δεν ασχολουμαι καν φιλε...απλα οταν κανετε κριτικες κοιτατε να λετε την αληθεια αλλιως μην γραφετε καλυτερα και καντε αποχη οπως ενας που λεγε χτες-προχτες απ το να γραφετε πραγματα που δεν ισχυουν
Η ρίζα του κακού στις κριτικές είναι η εξής:
1) Υπάρχουν πολλές μούφα κριτικές. Οπότε όταν διαβάζετε κάτι θεϊκό για κάποια να τσεκάρετε και ποιος το έχει γράψει. Δείτε τι επιπλέον κριτικές έχει κάνει, αν είναι σε διαφορετικές κοπέλες, αλυσίδα στούντιο, μπουρδέλων, ct και αν είστε λίγο ξύπνιοι θα καταλάβετε εάν όντως οι κριτικές είναι αληθινές ή όχι.
Υποθέτω πως αυτό θέλει να πει ο iblis με το "ημερολόγιο του καθενός" πιο πάνω.
2) Υπάρχουν πολλά μέλη που βαριούνται να γράψουν κριτική. Το έχω πάθει και γω και επειδή πέρασε κανένα δεκαήμερο δεν την έβαλα ποτέ. Λάθος μου, αλλά το έχω κάνει. Ετσι δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
3) Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια άποψη για μία γκόμενα. Κάποια που τη λέω εγώ μέτρια σε κάποιον άλλον μπορεί να είναι Θεά ή τελείως μπάζο. Απολύτως λογικό. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
4) Μην ξεχνάμε πως και οι κοπέλες δεν είναι δυνατόν να έχουν την ίδια συμμετοχή με όλους. Οσοι απο εμάς έχουμε πάει με τάνα πάνω από δύο φορές ξέρουμε πως δεν είναι πάντα η ίδια (εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν). Αυτό συμβαίνει και με τις κοπέλες μας. Δεν είναι πάντα το ίδιο. Και θα φέρω άλλο ένα παράδειγμα. Εμείς δεν είμαστε το ίδιο θερμοί με όλες τις γκόμενες. Πόσες φορές δεν το έχετε πάθει να σας ξενερώσει κάποια πάνω στο και το μόνο που να σκέφτεστε να είναι "άντε να τελειώσω για να ξεμπερδέψουμε"; Εγώ άπειρες φορές. Ειδικά σε κάτι...φόλες που έχω φάει από το σπορ του πληρωμένου έρωτα.