BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 137
- Like
- 37.210
- Πόντοι
- 27.636
Η Asia έχει τατουαζ τριαντάφυλλο πάνω από το στήθος της;
Η Asia έχει τατουαζ τριαντάφυλλο πάνω από το στήθος της;
οχιΗ Asia έχει τατουαζ τριαντάφυλλο πάνω από το στήθος της;
Οχι δεν περασα. Εφυγα.Ειναι 2,5 προς 3 και δε βρισκεις ευκολα αδυνατη με τετοιο βυζι φυσικο
εσυ μπορει να εχεις στο μυαλο σου αγελαδισια βυζια οταν λεμε βυζαρες αλλα τεσπα δεν σε παρεξηγω ,
μπηκες στο δωματιο η μονο στο σαλονι την ειδες?
οχι οι φωτος ειναι ψευτικες αλλα καλη ειναι εμφανισιακαερωτηση..για οσους ξερουν,αν παμε στο κηφισου 30 η 60 για αλισα..θα δουμε..αυτην?
Χε χε σωστα..δε γεννηθηκε ακομη εκεινη που θα πει σε μενα οχι..δοκιμη λοιπον..μπας και τη γλυκανω...και αυτην..!μια δοκιμή μπορεί να σε βάλει στο premier league της, είναι να χάσεις τέτοια ευκαιρία με το κελεπούρι αυτό;
Πολυ ωραιες γκομενες το κηφισου 30 πλεον..τιε βρισκεις τις ιδιες και στο μασαζ Sensuality spa! Aκομη καλυτερα εκει για πιο πολλη ωρα με το ιδιο αντιτιμο!!με φτιάχνει το καυλιάρικο μινιόν με το βύζο, λέω να εμπειρογνωμήσω ρε παίκτη
Αν και δε μ αρεσουν οι περιφερειες οι μεγαλες..αλλα αυτη που ενα φεγγαρι τη πετυχα σ ενα στουντιο της λ.αθηνων...κατι πολυ καυλωτικο μου εβγαλε...ισως εχασα που δε μπηκα...θα δουμε..Πω ρε μια κωλαρου
Ειναι χαζο να επεξεργαζονται τις φωτογραφιες..ακυρο μαλλον..αφου ο αλλος θα παει και θα δει απο κοντα...παντωε το κηφισου 30-60 γενικα εχει ωραιες παρουσιες..δε νομιζω να απεχουν και πολυ απ τη πραγματικοτηταοχι οι φωτος ειναι ψευτικες αλλα καλη ειναι εμφανισιακα
Ένα nescafe τι τον έχεις;Λιοσιων 73Α με Κωνσταντινα όμορφη κοπελα καλή παρουσία δεκτική στο να την αγγίξεις όπου θες χωρις να βιαζεται μια καλη περιπτωση οπου αξίζει και αλλες επισκέψεις
Κι εμένα δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. Γούστα είναι αυταΟχι δεν περασα. Εφυγα.
Στο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.Πολυ ωραιες γκομενες το κηφισου 30 πλεον..τιε βρισκεις τις ιδιες και στο μασαζ Sensuality spa! Aκομη καλυτερα εκει για πιο πολλη ωρα με το ιδιο αντιτιμο!!
siΣτο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.
Η πρωινη βάρδια δουλεύει μασάζ;