Πήγα εγώ με αυτή στο Λιοσίων 73. Εμένα μου άρεσε τέρμα λεπτή κάτω από πενιντα κιλά όμορφουλα με ωραίο κολαρακι και ήταν μόνο 20€. Και η κοπέλα έκανε καλύτερες υπηρεσίες από κάτι αλλά 50αρικα που έχω σκάσει αλλού. Θα την συνιστούσα.Που θα γαμησουμε απόψε; Μήπως να τον χώσω στη Μαρία-Χοσέ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.462
- Πόντοι
- 3.246
Artemis δαγκωτοΌλοι οι δρόμοι και σήμερα οδηγούν σε Artemis..
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.933
- Πόντοι
- 9.095
Στο πόρταλ κοίταζα κ δε την είχε αλλα για δες τη Μιλανα!
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.462
- Πόντοι
- 3.246
Γαμευσιμη, αρκει να μη ειναι κανα θωρηκτο απο κονταΣτο πόρταλ κοίταζα κ δε την είχε αλλα για δες τη Μιλανα!
Έχω πάει επίσης με την νονι στούντιο oriental 2. Τέρμα μέτρια προς κακά τα πράγματα και είχα σκάσει 50αρικο δε θα την πρότεινα.
Μετά studio Caroline με την ντανιελα. Όμορφο κορίτσι αλλά πολύ ξεπέτα και δε με άφηνε και να την πιάνω πολύ. Πάλι δεν άξιζε το 50αρι.
Μετά studio Caroline με την ντανιελα. Όμορφο κορίτσι αλλά πολύ ξεπέτα και δε με άφηνε και να την πιάνω πολύ. Πάλι δεν άξιζε το 50αρι.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.462
- Πόντοι
- 3.246
χωσε και σωσεΠου θα γαμησουμε απόψε; Μήπως να τον χώσω στη Μαρία-Χοσέ;
Έχω να πω επίσης ότι η κοπέλα μου άρεσε περισσότερο στην πραγματικότητα από ότι στις φωτογραφίες. Στις φώτο δε κάνει εντύπωση αλλά είναι καλή εμφανισιακά από κοντά.Πήγα εγώ με αυτή στο Λιοσίων 73. Εμένα μου άρεσε τέρμα λεπτή κάτω από πενιντα κιλά όμορφουλα με ωραίο κολαρακι και ήταν μόνο 20€. Και η κοπέλα έκανε καλύτερες υπηρεσίες από κάτι αλλά 50αρικα που έχω σκάσει αλλού. Θα την συνιστούσα.
Βέργας 7 . Και δεν είναι ακριβώς στούντιο αυτά αλλά στουντέλα.Έχω να πω επίσης ότι η κοπέλα μου άρεσε περισσότερο στην πραγματικότητα από ότι στις φωτογραφίες. Στις φώτο δε κάνει εντύπωση αλλά είναι καλή εμφανισιακά από κοντά.
Δες Σαμπίνα.
Ναι αυτά θέλω. Ποια είναι τα στουντελα της πόλης; υπάρχει κανένα σχετικό νήμα με αυτά; ευχαριστώ.Βέργας 7 . Και δεν είναι ακριβώς στούντιο αυτά αλλά στουντέλα.
Δες Σαμπίνα.
Αυτήν εδώ την έχει δει κανένας ; Θα πάω για άρμεγμα καμία μερα. Θα πάρω μαζί και μεγάλη καρδάρα.
Μιλάτε γιατί κάνω μονόλογο, βαρέθηκα και θα κόψω και θα τα κρατάω μονο για την πάρτη μου.
https://*****/en/StudioWorker/9622-Alexia
Μιλάτε γιατί κάνω μονόλογο, βαρέθηκα και θα κόψω και θα τα κρατάω μονο για την πάρτη μου.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.162
- Πόντοι
- 2.536
Εκεί είναι τώραΑυτήν εδώ την έχει δει κανένας ; Θα πάω για άρμεγμα καμία μερα. Θα πάρω μαζί και μεγάλη καρδάρα.
Κουλουρ εσυ?Μιλάτε γιατί κάνω μονόλογο, βαρέθηκα και θα κόψω και θα τα κρατάω μονο για την πάρτη μου.
Χτες που πήρα τη Λόρεν στο Κασσάνδρας 8γ,η μία από τις άλλες δύο γυρω στο 1.65 ίσως και παραπάνω,πορτοκαλί μαλλί, κωλάρα μεγάλη κάπως κρεμαστή,ασάκι βυζι. Πέρασε φευγαλέα. Τη βρήκα εντελώς αδιάφορη για τα γούστα μου.
ο τσάτσος ούτε ονόματα δεν είπε.Τον ρωτάω ποια είναι αυτη; Ε,δεν ξέρω λέει.
https://*****/en/StudioWorker/11149-Loren
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 233935
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Χτες που πήρα τη Λόρεν στο Κασσάνδρας 8γ,η μία από τις άλλες δύο γυρω στο 1.65 ίσως και παραπάνω,πορτοκαλί μαλλί, κωλάρα μεγάλη κάπως κρεμαστή,ασάκι βυζι. Πέρασε φευγαλέα. Τη βρήκα εντελώς αδιάφορη για τα γούστα μου.
https://*****/en/StudioWorker/10936-Maria
Την έχετε δοκιμάσει ακόμα; Την έχω στα μάτια μου εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλή είναι.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.462
- Πόντοι
- 3.246
Φιλαρακι μη μενεις στις ερωτησεις χωσου στο μαρακι και πες μας
Την έχετε δοκιμάσει ακόμα; Την έχω στα μάτια μου εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο καλή είναι.
παρε παραδειγμα απο τον client δεν εχει αφησει τρυπα αγαμητη
Αυτή την εποχή ξεχωρίζω Ταλιάνα εμφανισιακα. Απ' τα θησεως,Πειραιώς 193 και Λ.Αθηνων 318.
Τώρα που ναι Αύγουστος. Μετά θα πλακώσουν οι ορδές γαμίκων.
Τώρα που ναι Αύγουστος. Μετά θα πλακώσουν οι ορδές γαμίκων.
Studio Desire, Θησέως 40, Καλλιθέα
Sex Studio Desire, Θησέως 40, Καλλιθέα, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.
www.desiregr.com
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 233935
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Εγώ φταίω ή τα στούντιο γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλή; Κάθε φορά που πηγαίνω η αίθουσα αναμονής είναι πάντα άδεια. Η ποιότητα των κοριτσιών πέφτει επίσης.
Δεν φταίνε τα στούντιο,φταίει η σαβουρα που κουβαλάνε για να ρίξουν το κόστος. Αν και τελευταία κάτι βλέπω να κινείται.Εγώ φταίω ή τα στούντιο γίνονται όλο και λιγότερο δημοφιλή; Κάθε φορά που πηγαίνω η αίθουσα αναμονής είναι πάντα άδεια. Η ποιότητα των κοριτσιών πέφτει επίσης.
Το ρίξιμο του κόστους και η λαιμαργία έφαγε την παπατζοαλυσίδα. Όλα δικά τους τα ήθελαν.
Ας πρόσεχαν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K