You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.781
- Πόντοι
- 3.246
οχι οι φωτος ειναι ψευτικες αλλα καλη ειναι εμφανισιακαερωτηση..για οσους ξερουν,αν παμε στο κηφισου 30 η 60 για αλισα..θα δουμε..αυτην?
Χε χε σωστα..δε γεννηθηκε ακομη εκεινη που θα πει σε μενα οχι..δοκιμη λοιπον..μπας και τη γλυκανω...και αυτην..!μια δοκιμή μπορεί να σε βάλει στο premier league της, είναι να χάσεις τέτοια ευκαιρία με το κελεπούρι αυτό;
Πολυ ωραιες γκομενες το κηφισου 30 πλεον..τιε βρισκεις τις ιδιες και στο μασαζ Sensuality spa! Aκομη καλυτερα εκει για πιο πολλη ωρα με το ιδιο αντιτιμο!!με φτιάχνει το καυλιάρικο μινιόν με το βύζο, λέω να εμπειρογνωμήσω ρε παίκτη
Αν και δε μ αρεσουν οι περιφερειες οι μεγαλες..αλλα αυτη που ενα φεγγαρι τη πετυχα σ ενα στουντιο της λ.αθηνων...κατι πολυ καυλωτικο μου εβγαλε...ισως εχασα που δε μπηκα...θα δουμε..Πω ρε μια κωλαρου
Ειναι χαζο να επεξεργαζονται τις φωτογραφιες..ακυρο μαλλον..αφου ο αλλος θα παει και θα δει απο κοντα...παντωε το κηφισου 30-60 γενικα εχει ωραιες παρουσιες..δε νομιζω να απεχουν και πολυ απ τη πραγματικοτηταοχι οι φωτος ειναι ψευτικες αλλα καλη ειναι εμφανισιακα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.611
- Πόντοι
- 5.060
Ένα nescafe τι τον έχεις;Λιοσιων 73Α με Κωνσταντινα όμορφη κοπελα καλή παρουσία δεκτική στο να την αγγίξεις όπου θες χωρις να βιαζεται μια καλη περιπτωση οπου αξίζει και αλλες επισκέψεις
stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Κι εμένα δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. Γούστα είναι αυταΟχι δεν περασα. Εφυγα.
stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Στο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.Πολυ ωραιες γκομενες το κηφισου 30 πλεον..τιε βρισκεις τις ιδιες και στο μασαζ Sensuality spa! Aκομη καλυτερα εκει για πιο πολλη ωρα με το ιδιο αντιτιμο!!
Η πρωινη βάρδια δουλεύει μασάζ;
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.847
- Πόντοι
- 3.715
siΣτο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.
Rodamanthys
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά Μελαντίας Ν. Κόσμο έχει πάει κανείς τελευταία; κάποτε είχε αστέρια εκεί αλλά έχω να πάω πριν την κορώνα...
Nai πρωι ως μασατζιδικο ως τις 8 βραδυ, καλυτερα τοτεΣτο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.
stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2009
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ναι, καμία σχέση με παλια. Όπως και το Caroline.Ρε παιδιά Μελαντίας Ν. Κόσμο έχει πάει κανείς τελευταία; κάποτε είχε αστέρια εκεί αλλά έχω να πάω πριν την κορώνα...
Έτσι αυτοπροσδιορίζεται. Με διπλή ιδιότητα. Αλλά τώρα επί της ουσίας .....Στο sensuality spa η βραδινή βάρδια δουλευει με προγράμματα studio.
Έχεις δίκιο ότι μετακινούνται οι κοπέλες. Όμως όχι όλες τους το πρωί στο μασατζιδικο, κάποιες πάνε μόνο το βράδυ.Πολυ ωραιες γκομενες το κηφισου 30 πλεον..τιε βρισκεις τις ιδιες και στο μασαζ Sensuality spa! Aκομη καλυτερα εκει για πιο πολλη ωρα με το ιδιο αντιτιμο!!
Κάποιες παίζουν μόνο στούντιο και κάποιες μόνο στο μασάζ.
Το μασάζ έχει κούραση εάν το κάνουν σωστά.
Άλλωστε ποιές ξέρουν και ποιές το κάνουν είναι ερώτημα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K