Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Αυτή μ τρώει να πάω κ εγώ ! Είμαι ανάμεσα σε αυτήν, την Λιλυ από Θεσσαλίας και την Βίκυ με τις βυζαρες από κηφ60 ! Καμία προτροπή;
Απο εμφανιση Λιλυ hands down , αναλογα με τα φεγγαρια της ειναι ομως οπως τα λεει ο blade. Τελευταια φορα μου τα πε λιγο βιαστικα οποτε την εκοψα

Στο κηφισο η πιο εντιμη , η οποια ειναι κ βυζαρου , ειναι η Νινα . Ζητα ισπανικο μη κωλωσεις , μου το χε προτεινει μονη της δε θα απογοητευτεις δωματιο , πιο φλατ κωλος ομως , μη περιμενεις μπουρναζιωτικη πειραγμενη πισω κινηση

Τη Βικυ δε τη ξερω , υποψιαζομαι καποια απο παπατζοαλυσιδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Σελενα τα γραψα αναλυτικα , για ενα ξεφορτωμα τυπικο χωρις πολλα πολλα ειναι οκ για τους φανς, τπτ αξιομνημονευτο βεβαια

Βυζαρου καλη σε εμφανιση πειραγμενη μονο σε βυζους θα λεγα την Ασπα απο κασ6 τη θεσσαλονικια αλλα τυπικη κ αυτη

Νινα θα προτεινα για βυζαρου σα πιο εντιμη απο υπηρεσιες εκτος αν το ρισκαρεις για Λιλυ που σε τσοντοεμφανιση τις κατουραει ολες ( τη βλεπεις κ καβλωνεις κ 90 να σαι )

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Απο εμφανιση Λιλυ hands down , αναλογα με τα φεγγαρια της ειναι ομως οπως τα λεει ο blade. Τελευταια φορα μου τα πε λιγο βιαστικα οποτε την εκοψα

Στο κηφισο η πιο εντιμη , η οποια ειναι κ βυζαρου , ειναι η Νινα . Ζητα ισπανικο μη κωλωσεις , μου το χε προτεινει μονη της δε θα απογοητευτεις δωματιο , πιο φλατ κωλος ομως , μη περιμενεις μπουρναζιωτικη πειραγμενη πισω κινηση

Τη Βικυ δε τη ξερω , υποψιαζομαι καποια απο παπατζοαλυσιδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Σελενα τα γραψα αναλυτικα , για ενα ξεφορτωμα τυπικο χωρις πολλα πολλα ειναι οκ για τους φανς, τπτ αξιομνημονευτο βεβαια

Βυζαρου καλη σε εμφανιση πειραγμενη μονο σε βυζους θα λεγα την Ασπα απο κασ6 τη θεσσαλονικια αλλα τυπικη κ αυτη

Νινα θα προτεινα για βυζαρου σα πιο εντιμη απο υπηρεσιες εκτος αν το ρισκαρεις για Λιλυ που σε τσοντοεμφανιση τις κατουραει ολες ( τη βλεπεις κ καβλωνεις κ 90 να σαι )
Αυτό ισχύει. Όσες φορές την έχω δει έχω πάθει πλάκα αλλά έχει τύχει να πετύχω κόσμο οπότε δεν έκατσα να περιμένω. Ωστόσο είχα δει και την Νίνα αλλά επειδή εκείνη την ώρα δεν ήταν έτοιμη επέλεξα την Κιαρα η οποια ήταν τρομερή για μένα σε υπηρεσίες και πολύ ωραίο σώμα. Αλλά πραγματικά με τρώει να δοκιμάσω μία τύπου Λιλή η Selena γιατί έχουν αυτό το πορνοστάρικο.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Αυτό ισχύει. Όσες φορές την έχω δει έχω πάθει πλάκα αλλά έχει τύχει να πετύχω κόσμο οπότε δεν έκατσα να περιμένω. Ωστόσο είχα δει και την Νίνα αλλά επειδή εκείνη την ώρα δεν ήταν έτοιμη επέλεξα την Κιαρα η οποια ήταν τρομερή για μένα σε υπηρεσίες και πολύ ωραίο σώμα. Αλλά πραγματικά με τρώει να δοκιμάσω μία τύπου Λιλή η Selena γιατί έχουν αυτό το πορνοστάρικο.
Κοιτα τη Σελενα την ειχα γαμησει στις αρχες πριν κανα 2μηνο κ απο τοτε της ειχα ριξει μερικα μανικια μεχρι που τη τελευταια μου ριξε ακυρο στο τελειωμα στα βυζια κ τη σχολασα .

Οταν το δινε αντισταθμιζε αλλους κοφτες πχ μπατσακια στη κωλαρα γτ δε γινεται να βλεπεις πατο στα 4 κ να μη μπορεις να εκφραστεις . Παντως να πω οτι τελευταια εβαλε κιλακια στα ποδια κ στο κωλο σε σαλοναρισμα που την ειδα , φαινεται μασαμπουκωνει , για αυτο τη προτεινα στο παλικαρι πιο πανω που ψαχνει juicy+

Αν πας προτεινε για ξεφορτωμα εκτος λαστιχου μη διστασεις , αν πας Λιλυ ομως τραβα πολυ αρχες βαρδιας θα σ λεγα μην εχει κοσμο

Πιο εντιμη πουτσοπνιχτρα πουτανα σε στουντιο δεν υπαρχει απο τη Κιαρα αλλα ρε συ το χει γαμησει στις πλαστικες κ παραμορφωθηκε . Σε υπηρεσιες μαζι με Λιλιαν οι τοπ για μενα , το ανεφερα κ σε αλλο ποστ

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πιο εντιμη πουτσοπνιχτρα πουτανα σε στουντιο δεν υπαρχει απο τη Κιαρα αλλα ρε συ το χει γαμησει στις πλαστικες κ παραμορφωθηκε . Σε υπηρεσιες μαζι με Λιλιαν οι τοπ για μενα , το ανεφερα κ σε αλλο ποστ
Προσωπικα απο την πρωτη φορα που ηρθε στα στουντιο και την ειχα δει στα κηφησου ειχα τρομαξει αλλα και γελασει με αυτο που εβλεπα. Την ειχα ονομασει εδω κλοουν διοτι ετσι ηταν απο τις πλαστικες.Δεν εγινε τωρα κλοουν, ετσι ηρθε.Αν ομως τωρα εχει κανει και αλλες επεμβασεις δεν το ξερω, αποφευγω να τη δω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πιστευω ομως για καποιον που θελει χορταστικες γυναικες δηλαδη γεματουλες κτλ τοτε ανετα μπορει να βρει παρα πολλες στα κοινα μπουρδελα, εκει κυκλοφωρουν με το τσουβαλι που με ενα 10 - 20κακι παραπανω θα βγαλεις και τα γουστα σου μεσα στο δωματιο.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Καλημέρα ψάχνω την λανα που ήταν παλιά Κωνσταντινουπόλεως και Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη παρακαλω

Oreksatoss

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Έχει κανένας γνώμη για Paulina που είναι σήμερα(28/12/2022) στην Κατεχακη 5?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Προσωπικα απο την πρωτη φορα που ηρθε στα στουντιο και την ειχα δει στα κηφησου ειχα τρομαξει αλλα και γελασει με αυτο που εβλεπα. Την ειχα ονομασει εδω κλοουν διοτι ετσι ηταν απο τις πλαστικες.Δεν εγινε τωρα κλοουν, ετσι ηρθε.Αν ομως τωρα εχει κανει και αλλες επεμβασεις δεν το ξερω, αποφευγω να τη δω.
Μετα τις πλαστικες την ειχα γαμησει κ γω, δε τη ξερω πιο πριν αλλα φαινεται καλο μουνι να ταν προ επεμβασεων . Προσωπο κ στηθος ( κακη επεμβαση οπτικα κ σκληροι μαστοι ) τα ξετιναξε ομως απο το νυστερι . Ποδια εχει ομορφα οπως κ κωλο , τεσπα για αυτο δε τη ξαναγαμησα αλλα στο δωματιο δε παιζεται , μετραει κ αυτο στην εξισωση .
Ο ορισμος της pse καταστασης , γουσταρει δυνατο γαμησι κ το επιδιωκει χωρις απαγορευτικα

Εχω παρει cg's στη Γερμανια παρομοια συναρμολογουμενα κ να ρχεται η καργια να σου λεει οτι εβαλε χειλη ή βυζους οποτε φιλια κ χουφτωματα γιοκ . Και λες ελπιζω μην εβαλε κ μουνι να γαμησω τουλαχιστον

Τεσπα για βλεφαρησε εδω ενα comme il faut ουκρανικο πιπινι με τις γουνες κ τα μπιζου . Πρεπει να κουμπωνει στα γουστα σου , αν πας καταδρομικη ριξε αναφορα

https://*****/en/StudioWorker/10015-Liana

ΥΓ. Εριξα μια πιστολια τριγγετα στην Αλιονα σημερα κ εγραψα κριτικη , τιμιο μουνετο απροβληματιστο γαμησι

20221228_171507.jpg

Μανωλης Κουρης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
867
Πόντοι
361

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τεσπα για βλεφαρησε εδω ενα comme il faut ουκρανικο πιπινι με τις γουνες κ τα μπιζου . Πρεπει να κουμπωνει στα γουστα σου , αν πας καταδρομικη ριξε αναφορα
Ναι την εχω προσεξει ηθελα να παω να τη δω, μαλλον σημερα θα παω. Ειμαι 80% σιγουρος πως θα ειναι μουφα η υποθεση διοτι σε αυτο το στουντιο το ψεμα με φωτο παει συννεφο αλλα θα παω εστω για βολτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

υπάρχει κάπου φωτογραφία της;
***** κοιτα φιλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

υπάρχει κάπου φωτογραφία της;
ε ρ ο τι κ πορδαλ κοιτα

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
ρε σεις ασχετος απο στουντιο ειμαι....σημερα ομως μετα τις 11.00μμ εχω σκοπο...μιας και θα μπορω....καμια μουναρα με υπηρεσιες???λεμε τωρα....

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
ρε σεις ασχετος απο στουντιο ειμαι....σημερα ομως μετα τις 11.00μμ εχω σκοπο...μιας και θα μπορω....καμια μουναρα με υπηρεσιες???λεμε τωρα....
Ζενια απο Βριλλησου 46
Σαμπρινα απο Βριλλησου 60
Λιλλυ απο Dreamplace

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Περασα μια τσαρκα μολις απο κασ.8 για τη κριστινα κ εχει τελειωσει τη βαρδια μου πανε παροτι διπλα εγραφε οτι τελειωνει στις 1 , η Νικα ηταν μονο που ηταν σε δωματιο . Υποψιν για οποιον σκεφτεται να παει

ΥΓ. Απο 2 γεναρη ξαναπιανει μου πε η τσατσα

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Περασα μια τσαρκα μολις απο κασ.8 για τη κριστινα κ εχει τελειωσει τη βαρδια μου πανε παροτι διπλα εγραφε οτι τελειωνει στις 1 , η Νικα ηταν μονο που ηταν σε δωματιο . Υποψιν για οποιον σκεφτεται να παει

ΥΓ. Απο 2 γεναρη ξαναπιανει μου πε η τσατσα
Η Χριστίνα είναι ξανθιά μετρίου αναστήματος 25αρα , αλλά δεν θυμάμαι πλήρης περιγραφή γιατί την είδα με την Νίκα πριν κάτι μέρες στα πεταχτά γιατι είχανε δωμάτιο. Σε χαιρετάνε με χειραψία , η Νίκα πιο ωραία κατά την γνώμη μου , μελαχρινή με ίσιο μαλλί και γλυκό πρόσωπο. Και αυτή μπήκε κατευθείαν σε δωμάτιο.

Στο 4Β ήταν και η φολοΜαλβίνα που ήρθε μπροστά μου και μας είπε , "Γιατί δεν κάθεστε; Κανείς δεν κάθεται σήμερα" , με έντονες βαμμένες βλεφαρίδες. Πρέπει να έχει πάρει λίγα κιλάκια, αλλά βγάζει μια προστυχιά το παρουσιαστικό της που άμα το έπαιζε σωστά θα μάζευε χαρτί.
Κρίμα που είναι καμμένη.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246
Η Χριστίνα είναι ξανθιά μετρίου αναστήματος 25αρα , αλλά δεν θυμάμαι πλήρης περιγραφή γιατί την είδα με την Νίκα πριν κάτι μέρες στα πεταχτά γιατι είχανε δωμάτιο. Σε χαιρετάνε με χειραψία , η Νίκα πιο ωραία κατά την γνώμη μου , μελαχρινή με ίσιο μαλλί και γλυκό πρόσωπο. Και αυτή μπήκε κατευθείαν σε δωμάτιο.

Στο 4Β ήταν και η φολοΜαλβίνα που ήρθε μπροστά μου και μας είπε , "Γιατί δεν κάθεστε; Κανείς δεν κάθεται σήμερα" , με έντονες βαμμένες βλεφαρίδες. Πρέπει να έχει πάρει λίγα κιλάκια, αλλά βγάζει μια προστυχιά το παρουσιαστικό της που άμα το έπαιζε σωστά θα μάζευε χαρτί.
Κρίμα που είναι καμμένη.
Hell υπαρχουν δυο χριστινες,
Εσυ παιζει να δες την προηγουμενη, γιατι αυτην τωρα την εβαλαν στο πρόγραμμά

Γιατι δεν εκατσες στη μαλβινα? :wanker::wanker::wanker:
Αφου ειναι τιμια :2funny::2funny:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λοιπον αλάνια μολις γυρισα με κακα μαντατα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom