Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Ουτε για μενα που ειμαι λαγος δε πειθομαι γι αυτα( hase= λαγος in deutch)
Χαλαρα βρισκεις αναλογης εμφανισης κοπελα σε μασατζιδικο και παιρνεις για 1 ωρα..με 2 εκτονωσεις στα 80 ευρω..και σεξ και καποιο μασαζ

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Milflover94

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Πέρασμα χθες από Studio 12 για τεσταρισμα της Elis , μαλακές η γκομενα είναι σκέτη τσοντα !!!! καπου ανω των 35 αλλά κορμί λαμπάδα η μιλφαρα και βυζια καλύτερα από 20χρονης , εκτός από κάτι fake σκηνικά που κάνει τα οποία είναι απλά μέρος του σόου ,η τύπισσα δίνει απίστευτα γλωσσοφιλα και πινελάδα στα @@ με μπόλικο σάλιο πραγματικά δεν υπάρχει η γλωσσάρα της και ο τρόπος που την χρησιμοποιεί, μιλάμε μούσκεμα με έκανε .....

Ειχαμε απίστευτη χημεία και πέρασα άψογα , φάτσα εκφυλη με ματαρες για πολύ χυσιμο , πιο αναλυτικά θα τα γράψω στην κριτική που ετοιμάζω , αξίζει πάντως με 1000 και είναι φουλ καυλιαρα η ξανθιά μιλφαρα , θα ακολουθήσει σίγουρα επαναληπτική .....

Πέρασμα χθες από Studio 12 για τεσταρισμα της Elis , μαλακές η γκομενα είναι σκέτη τσοντα !!!! καπου ανω των 35 αλλά κορμί λαμπάδα η μιλφαρα και βυζια καλύτερα από 20χρονης , εκτός από κάτι fake σκηνικά που κάνει τα οποία είναι απλά μέρος του σόου ,η τύπισσα δίνει απίστευτα γλωσσοφιλα και πινελάδα στα @@ με μπόλικο σάλιο πραγματικά δεν υπάρχει η γλωσσάρα της και ο τρόπος που την χρησιμοποιεί, μιλάμε μούσκεμα με έκανε .....

Ειχαμε απίστευτη χημεία και πέρασα άψογα , φάτσα εκφυλη με ματαρες για πολύ χυσιμο , πιο αναλυτικά θα τα γράψω στην κριτική που ετοιμάζω , αξίζει πάντως με 1000 και είναι φουλ καυλιαρα η ξανθιά μιλφαρα , θα ακολουθήσει σίγουρα επαναληπτική .....
Έχει λίγο μεγάλη-μυτερή μύτη η Ελλις για να καταλάβω ποια είναι ακριβώς

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Η Άμφισσα από Κροκεών, Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη που εξαφανίστηκε?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Πριν κανά δυβδόμαδο πέρασμα στο Κ132 για θειά μαντόνα.ήθελα να σκοτώσω την ώρα μου σε συνδυασμό με μια τσιμπουκάρα..σε σχέση με το παρελθόν η απόδοση της έχει πέσει,έχει βαρεθεί πλέον τη δουλειά και την πάνε γαμιώντας πολλοί.κάτι έχει παραμορφώσει στη μούρη πάλι,σαν να χει αποκτήσει αρκετό όγκο στα μάγουλα(!).και κάτι δόντια απ τα πλάγια σαν να λείπουν.γενικώς στέκεται ακόμα αλλά τα χιλιόμετρα φαίνονται.δε θα επιλέξω ξανά,έκλεισε για μένα ο κύκλος με την συγκεκριμένη
Αχ αυτά τα δοντάκια που πέφτουν το ένα μετά το άλλο :tooth:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
1.196
Άσε το άλλο. Για δυο εκτονώσεις σε 45' πρέπει να είσαι από 25 ετών και κάτω, δηλ. η ηλικιακή ομάδα που έχει να διαθέσει τα λιγότερα χρήματα για να ψωνίσει σεξουαλικές υπηρεσίες.
Τελικά τα αφεντικά των στούντιο διαθέτουν φοβερό επιχειρηματικό δαιμόνιο...
Δεν είμαι ο πιο συστηματικός πελάτης studio αλλά μια στο τόσο που περνάνω καμιά βόλτα (συνήθως μετά από ξενύχτι) βλέπω αρκετούς μικρούς πελάτες. Ποιος ξέρει με τι λεφτά κινούνται, μπορεί με λεφτά του μπάμπά.
Μέχρι τα 30κάτι μπορείς 2 φορές στο 45λεπτο, αλλά σίγουρα η τιμή δεν αξίζει.

Τελευταία τροποποίηση:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Συμφωνώ έτσι είναι με μια εκτόνωση. Αλλά στο μισάωρο πρόγραμμα υπάρχει υποτίθεται η άνεση χρόνου, παρέχεται σε κάποια μασάζ, υπάρχει δυνατότητα για 69, ελεύθερα πιασίματα κλπ κλπ. Εδώ ήταν σαν είχα επιλέξει το απλό πρόγραμμα των 50.
Καλα..ξεπετοφασεις προσφερουν οι πιο πολλες..λιγοστευουν ολο και περισσοτετο αυτες που σου προσφερουν αυτο που πληρωσες..ενταξει δε πας σε αυτα τα μαγαζια για ενα χυσιμο..πας για καλο σεξ με τα ολα του..αλλιως ειναι και ανευ νοηματος να τα σκαει κανεος..π.χ με 80ρια 100ρια αγοραζεις ενα καλο ρουχο καιτο χεις και χρονια...κλεινεις δωματιο ξενοδοχειου καπου 1 ημερα στη θαλασσα και το χαιρεσαι...δεν ειναι λιγα...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Καλα..ξεπετοφασεις προσφερουν οι πιο πολλες..λιγοστευουν ολο και περισσοτετο αυτες που σου προσφερουν αυτο που πληρωσες..ενταξει δε πας σε αυτα τα μαγαζια για ενα χυσιμο..πας για καλο σεξ με τα ολα του..αλλιως ειναι και ανευ νοηματος να τα σκαει κανεος..π.χ με 80ρια 100ρια αγοραζεις ενα καλο ρουχο καιτο χεις και χρονια...κλεινεις δωματιο ξενοδοχειου καπου 1 ημερα στη θαλασσα και το χαιρεσαι...δεν ειναι λιγα...
Όπως τα λες. Δεν πάει απλά για ενσ τελείωμα μηχανικό, με 50€ +.
Περιμένεις καλές υπηρεσίες για αυτά τα χρήματα, ειδικά που είναι μόνο 15'.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.308
Πόντοι
2.420
Ατυχής συνεύρεση με Μαντίνα στο sensuality προ ημερών, η μαντάμ δεν έχει διάθεση για τίποτα, απαράδεκτοι όσοι την προμοτάρουν!
Πεταμένο 50ρικο:cry:

lordmember

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Η μουνάρα Λίλυ από dreamplace ,που χάθηκε ρε μάγκες? λείπει εδώ και εβδομάδες από τις βάρδιες.Διακοπάρει άραγε?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.643
Πόντοι
496
Η μουνάρα Λίλυ από dreamplace ,που χάθηκε ρε μάγκες? λείπει εδώ και εβδομάδες από τις βάρδιες.Διακοπάρει άραγε?
Αφού οπότε δουλεύει την ξεμουνιαζουν, πάει για συνεργείο

Ilovecg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2023
Κριτικές
13
Like
704
Πόντοι
311
Ατυχής συνεύρεση με Μαντίνα στο sensuality προ ημερών, η μαντάμ δεν έχει διάθεση για τίποτα, απαράδεκτοι όσοι την προμοτάρουν!
Κρίμα περισι που είχε έρθει είχα θετικές εντυπώσεις..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Όταν τελειώσουν τα έτοιμα θα ξανάρθει, έτσι κάνουν όλες

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
Όταν τελειώσουν τα έτοιμα θα ξανάρθει, έτσι κάνουν όλες
όσο λειτουργεί το πηγάδι (που δε χαλάει) θα ζητάνε οι κουβάδες νερό...
αλλά πάει κι αυτό για ρεκτιφιέ, τι να κάνει...ξεχειλώνει.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.308
Πόντοι
2.420
Κρίμα περισι που είχε έρθει είχα θετικές εντυπώσεις..
Σε εμένα είχε συμπεριφορά ξεπέτας/φόλας, μουτρωμένη και ξινή, πέρασμα καπότας χώρις τίποτα άλλο, μην πειράζεις μαλλιά, πρόσωπο, χάρη σου κάνω μαλάκα που είμαι γυμνή δίπλα σου, προβλημά σου που δεν σου σηκώνεται κτλ

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Σε εμένα είχε συμπεριφορά ξεπέτας/φόλας, μουτρωμένη και ξινή, πέρασμα καπότας χώρις τίποτα άλλο, μην πειράζεις μαλλιά, πρόσωπο, χάρη σου κάνω μαλάκα που είμαι γυμνή δίπλα σου, προβλημά σου που δεν σου σηκώνεται κτλ
απαράδεκτη. Μην απογοητεύεσαι, όλοι φολιαζόμαστε, θα ρεφάρεις στην επόμενη.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Τα δοντάκια πέφτουν αλλά οι τιμές της ανεβαίνουν , τι ζούμε ρε πουστη μου .....
αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Καλοκαίρι του 2023 τη γνώρισα κι είχε όντως άλλο τιμοκατάλογο από τις υπόλοιπες του οίκου. Ομολογουμένως ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι, είχαμε επικοινωνία αλλά ηλικιακά πάει προς τη δύση. Το σώμα κρατιόταν μεν αλλά με κάμποσες (αντι)αισθητικές επεμβάσεις π.χ. σε στήθος και χείλη.
Αν έχει πέσει κι άλλο εμφανισιακά κι έχει κουραστεί δεν είναι σοφό να έχει ανεβασμένη ταρίφα.

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.040
Πόντοι
2.836
Η Μαντινα που είναι και στα της κηφισου είναι αυτή;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Για τη Στέισι από Κας6 και λοιπής λατινοαλυσίδας μήπως υπάρχει άποψη; Τι να κάνω ρε παίδες, τις έχω πάρει επωμου..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom