χθες σαββατο βραδυ αργα(+μερικα σχολια-πληροφοριες) :
κεφαλληνιας75 η κορινα και η νατασα
παιωνιου10 η τζουλια(μις χαρμολυπη)..καλο αργο απολαυστικο τρομπονι μακρας διαρκειας στα θετικα της.
θησεως35 η πολωνεζα νικολ...μελαχροινη,καμια 30 χρονων,περιεργη εως ασχημουλικη φατσα,σχετικα καλο σωμα,εχει τιμηθει 2 φορες στο παρελθον...την πρωτη ηταν "τυπικες διαδικασιες"...τη δευτερη(πρεπει να ελειπε κατι μηνες....εδω και 1-2 μηνες ειχε επιστρεψει στη πιατσα και ετιμηθει "φρεσκια")...απλα εκανε παππαδες μεσα.σορρυ λαθος...δεσποτες εκανε!θυμαμαι ειχα δει κατι αστρακια...το απολυτο ξεκωλο
αντε ομως πως να ανεβασεις κριτικη οταν ειναι μια ετσι μια γιουβετσι? :-
κηφισσου30 η ευα! εχει προηγηθει κριτικη του συναγωνιστη πιατσα πολυ προσφατα,οποτε ειναι πλεονασμος να ανεβει και αλλη απο μερους μου.να συμπληρωσω οτι....δε μου εκανε τιρμπουσονατο πιπονι,ειτε ξεχασε ειτε δε το καταλαβα
.
ζεστο κορμι,καλη σιλικονη οχι εντελως αντιαισθητικη οπως εχουν αλλες,υπεροχη στα 4,καλο σωμα,στενη μεση,κουνηματα αρκετα υψηλης τεχνικης καταρτισης οταν ηθελε....εχει 2 σχεδον τελεια ημισφαιρια για τα γουστα μου με απαλο δερμα+2 λακκακια λιγο πιο πανω ;) αρκετη κινηση αν και πολυ αργα.
υ.γ. θενκς πιατσας
μαυρα σπαστα μακρυα και πλουσια μαλλια...αναδεικνυονται καλυτερα στο ντογκι σταιλ...για ποιον χτυπα η καμπανα αραγε?