spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τ χαλικιδικής 83 εχει σαιτ αλλα χθες που πηγα στο Κασσανδρας δεν ειδα φως απο εξω.Ξερει κανεις αν λειτουργει κανονικα?
Παλι καλα που δεν σου ηρθε κανενα συρταρι η καμμια γλαστρα στο κεφαλι απο απεναντι !!!Μεσημεριανή βόλτα προχθές γύρω στις 14.45 έξω από το μαγαζί για να δω αν είναι ανοικτό, όπως έλεγαν οι πληροφορίες.
Από μακριά, τίποτε δεν δείχνει ότι το εν λόγω, άνοιξε και πάλι. Ούτε κουδούνι, ούτε φως.
Πλησιάζοντας όμως πιό κοντά στην εξώπορτα, είδα ότι ήταν ανοικτή μόλις λίγα εκατοστά, ίσα-ίσα για να μπορέσεις να την σπρώξεις και να μπεις μέσα (για το άλλο σπρώξιμο..... ).
φίλτατε Piatsa ,τι είναι αυτά που έχεις ακούσει ????Θα πονταρα στην πρωτη συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει
Απογευμα εισαι εσυ?εχουμε μια αλλαγη στο σημερινο προγραμα. Νυχτερινη βαρδια θα ειναι η Κατερινα
ναι ;)Απογευμα εισαι εσυ?
ναι ;)
Αλλαγές/ανανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url], www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url], www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url], Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37) και www.katehaki8.com/program.php]Studio Κατεχάκη 8[/url].
Οτι ειναι απο τα καλυτερα κοριτσια της αλυσιδας οσον αφορα τα ενδωτερα!Εμφανισιακα ειναι αυτο ακριβως που βλεπεις στις φωτος μονο που στο προσωπο ειναι πιο ομορφη συν του οτι ειναι γυρω στο 1,70+ και σιγουρα οχι 1,62 που αναφερεται!φίλτατε Piatsa ,τι είναι αυτά που έχεις ακούσει ????
Αφου ευχαριστήσω τον Antistheni για τις τοσο χρησιμες ενημερώσεις του εχω να παρατηρήσω το εξής:
Για την Παρασκευη 25/9 τοσο στο Βριλλησού 55, οσο και στο Φραντζη 47 στην βάρδια 17:00-23:00 φαινεται εργαζεται η Κωνσταντινα και στα δυο studio.
Και ερωτώ :
1. Ειναι διαφορετική κοπέλα με το ιδιο ονομα ?
2. Προκειται για ανθρώπινο τυπογραφικό λάθος /
3 Ειναι η γνωστή αγαπημένη μας Κωνσταντινα που επανηλθε στην αλυσίδα, μιας και δεν υπάερχουν ακομα φωτογραφίες?
προφανως το "αυριο" που λεει ειναι σημερααυριο θα ειμαι το απογευμα στο παλιο μου στεκι
ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 55 απο τις 17:00-23:00 ;)
εχουμε μια αλλαγη στο σημερινο προγραμα. Νυχτερινη βαρδια θα ειναι η Κατερινα
...τώρα γράφει διακοπές 1-10-09,...αλλά που είσαι ?
Γύρισε η Μάντυ ,...
εχει καποιες κριτικες στο πιπινου 118.παιδια ξερουμε τιποτα για Ντανιελα της αλυσιδας Βριλησσου Φραντζη γιατι δεν βρισκω κριτικες?
τι ??????????????????????????????
διακοπες η καρολαιν μεχρι 1 οκτωβρη???????????/
δεν αντεχω αλλο ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ποτε θα ρθει.............
μηπως εχει παει αλλου?
καρολαιν ποτε θα ερθεις??/ :-* :'(
Την ειδα Σαββατο βραδυ στο Βουλιαγμενης 83παιδια ξερουμε τιποτα για Ντανιελα της αλυσιδας Βριλησσου Φραντζη γιατι δεν βρισκω κριτικες?