Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Τέτοια μπάζα που γέμισαν στο 50 αρι ούτε για πλακα.

Στην τελική κόβω και τα στούντιο. Λεφτά υπάρχουν. Η φέρνετε μουνιά της προκοπής ή δεν βλέπετε Φράγκο από μένα.

Λείπει και η τάδε .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.910
Πόντοι
46.423
Χάρη της έκανα που τη πλήρωσα να τη πλήρωσα να τη πηδήξω, ας το εκτιμούσε. Τύπους που τη παίρνουν 12 ώρες βόλτα με σκάφος τους θεωρώ γελοίους.

Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα χρήματά του.

Δεν μας πέφτει λόγος στις επιλογές που κάνει ο καθένας μας.

Φιλικά.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420
Καλησπέρα φίλτατοι.

Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε η Alicia GDE και ότι κάποιος έκλαψε τα λεφτά του και αφήνει υπόνοια ότι οι κριτικές είναι ψεύτικες, εγώ θέλω μόνο να αναφέρω το εξής.

Η συγκεκριμένη όταν ήρθε, ήταν πάρα πολύ καλή επιλογή και έδινε φουλ γλωσσόφιλα.

Τώρα αν έγινε πιο ψυχρή και σταμάτησε να φιλάει, δε το γνωρίζω.

Αυτό δε σημαίνει πώς εμείς είμαστε ψεύτες ή θέλουμε να το παίξουμε κάποιοι.

Επιπλέον γνωρίζω κοπέλες που κάποιον θέλουν να τον φιλήσουν, άλλον όχι, υπάρχει η πιθανότητα ο άλλος να μην είχε την κατάλληλη υγιεινή. Θα μου πείτε δεν πάει έτσι, δουλεία τους είναι, αλλά δεν γίνεται να έχουμε απαίτηση από τα κορίτσια να είναι καθαρές κι εμείς να μην είμαστε αντίστοιχα καθαροί.

Η Alicia GDE ήταν εξαιρετική και θα τη θυμόμαστε έτσι.
Οταν την είχα στα τέσσερα μου ήρθε μια, οχι πολύ έντονη πρέπει να παραδεχτώ, εσανς μουνίλας.

Τελευταία τροποποίηση:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα χρήματά του.

Δεν μας πέφτει λόγος στις επιλογές που κάνει ο καθένας μας.

Φιλικά.
Δεν διαφώνω, αλλά μη μου λες να πως πρέπει να είμαι ευγνώμων που με ξεπέταξε η τύπισα στα 100 επείδη άλλοι της τα σκάνε.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.910
Πόντοι
46.423
Δεν διαφώνω, αλλά μη μου λες να πως πρέπει να είμαι ευγνώμων που με ξεπέταξε η τύπισα στα 100 επείδη άλλοι της τα σκάνε.

Δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο.

Τέλος πάντων σεβαστή η άποψή σου.

:thumbsup:

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.438
Πόντοι
27.636
Οταν την είχα στα τέσσερα μου ήρθε μια, οχι πολύ έντονη πρέπει να παραδεχτώ, εσανς μουνίλας.

Αν ερχόταν κατευθείαν από άλλο ραντεβού και χωρίς να έχει πλυθεί καλά, λογικό δεν είναι;

Κρίμα που δε σου βγήκε καλή, αλλά όχι και φόλα η συγκεκριμένη.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420
Αν ερχόταν κατευθείαν από άλλο ραντεβού και χωρίς να έχει πλυθεί καλά, λογικό δεν είναι;

Κρίμα που δε σου βγήκε καλή, αλλά όχι και φόλα η συγκεκριμένη.
Φόλα δεν ήταν, αλλά ούτε και καλή, σαν μέτριο πήδημα σε στούντιο. Περίμενα όμως κάτι καλύτερο βάσει αυτών που διαβασα. Δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι ωραία, αλλά όχι τόσο όμορφη όσο την παρουσιάζετε μερικοί. Αν ήταν τοπ γκόμενα η τιμή της δεν θα ήταν στα 150 μην κοροιδευόμαστε. Το έχω ξαναγράψει πως μια βόλτα να κάνει κανείς σε σήμεια που κυκλοφορούν νεαρές κοπέλες στην Άθηνα στα μαγαζιά, στο μετρό κοντά σε πανεπιστημιακες σχόλες κτλ θα δει πολλά κορίτσια εξίσου η και παραπάνω όμορφα συγκριτικά με ότι βρίσκει κανείς στα στούντιο και στα γραφεία κολ γκιρλσ της πόλης. Στους τυφλούς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι και στη πορνο αγορά της Αθήνας Αλίσιες Καταλέγιες κ.α.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.820
Πόντοι
3.246
Την Alicia την παίρνουν βόλτα με σκάφος 12 ώρες.

Τι περιμένεις με €100 να κάνει ???

Όσο για την εμφάνιση δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου.

Δεν μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να την λένε όμορφη και εσύ να την βγάζεις σκάρτη και άσχημη.

Φιλικά τα γράφω.

Είναι όμως αλήθεια ότι όταν έχει φάει δέκα πούτσους την ημέρα να έχει κόψει και σε εμφάνιση λίγο.
Καλα νταξει αυτο με τα 12ωρα ειναι παπαριες που λες:2funny:
ξερω κοπελες που ηταν full booked αλλα σε μονοωρο ραντεβου ηταν και γαμω

Δεν ξερω τι εχει παιχτει με τη συγκεκριμενη μπορει να την ειδε καπως ξερω γω απλα απ οτι φαινεται δε πηγε καλα το ραντεβου
και γι αυτο πρεπει να μπαινει ενα φιλτραρισμα σε αυτον που διαβαζει την κριτικη , μπορει αυτος που την εγραψε να ταιριαξε καλυτερα με τη κοπελα, μπορει να λεει παπαριες, χιλια μπορει

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Πέρασα και από αλλού αλλά δεν λέω που μην μας φάνε τη γκόμενα οι επισκέπτες. Λεπτομέρειες σε πμ.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Είπε κι άλλα πολλά η τσατσογρια του Κρίσταλ Παλας ,βαριέμαι να γράφω,βόλτα κάνεις;Δεν σου αρέσουν αυτες; πας στη γυναίκα τωρα;πήρες ματι; αν είχε 5 ευρώ η είσοδος θα εμπαινες;

Με το στανιό να γαμησω τις σαβούρες της. Πήρε τα παπάρια μου βεβαίως βεβαίως.

Επειδή διαθέτω ένα 50αρι πρέπει να το δώσω στην τσατσογρια για να περνάει η ώρα.

Αρνιούμαι. :zfuck:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Είπε κι άλλα πολλά η τσατσογρια του Κρίσταλ Παλας ,βαριέμαι να γράφω,βόλτα κάνεις;Δεν σου αρέσουν αυτες; πας στη γυναίκα τωρα;πήρες ματι; αν είχε 5 ευρώ η είσοδος θα εμπαινες;

Επειδή διαθέτω ένα 50αρι πρέπει να το δώσω στην τσατσογρια για να περνάει η ώρα.

να της λες ότι πάς στη Μαλβίνα λίγο πιο κάτω που κάνει παρτούζα καλή με Άρτεμη.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.315
Πόντοι
2.420

Μια μαυρομάλα Ελληνίδα σκύλα ήταν? Αν λέμε την ίδια μεγάλη σκρόφα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Στην τελική κόβω και τα στούντιο. Λεφτά υπάρχουν. Η φέρνετε μουνιά της προκοπής ή δεν βλέπετε Φράγκο από μένα.
Έρχεσαι στα λόγια μου. Ξεκόλλα ρε με την άλλη, δηλαδή τι και εδώ να ήταν 50Ε για 10' είναι καθαρή κλεψιά. Όχι να βγάζουμε σκάρτες τις άλλες για να πάμε "αναγκαστικά" στην τάδε. Μαζί τα λέγαμε τις προάλλες.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81

Πωπω βίδωμα.. Δε φτάνει που δεν υπάρχουν πουτάνες τις προκοπής, χαλάσανε και οι τσατσάδες!

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Πωπω βίδωμα.. Δε φτάνει που δεν υπάρχουν πουτάνες τις προκοπής, χαλάσανε και οι τσατσάδες!
Αυτη η επιθετικότητα οφείλεται στην παρατεταμένη ενασχόληση με τη μυοκτονία.

Δεν φτάνει δηλαδή που μας έχουν φλομωσει στη σαβουρα ,βάζουν και μάγισσες τσατσογριες να σου σπάνε τα ουμπαλα.

Από μενα θα πάρουν ,όχι 50αρι αλλά το
:tn36:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715

Δεν φτάνει δηλαδή που μας έχουν φλομωσει στη σαβουρα ,βάζουν και μάγισσες τσατσογριες να σου σπάνε τα ουμπαλα.

κωλόγριες, σα γύφτισες είναι, καζινοαφιονάκια, χαρτόμουτρα και τελειωμένες.
Θυμάμαι μια όμως υποδειγματική που την πετύχαινα στις βάρδιες της γερμανοαλυσίδας προ ετών, ψωμομένη, όχι γριά με γυαλιά, κοντό μαλλί σχετικά, ευγενική και ίσια, όσο χρειάζεται για να κρατά απόσταση αλλά να εξυπηρετεί. Ήταν στην αγνώστου στρατιώτου αν θυμάμαι, εποχές Γιασμίν (αλογομούνα που ξεσκιζόταν).

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.820
Πόντοι
3.246

Μη τα σβηνεις τα σχολια που αναζητας την Κ απεγνωσμενα:2funny:
Μπορει να πηγε τουρ Θεσσαλονίκη το κοριτσι, τοσο καιρο την ζητανε ασε να γαμησουν και αυτοι :wanker::wanker:
@Helluvatime

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Μη τα σβηνεις τα σχολια που αναζητας την Κ απεγνωσμενα:2funny:
Μπορει να πηγε τουρ Θεσσαλονίκη το κοριτσι, τοσο καιρο την ζητανε ασε να γαμησουν και αυτοι :wanker::wanker:
@Helluvatime
Ποια σχόλια; Παραπληροφορεις το κοινό. Βγάζεις βρώμες, στη λαϊκή διάλεκτο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom