Oreksatoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μέλι έχει αυτή η κολομβια και όλες έρχονται από εκεί?10431-Chrysa
Μέλι έχει αυτή η κολομβια και όλες έρχονται από εκεί?10431-Chrysa
Φτηνά και κακής ποιότηταςΜέλι έχει αυτή η κολομβια και όλες έρχονται από εκεί?
Δεν είναι νέα άφιξη ή καινούργια.Καινούργιο κομμάτι. Απόψε στο Κασσάνδρας 6.
https://*****/en/StudioWorker/10431-Chrysa
και εγω για αυτην αναρωτιεμαι αδελφε. εμαθες τιποτα?Αυτήν εδώ που κρύβεται την έχει δει κανεις; Γιατί ακούγονται διάφορα.Μολογάτε οι μοναχοφάηδες.
Στο Κασσάνδρας 8γ
Πως είναι εμφανισιακά και στη φατσα;Δεν είναι νέα άφιξη ή καινούργια.
Είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα, με αρκετά διαφορετικά ονόματα.
Έχει περάσει από πάρα πολλά στούντιο.
Επίσης έχει θητεία και ως call girl σε διάφορα γραφεία, αλλά και σαν ανεξάρτητη.
Έχω πάρα πολύ καιρό να την δω.Πως είναι εμφανισιακά και στη φατσα;
ΠΙΠΙΝΑΡΟΣ απο την Οδησσο σκυλι στο δωματιο , ΕΦΥΓΕΣ οπως εισαιhttps://*****/en/StudioWorker/8379-Cassandra
ρε παιδια τι πιπιναρος ειναι τουτος? Ξερει κανεις τιποτα η εφυγα?
Χιμενα για το θεικο 3αρι στηθος και ο πιπιναρος η Dinara απο κασ8 τπτ αλλο δεν αξιζει αυτη τη περιοδοΓια τη Σαμπρίνα της Τριττεγκοαλυσίδας έχει κανείς άποψη? Μαραντόνα για εκεί ετοιμάζεσαι??
51 επισκέπτες...τρέξτε αρούριαΠΙΠΙΝΑΡΟΣ απο την Οδησσο σκυλι στο δωματιο , ΕΦΥΓΕΣ οπως εισαι
Χιμενα για το θεικο 3αρι στηθος και ο πιπιναρος η Dinara απο κασ8 τπτ αλλο δεν αξιζει αυτη τη περιοδο
εφυγα τα λεμε μεταΠΙΠΙΝΑΡΟΣ απο την Οδησσο σκυλι στο δωματιο , ΕΦΥΓΕΣ οπως εισαι
Χιμενα για το θεικο 3αρι στηθος και ο πιπιναρος η Dinara απο κασ8 τπτ αλλο δεν αξιζει αυτη τη περιοδο
μείνανε 3151 επισκέπτες...τρέξτε αρούρια
Φημες λενε οτι πολλοι ξερανε αλλα το κραταγαν μυστικομείνανε 31
οι υπόλοιποι οδηγούν σαν παλαβοί να προλάβουν
να μπουν πρώτοι.
Η Ντιναρα δεν δουλεύει σήμερα στο Κασσάνδρας 8γ κι ας την έχει στο πρόγραμμα.λοιπον μολις γυρισα και εχουμε και κλαιμε.
Κασσανδρα στο κασσανδρας8γ που ανεβασα πριν φωτο και ειπαμε ειναι μουναρα.
Ειναι η κλασσικη κασσανδρα απο παλιοτερα κροκεων οροφο μονο που ηταν ξανθια ενω τωρα τα εβαψε μαυρα.Αν θυμαμαι καλα εχω και κριτικη για την κοπελα. Ειδα τις φωτο και δεν θυμιζαν την κοπελια και γιαυτο πηγα μπας και δω κατι νεο. Ξενερωσα εφυγα για την χρυσα στην βουλιαγμενης αγιο δημητριο.
Εμφανιζεται μια γυναικα με λιγα περιτα κιλα και πατσαδακια καθως και σωματοτυπο χαλαρομενο.
Πειτε μου ρε παιδια τι σχεση εχουν οι φωτο με την κοπελα? Στο λεω εγω, καμια σχεση και αντε γεια. Μαλακιες αφησα μαλακιες βρισκω και απλα εχασα την ωρα μου που ειναι και πολυτιμη με αυτα τα..........
Ρε κλαιναρε οχι για τη cassandra , για τη Dinara σου πα απο το κασ8. Ειναι αλλη κοπελα αυτη που λες. Απο κατω σ γραψα τη κριτικη που λεω το ονομα τηςλοιπον μολις γυρισα και εχουμε και κλαιμε.
Κασσανδρα στο κασσανδρας8γ που ανεβασα πριν φωτο και ειπαμε ειναι μουναρα.
Ειναι η κλασσικη κασσανδρα απο παλιοτερα κροκεων οροφο μονο που ηταν ξανθια ενω τωρα τα εβαψε μαυρα.Αν θυμαμαι καλα εχω και κριτικη για την κοπελα. Ειδα τις φωτο και δεν θυμιζαν την κοπελια και γιαυτο πηγα μπας και δω κατι νεο. Ξενερωσα εφυγα για την χρυσα στην βουλιαγμενης αγιο δημητριο.
Εμφανιζεται μια γυναικα με λιγα περιτα κιλα και πατσαδακια καθως και σωματοτυπο χαλαρομενο.
Πειτε μου ρε παιδια τι σχεση εχουν οι φωτο με την κοπελα? Στο λεω εγω, καμια σχεση και αντε γεια. Μαλακιες αφησα μαλακιες βρισκω και απλα εχασα την ωρα μου που ειναι και πολυτιμη με αυτα τα..........
ειχε αλλη μια κοπελα στο 8γ μαζι με κασσανδρα αλλα δε θυμαμαι ονομα παντος ηταν μικουλα σε ηλικια με σωμα οχι σφηχτο οχι μοντελε που μαρεσουν απλα ενα τυπικο σχετικα ωραιο σωματακι, δεν μου εκανε καποια εντυπωση αλλιως θα περναγα. Κοντουλα ηταν επισης με κωλο αγυμναστο αλλα οχι το χαλι μου το μαυρο ενταξει τρωγοτανε.Ρε κλαιναρε οχι για τη cassandra , για τη Dinara σου πα απο το κασ8. Ειναι αλλη κοπελα αυτη που λες. Απο κατω σ γραψα τη κριτικη που λεω το ονομα της
Τωρα ειδα στο συνδεσμο οτι ειχες βαλει τη cassandra , η dinara δεν εχει φωτος και ειχε γεματα δωματια αρκετα οταν την ειδα .
Ειδα πιπιναρος και cassandra που γραψες και αμεσως νομιζα εννοουσες τη ντιναρα. Δες την οπωσδηποτε , δες το προγραμμα της κ να πας
Αυτη εδω ειναι , δε δουλευε σημερα ? Αφου την εχει στο προγραμμα κανονικα
Η μικρη ειναι πιπινακι κ εχει σφιχτο κορμακι , δε την ειδες σιγουρα το ξερω . Δεν ειναι το στυλ μ αλλα εσενα θα σ αρεσει σιγουρα , δες προγραμμα κ τραβα δες την επιμενωλαθος φιλε αυτη την ειδα στο βουλιαγμενης λαθος η δευτερη.
Η δευτερη που ηταν μαζι με κασανδρα στο 8γ ηταν η βαλερια που την ξερουμε απο διπλανο οικο.Ενταξει εχει φαει πουτσες απο εμενα παλαιοτερα πλεον δεννννν