Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.741
- Πόντοι
- 3.246
Την εχουν και στο γκλαμουρ με 160 ταυτοχροναΑυτο ειπα κ γω και οταν πηγα εβαλα τα γελια!
Την εχουν και στο γκλαμουρ με 160 ταυτοχροναΑυτο ειπα κ γω και οταν πηγα εβαλα τα γελια!
Παίδες έχει κανείς άποψη? Μαραντόνα?
Πολύ δυνατή δείχνει στις φωτο.Καλησπέρα γνωρίζει κανείς η ξανθιά Julia από melandias qweens syggrou εργαζόταν στο μαγο παλιότερα ?
Πηγα και την ειδα.
Την Ταλια την έχεις δει από κοντά; Την έχεις πάρει; Έχουμε πληροφορίες;Πηγα και την ειδα.
Γενικα καλο σωματοτυπο εχει, ειναι ακριβως οπως στις φωτο σχεδον 99% ιδια.
Οταν ομως την δεις απο κοντα θα δεις οτι ειναι πολυ λεπτη ρε παιδι μου, οχι skinny τελειως αλλα κοντα.
Εχει αυτο τον τυπο σωματος μινιον αλλα ολα επανω της συμμετρικα. Απο προσωπο οτι βλεπετε σε φωτο θα δειτε. Live δεν μου εβγαλε αυτη την καυλα που να θελω να περασω, δεν εχει την γλυκιτητα που εχουν αλλες αλλα πολυ ξερό. Μετριο υψος για γυναικα και ηλικια καπου στα 28 η κοντα εκει τεσπα.
Εφυγα και πηγα επομενη σταση στο queens για ταλία αλλα γαμω το κερατο μου ελειπε παλι σημερα.
Αν σ αρεσουν τα πιπινια να πας, ειναι εντιμο καβλακι μεσα, μονο στο τζελ το παρακανει λιγο βαλε ενα στοπ . Απο τα ενεργα στουντιοπιπινια αξιζει βλεφαρο σιγουρα, ο Κλαιν την ειχε πρωτοτσεκαρει κ εβαλε κριτικη κ πηγα να τη δω μετα . Σε εμφανιση προσωπικα η Καρλα μ αρεσει περισσοτερο η Βραζιλιανα αλλα η Ταλια ειναι σαφως καλυτερη στο δωματιο .Μη περιμενεις κανα εμπειρο πιπινι με πουτανια να παιρνει πρωτοβουλιες , σ ακολουθει οπου το πας ομως με ναζι κ ορεξηΤην Ταλια την έχεις δει από κοντά; Την έχεις πάρει; Έχουμε πληροφορίες;
POCITO θα λέτε στις λατίνες όταν πιάνουν στα χέρια τους το ρημάδι το τζελ.Αν σ αρεσουν τα πιπινια να πας, ειναι εντιμο καβλακι μεσα, μονο στο τζελ το παρακανει λιγο βαλε ενα στοπ . Απο τα ενεργα στουντιοπιπινια αξιζει βλεφαρο σιγουρα, ο Κλαιν την ειχε πρωτοτσεκαρει κ εβαλε κριτικη κ πηγα να τη δω μετα . Σε εμφανιση προσωπικα η Καρλα μ αρεσει περισσοτερο η Βραζιλιανα αλλα η Ταλια ειναι σαφως καλυτερη στο δωματιο .Μη περιμενεις κανα εμπειρο πιπινι με πουτανια να παιρνει πρωτοβουλιες , σ ακολουθει οπου το πας ομως με ναζι κ ορεξη
Σου βαζω 2 κριτικες , μια του κλαιν κ μια τη δικη μ να ριξεις μια ματια αν θες
Μουναροπιπίναρος Νο2 | Κριτική με βαθμολογία 8.0 από το μέλος claimain
Κριτική για το Βριλησσού 60 πάνω από τον claimain με βαθμολογία 8.0 στις 27 Νοεμβρίου, 2022www.bourdela.com
Thalia, το φιλοτιμο πιπινακι με τα σιδερακια | Κριτική με βαθμολογία 7.4 από το μέλος maradona7
Κριτική για το Βριλησσού 60 πάνω από τον maradona7 με βαθμολογία 7.4 στις 08 Δεκεμβρίου, 2022www.bourdela.com
Όχι ρε μαλάκα, Ρουμάνες είναι !
Εχει νταραβερια με σιπταρια ο κουλου?
θα βαλουμε δημοψιφισμα να δουμε τι θα πει ο λαοςΌχι ρε μαλάκα, Ρουμάνες είναι !
@RevlimitΆσε μας γιατί ξαναερωτευτηκα σήμερα. Σαν τότε.
Άσε μας γιατί ξαναερωτευτηκα σήμερα. Σαν τότε.
Ποια εννοει ο ποιητης ?
Σκέφτομαι , σκέφτομαι, αλλά δεν πάει κάπου το μυαλό μουΠοια εννοει ο ποιητης ?
ε πηγαινε απεναντι απο το Κατεχακη 5, στο Κατεχακη 8!Συνάδελφοι καλησπέρα να ρωτήσω το Κατεχάκη 5 δουλεύει; Γιατί ενώ γραφεί για βάρδια πρωινή έχω πάει δύο φορές αυτή την εβδομάδα πρωί και ήταν κλειστό. Έχει να μου προτείνει κάνεις κανένα καλό που ανοίγει πριν τις 20.00 κοντά σε μετρό γιατί έρχομαι και από επαρχία και μην φύγουμε με την π@@τσα όρθια.