Ουτε για μενα που ειμαι λαγος δε πειθομαι γι αυτα( hase= λαγος in deutch)Κασσάνδρας 6 ζηταγε 150 για 45' με 2 εκτονώσεις
Τι νομίζουν ότι είμαστε; Κουνέλια;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)
Χαλαρα βρισκεις αναλογης εμφανισης κοπελα σε μασατζιδικο και παιρνεις για 1 ωρα..με 2 εκτονωσεις στα 80 ευρω..και σεξ και καποιο μασαζΟυτε για μενα που ειμαι λαγος δε πειθομαι γι αυτα( hase= λαγος in deutch)
Milflover94
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα χθες από Studio 12 για τεσταρισμα της Elis , μαλακές η γκομενα είναι σκέτη τσοντα !!!! καπου ανω των 35 αλλά κορμί λαμπάδα η μιλφαρα και βυζια καλύτερα από 20χρονης , εκτός από κάτι fake σκηνικά που κάνει τα οποία είναι απλά μέρος του σόου ,η τύπισσα δίνει απίστευτα γλωσσοφιλα και πινελάδα στα @@ με μπόλικο σάλιο πραγματικά δεν υπάρχει η γλωσσάρα της και ο τρόπος που την χρησιμοποιεί, μιλάμε μούσκεμα με έκανε .....
Ειχαμε απίστευτη χημεία και πέρασα άψογα , φάτσα εκφυλη με ματαρες για πολύ χυσιμο , πιο αναλυτικά θα τα γράψω στην κριτική που ετοιμάζω , αξίζει πάντως με 1000 και είναι φουλ καυλιαρα η ξανθιά μιλφαρα , θα ακολουθήσει σίγουρα επαναληπτική .....
Έχει λίγο μεγάλη-μυτερή μύτη η Ελλις για να καταλάβω ποια είναι ακριβώςΠέρασμα χθες από Studio 12 για τεσταρισμα της Elis , μαλακές η γκομενα είναι σκέτη τσοντα !!!! καπου ανω των 35 αλλά κορμί λαμπάδα η μιλφαρα και βυζια καλύτερα από 20χρονης , εκτός από κάτι fake σκηνικά που κάνει τα οποία είναι απλά μέρος του σόου ,η τύπισσα δίνει απίστευτα γλωσσοφιλα και πινελάδα στα @@ με μπόλικο σάλιο πραγματικά δεν υπάρχει η γλωσσάρα της και ο τρόπος που την χρησιμοποιεί, μιλάμε μούσκεμα με έκανε .....
Ειχαμε απίστευτη χημεία και πέρασα άψογα , φάτσα εκφυλη με ματαρες για πολύ χυσιμο , πιο αναλυτικά θα τα γράψω στην κριτική που ετοιμάζω , αξίζει πάντως με 1000 και είναι φουλ καυλιαρα η ξανθιά μιλφαρα , θα ακολουθήσει σίγουρα επαναληπτική .....
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Αχ αυτά τα δοντάκια που πέφτουν το ένα μετά το άλλοΠριν κανά δυβδόμαδο πέρασμα στο Κ132 για θειά μαντόνα.ήθελα να σκοτώσω την ώρα μου σε συνδυασμό με μια τσιμπουκάρα..σε σχέση με το παρελθόν η απόδοση της έχει πέσει,έχει βαρεθεί πλέον τη δουλειά και την πάνε γαμιώντας πολλοί.κάτι έχει παραμορφώσει στη μούρη πάλι,σαν να χει αποκτήσει αρκετό όγκο στα μάγουλα(!).και κάτι δόντια απ τα πλάγια σαν να λείπουν.γενικώς στέκεται ακόμα αλλά τα χιλιόμετρα φαίνονται.δε θα επιλέξω ξανά,έκλεισε για μένα ο κύκλος με την συγκεκριμένη
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 1.196
Δεν είμαι ο πιο συστηματικός πελάτης studio αλλά μια στο τόσο που περνάνω καμιά βόλτα (συνήθως μετά από ξενύχτι) βλέπω αρκετούς μικρούς πελάτες. Ποιος ξέρει με τι λεφτά κινούνται, μπορεί με λεφτά του μπάμπά.Άσε το άλλο. Για δυο εκτονώσεις σε 45' πρέπει να είσαι από 25 ετών και κάτω, δηλ. η ηλικιακή ομάδα που έχει να διαθέσει τα λιγότερα χρήματα για να ψωνίσει σεξουαλικές υπηρεσίες.
Τελικά τα αφεντικά των στούντιο διαθέτουν φοβερό επιχειρηματικό δαιμόνιο...
Μέχρι τα 30κάτι μπορείς 2 φορές στο 45λεπτο, αλλά σίγουρα η τιμή δεν αξίζει.
Τελευταία τροποποίηση:
Καλα..ξεπετοφασεις προσφερουν οι πιο πολλες..λιγοστευουν ολο και περισσοτετο αυτες που σου προσφερουν αυτο που πληρωσες..ενταξει δε πας σε αυτα τα μαγαζια για ενα χυσιμο..πας για καλο σεξ με τα ολα του..αλλιως ειναι και ανευ νοηματος να τα σκαει κανεος..π.χ με 80ρια 100ρια αγοραζεις ενα καλο ρουχο καιτο χεις και χρονια...κλεινεις δωματιο ξενοδοχειου καπου 1 ημερα στη θαλασσα και το χαιρεσαι...δεν ειναι λιγα...Συμφωνώ έτσι είναι με μια εκτόνωση. Αλλά στο μισάωρο πρόγραμμα υπάρχει υποτίθεται η άνεση χρόνου, παρέχεται σε κάποια μασάζ, υπάρχει δυνατότητα για 69, ελεύθερα πιασίματα κλπ κλπ. Εδώ ήταν σαν είχα επιλέξει το απλό πρόγραμμα των 50.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.943
- Πόντοι
- 2.846
Τα δοντάκια πέφτουν αλλά οι τιμές της ανεβαίνουν , τι ζούμε ρε πουστη μου .....Αχ αυτά τα δοντάκια που πέφτουν το ένα μετά το άλλο
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Όπως τα λες. Δεν πάει απλά για ενσ τελείωμα μηχανικό, με 50€ +.Καλα..ξεπετοφασεις προσφερουν οι πιο πολλες..λιγοστευουν ολο και περισσοτετο αυτες που σου προσφερουν αυτο που πληρωσες..ενταξει δε πας σε αυτα τα μαγαζια για ενα χυσιμο..πας για καλο σεξ με τα ολα του..αλλιως ειναι και ανευ νοηματος να τα σκαει κανεος..π.χ με 80ρια 100ρια αγοραζεις ενα καλο ρουχο καιτο χεις και χρονια...κλεινεις δωματιο ξενοδοχειου καπου 1 ημερα στη θαλασσα και το χαιρεσαι...δεν ειναι λιγα...
Περιμένεις καλές υπηρεσίες για αυτά τα χρήματα, ειδικά που είναι μόνο 15'.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.308
- Πόντοι
- 2.420
Ατυχής συνεύρεση με Μαντίνα στο sensuality προ ημερών, η μαντάμ δεν έχει διάθεση για τίποτα, απαράδεκτοι όσοι την προμοτάρουν!
Πεταμένο 50ρικο
Πεταμένο 50ρικο
lordmember
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Η μουνάρα Λίλυ από dreamplace ,που χάθηκε ρε μάγκες? λείπει εδώ και εβδομάδες από τις βάρδιες.Διακοπάρει άραγε?
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 496
Αφού οπότε δουλεύει την ξεμουνιαζουν, πάει για συνεργείοΗ μουνάρα Λίλυ από dreamplace ,που χάθηκε ρε μάγκες? λείπει εδώ και εβδομάδες από τις βάρδιες.Διακοπάρει άραγε?
Κρίμα περισι που είχε έρθει είχα θετικές εντυπώσεις..Ατυχής συνεύρεση με Μαντίνα στο sensuality προ ημερών, η μαντάμ δεν έχει διάθεση για τίποτα, απαράδεκτοι όσοι την προμοτάρουν!
Πεταμένο 50ρικο
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
Όταν τελειώσουν τα έτοιμα θα ξανάρθει, έτσι κάνουν όλεςΗ μουνάρα Λίλυ από dreamplace ,που χάθηκε ρε μάγκες? λείπει εδώ και εβδομάδες από τις βάρδιες.Διακοπάρει άραγε?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.807
- Πόντοι
- 3.715
όσο λειτουργεί το πηγάδι (που δε χαλάει) θα ζητάνε οι κουβάδες νερό...Όταν τελειώσουν τα έτοιμα θα ξανάρθει, έτσι κάνουν όλες
αλλά πάει κι αυτό για ρεκτιφιέ, τι να κάνει...ξεχειλώνει.
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.308
- Πόντοι
- 2.420
Σε εμένα είχε συμπεριφορά ξεπέτας/φόλας, μουτρωμένη και ξινή, πέρασμα καπότας χώρις τίποτα άλλο, μην πειράζεις μαλλιά, πρόσωπο, χάρη σου κάνω μαλάκα που είμαι γυμνή δίπλα σου, προβλημά σου που δεν σου σηκώνεται κτλΚρίμα περισι που είχε έρθει είχα θετικές εντυπώσεις..
απαράδεκτη. Μην απογοητεύεσαι, όλοι φολιαζόμαστε, θα ρεφάρεις στην επόμενη.Σε εμένα είχε συμπεριφορά ξεπέτας/φόλας, μουτρωμένη και ξινή, πέρασμα καπότας χώρις τίποτα άλλο, μην πειράζεις μαλλιά, πρόσωπο, χάρη σου κάνω μαλάκα που είμαι γυμνή δίπλα σου, προβλημά σου που δεν σου σηκώνεται κτλ
αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Καλοκαίρι του 2023 τη γνώρισα κι είχε όντως άλλο τιμοκατάλογο από τις υπόλοιπες του οίκου. Ομολογουμένως ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι, είχαμε επικοινωνία αλλά ηλικιακά πάει προς τη δύση. Το σώμα κρατιόταν μεν αλλά με κάμποσες (αντι)αισθητικές επεμβάσεις π.χ. σε στήθος και χείλη.Τα δοντάκια πέφτουν αλλά οι τιμές της ανεβαίνουν , τι ζούμε ρε πουστη μου .....
Αν έχει πέσει κι άλλο εμφανισιακά κι έχει κουραστεί δεν είναι σοφό να έχει ανεβασμένη ταρίφα.
astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Η Μαντινα που είναι και στα της κηφισου είναι αυτή;Ατυχής συνεύρεση με Μαντίνα στο sensuality προ ημερών, η μαντάμ δεν έχει διάθεση για τίποτα, απαράδεκτοι όσοι την προμοτάρουν!
Πεταμένο 50ρικο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K