Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Ένα τεστ drive θα μας δείξει...!!!!! Πάντως παρατήρησα ότι έχει κάποιες κριτικές....Καλη η κορμαρα !!!
Μεσα τι λεει ?
Μην μεινουμε με την κορμαρα .
Ένα τεστ drive θα μας δείξει...!!!!! Πάντως παρατήρησα ότι έχει κάποιες κριτικές....Καλη η κορμαρα !!!
Μεσα τι λεει ?
Μην μεινουμε με την κορμαρα .
Για να πας στο νέο Studio μπορείς να πας με το μετρό! Στάση Κεραμεικός και περπατάς προς την Κωνσταντινουπόλεως... ;) ;) ;) ;) ;) ;)Πηγαινει Μετρο στο Βοτανικο????? το καινουργιο STUDIO πρεπει να λεει!!!!
ορίστε τα προγράμματα:
για Κασσάνδρας 4:
για Κασσάνδρας 3 (ισόγειο):
Ξερεις ονομα απο την ξανθια στο 177?πέρασα:
-Κασσάνδρας 3 κάτω η Μόνικα (δηλαδή η μελαχρινή αδύνατη Σοφία που δούλευε στην Κεφαληνίας)
-Πάνω μια συμπαθής νταρντανούλα με σγουρό μαλλί και φουλ πρόγραμμα
-Στο 4 Άνζτελα ξανθιά μιλφ που παλιότερα μπινελίκωνε στο Κεφαληνίας 75 όσους δεν περνούσαν. Το απόγευμα θα είναι η Ευάρα.
-Αριστοτέλους 177 ένα ξανθό μπαζομιλφ
Ξερεις ονομα απο την ξανθια στο 177?
Η Άντζελα εχει στρωσει παντως... το χρημα ειναι γλυκο οποτε και οι υπηρεσιες καλυτερεψαν και η συμπεριφορα ! Αλλιώς
χαχαχα !!!Για να πας στο νέο Studio μπορείς να πας με το μετρό! Στάση Κεραμεικός και περπατάς προς την Κωνσταντινουπόλεως... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν το νομίζω... ;)χαχαχα !!!
Αν ειναι να παω ετσι σιγουρα θα βρεθω σε αλλο μαγαζι !!!
Ρε σε αλλο θα παω σου λεω !!!
Ασε που δεν γουσταρω τις γραμμες των τραινων.
Διδύμου!?.. ;) ;)όχι, δεν μου το είπε
πάντως είναι παλιά καραβάνα, την έχω ξαναδεί αλλά δεν ενθυμούμαι που...
Για την Μαριλένα χλιαρά τα πραγματα... από εμφάνιηση βρισκεις τετοια και στην Φυλής...παιδια εχουμε πληροφοριες για τις καινουριες Μαριλενα που ναι τωρα Βριλησσου 55 και Ηρα στη Φραντζη?
η Ήρα: μελαχρινό πορνίδιο, μάλλον ρουμάνικης καταγωγής, με μαύρο μαλλί και ανταύγειες. Στήθος και κώλος συμπαθητικός... αλλά δεν μου έκανε αίσθηση...παιδια εχουμε πληροφοριες για τις καινουριες Μαριλενα που ναι τωρα Βριλησσου 55 και Ηρα στη Φραντζη?