια από Τατοΐου εκεί θα την βρεις!Αν δοκιμάσεις γράψε εντυπώσεις θέλω να την πάρω και εγώ φαίνεται ωραίο κοντοπουτανο…