Αμα γίνει ένας κατάλογος, με τις
αμέτοχες,
αδιάφορες,
πεσμένες,
ψυχρές,
εριστικές,
ξινές,
μουτρομένες,
φαντασμένες,
ιδιότροπες,
κυκλοθυμικές,
και ότι άλλο στραβό θέλετε, νομίζω πως θα είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ !
Ισως να είναι ανάγκη να γίνει, ένας τέτοιος κατάλογος, μήπως και προφυλαχτούν κάποιοι, που διαθέτουν εγκεφαλική ουσία εν λειτουργία,...γιατί υπάρχουν δυστυχώς αρκετοί που λένε μέσα τους <<ρε δε πα να λένε αυτοί, εγώ είμαι τέτοιος μάγκας που θα την κανω την πουτάνα να γουστάρει και θα μου κάνει εμένα παπάδες>>. Και φυσικά παίρνουν τα @@ τους επ ώμου και μετά κλαίγονται ή ακόμη χειρότερα λένε πως καλά ήτανε και θα ξαναπάνε, γιατί είναι τόσο ανέραστοι ή κακομοίριδες που δεν παραδέχονται ότι έπαιξαν κι έχασαν (κι ας τους τα΄χαν πεί άλλοι πριν)
Απο την άλλη πραγματικά θάθελα να ξέρω, με τόσο κατιμά, που έχουν γεμίσει τα στούντια, δουλεύουν ??? ή βαρούνε μύγαι ???
Δηλαδή αμα μιά όποια, έχει μαζέψει 4-5 κακες κριτικές απο αξιόπιστα μέλη, γιατί να μην μπαίνει στον
ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ?
Τι να περιμένουμε δηλαδή για να τη βάλουμε σ ένα τέτοιο κατάλογο ? Τη γνώμη του παντελώς άγνωστου με 1-5 μηνύματα σουπερ-γαμίκουλα, που βγαίνει και μας λέει, ουτε λίγο ούτε πολύ, - έλα παππού να δου δείξω που το έχει η γιαγια - ???!!!
Ελεος - ελεϊνό - ελεΪνότερο - Ελεϊνότατο - Ελλεϊνικό !
Εχω και λίγα νευράκια παραπάνω,..σόρυ αν είμαι πολύ επιθετικός,- αλλά μου βγήκε,...!