Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τσεκαρετε αυτο το link

με εκανε add κ μαλιστα ειναι η Caroline ρε μαγκες ετσι καταλαβα απο τις φωτο κ εδω παρουσιαζεται με αλλο ονομα...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

vouvis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρετε κάτι για την Ρομινα στη Φραντζή? Μονο μια κριτική βρήκα!!

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
τσεκαρετε αυτο το link

με εκανε add κ μαλιστα ειναι η Caroline ρε μαγκες ετσι καταλαβα απο τις φωτο κ εδω παρουσιαζεται με αλλο ονομα...

Οντως μλαμε για την γνωστη Καρολινα την Ουγγαρεζα πορνοσταρ απο Συγγρου 144 κλπ κλπ

Τυχερε......

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
κ μαλιστα δεν την εχω επισκεφτει ποτε μα ποτε για να πω οτι γνωριζομασταν απο καπου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πριν απο λιγο
Βουλιαγμενης 83
Ειρηνη..πολυ ομορφο καστανοξανθο κοριτσι!!Αν ειναι και καλη μεσα υποπτευομαι οτι θα γινει η χαρα του αγαπουλη!
                                                                                  Καλησπερα φιλε PIATSA.Για να το λεs μαλλον ετσι θα ειναι.Τρελαινομαι για ξανθια ομορφα και αγαπησιαρικα μωρα.Εφυγα τρεχονταs.ΕΠΙΣΗS εχω μια απορια. Η ΤΖΟΥΛΙΑ γιατι εχει βαφτιστει Μιs Χαρμολυπη 2009?                                                 

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.
Διαβαζοντας σχεδον ολα τα φορουμ του αγαπημενου μου site :dancing: και ψαχνοντας για μια καλη S/M εμπειρια ,λιγα πραγματα βρηκα.Διαβα σα και για ενα studio s/m  :s&m_2: στη Μαρνης αλλα δεν μπορεσα να βρω περισσοτερα στοιχεια ,ουτε διευθυνση απο τον καταλογο.
Πρακαλω οποιος γνωριζει κατι σχετικο η γενικοτερα ας με βοηθησει στην αναζητηση μου.(Οχι οτι δεν εψαξα...το ξεσκονισα το forum...)Φυσικα κριτικη εαν το δοκιμασω... :rockon: :rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε παιδιά η Νατάσσα (μετο tatoo πεταλούδα), που είναι αύριο πρωί στη Δροσό-, ποιά είναι ?
Μπορεί κανείς να μου θυμίσει?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρε παιδιά η Νατάσσα (μετο tatoo πεταλούδα), που είναι αύριο πρωί στη Δροσό-, ποιά είναι ?
Μπορεί κανείς να μου θυμίσει?
Ατσα τους οι Δροσοπουλαιοι :grin:!!Κοιτα να δεις τι κανει το ιντερνετ
Υ.Γ Μπες στο θρεντ με την ονομασια Νατασσα και ριξε μια ματια για περαιτερω πληροφοριες!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μεχρι στιγμης εχουμε:
- Μαρια η Θεσσαλονικια
- Λιντα καινουργια
- Νατασσα με tatoo την πεταλουδα
Να δω τι αλλο θα ακουσουμε!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
                                                                                   Καλησπερα φιλε PIATSA.Για να το λεs μαλλον ετσι θα ειναι.Τρελαινομαι για ξανθια ομορφα και αγαπησιαρικα μωρα.Εφυγα τρεχονταs.ΕΠΙΣΗS εχω μια απορια. Η ΤΖΟΥΛΙΑ γιατι εχει βαφτιστει Μιs Χαρμολυπη 2009?                                                   
Καλησπερα συναγωνιστη!Ειναι πολυ ομορφο κοριτσι η Ειρηνη μακαρι να ειναι και καλη μεσα στο ειδος της(μου εβγαλε gfe κατασταση)!
Υ.Γ Για Μις Χαρμολυπη 2009...ετσι μου ηρθε ετσι βαφτιστηκε οποιεσδηποτε προτασεις για αλλαγη ονομασιας καλοδεχουμενες ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
ξέρουμε ποιές είναι καρέα 30 απόψε?
Μαλλον το Μαρινακι θα ξεκιναει σε λιγο!!!!
Τωρα για το ποιες αλλες δεν ξερω!!!!Ουτε και με ενδιαφερει αμα ειναι εκει η Μαρινα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μεχρι στιγμης εχουμε:
- Μαρια η Θεσσαλονικια
- Λιντα καινουργια
- Νατασσα με tatoo την πεταλουδα
Να δω τι αλλο θα ακουσουμε!!!
Αυτο το Λιντα καινουργια ειναι ολα τα money :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom