PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Λογικα ναι...αν και δεν βγαζεις ακρη με την συγκεκριμενη αλυσιδαΔουλεύει πρωινά εδώ δηλαδή ?
Λογικα ναι...αν και δεν βγαζεις ακρη με την συγκεκριμενη αλυσιδαΔουλεύει πρωινά εδώ δηλαδή ?
τσεκαρετε αυτο το link
με εκανε add κ μαλιστα ειναι η Caroline ρε μαγκες ετσι καταλαβα απο τις φωτο κ εδω παρουσιαζεται με αλλο ονομα...
Αυτη ειναι!Κανε τα κουμαντα σου και φροντισε να περασεις καλατσεκαρετε αυτο το link
με εκανε add κ μαλιστα ειναι η Caroline ρε μαγκες ετσι καταλαβα απο τις φωτο κ εδω παρουσιαζεται με αλλο ονομα...
τσεκαρετε αυτο το link
τσεκαρετε αυτο το link
Καλησπερα φιλε PIATSA.Για να το λεs μαλλον ετσι θα ειναι.Τρελαινομαι για ξανθια ομορφα και αγαπησιαρικα μωρα.Εφυγα τρεχονταs.ΕΠΙΣΗS εχω μια απορια. Η ΤΖΟΥΛΙΑ γιατι εχει βαφτιστει Μιs Χαρμολυπη 2009?Πριν απο λιγο
Βουλιαγμενης 83
Ειρηνη..πολυ ομορφο καστανοξανθο κοριτσι!!Αν ειναι και καλη μεσα υποπτευομαι οτι θα γινει η χαρα του αγαπουλη!
Ατσα τους οι Δροσοπουλαιοι !!Κοιτα να δεις τι κανει το ιντερνετΡε παιδιά η Νατάσσα (μετο tatoo πεταλούδα), που είναι αύριο πρωί στη Δροσό-, ποιά είναι ?
Μπορεί κανείς να μου θυμίσει?
Ααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!Ελιωσα!!!!!!!!Ατσα τους οι Δροσοπουλαιοι !!
Καλησπερα συναγωνιστη!Ειναι πολυ ομορφο κοριτσι η Ειρηνη μακαρι να ειναι και καλη μεσα στο ειδος της(μου εβγαλε gfe κατασταση)!Καλησπερα φιλε PIATSA.Για να το λεs μαλλον ετσι θα ειναι.Τρελαινομαι για ξανθια ομορφα και αγαπησιαρικα μωρα.Εφυγα τρεχονταs.ΕΠΙΣΗS εχω μια απορια. Η ΤΖΟΥΛΙΑ γιατι εχει βαφτιστει Μιs Χαρμολυπη 2009?
Μαλλον το Μαρινακι θα ξεκιναει σε λιγο!!!!ξέρουμε ποιές είναι καρέα 30 απόψε?
Αυτο το Λιντα καινουργια ειναι ολα τα moneyΜεχρι στιγμης εχουμε:
- Μαρια η Θεσσαλονικια
- Λιντα καινουργια
- Νατασσα με tatoo την πεταλουδα
Να δω τι αλλο θα ακουσουμε!!!
Λογικα μαζι με Λαρα και Μαρια-Καθαριστρια εκτος αν o μαεστρος εχει κι αλλους ασους κρυμενους στο μανικι του!Μαλλον το Μαρινακι θα ξεκιναει σε λιγο!!!!