PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μολις ξεκινησε η βαρδια της στο Παιωνιου 10Οπότε, αν κάποιος γνωρίζει πως/ποτε/που θα βρώ την Ξένια, ας με ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
Μολις ξεκινησε η βαρδια της στο Παιωνιου 10Οπότε, αν κάποιος γνωρίζει πως/ποτε/που θα βρώ την Ξένια, ας με ενημερώσει.
Ευχαριστώ.
Μολις ξεκινησε η βαρδια της στο Παιωνιου 10
Μολις ξεκινησε η βαρδια της στο Παιωνιου 10
Αφού λοιπόν η αναζήτησή μου ήταν άκαρπη, δοκίμασα την Τζούλια στο Αχαρνών 106.
Μια Συμπαθητική κοπέλα με μακρύ μαύρο μαλλί, αδύνατο σωματάκι, λίγο πεσμέο βυζάκι. Πλήρωσα 50€ για 69 και η κοπέλα το τίμησε το ποσό. Έκατσε αρκετή ώρα στο δωμάτιο χωρίς να δυσανασχετεί στις εναλαγές στάσεων.
Στην αναβροχιά της Φυλής (πολλά μπάζα τελευταία) δεν είναι καθόλου άσχημα.
Αν δεν βρώ την Ξένια, θα ξαναπάω.
Αυτά
Amadeus η Ξενια εστρωσε καθολου ή παραμενει ιδια?
για την ενημερωση που θα κανω, μην βαρατε ολοι μαζι, αλλα εναs εναs. παρασκευη βραδυ,περασα απο δροσοπουλου 97. ειχε 2 κοπελεs, οπωs παλια. το εχει καθιερωσει παλι με 2? δεν ξερω. την αννα και μια ξανθια μιχαελα. μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι , τα βογγητα τηs μιχαελαs ηταν εντονα και πειστικοτατα. και οταν συναντηθηκα εξω με τον δραστη,του λεω εσυ ρε μεγαλε την εκανεs να φωναζει ετσι? και χαμογελαστοs μου ειπε ναι. σαββατο πρωι συναντηθηκα με την ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ στην λαικη και αγοραζε αγγουρακια ,σαν καλη νοικοκυρουλα. πιασαμε κουβεντουλα και ψωνιζαμε παρεουλα. απο τα δυνατα τηs σημεια το baby-face. ανακαθεν την συμπαθουσα και την πηγαινα.
και σωστα εκανεs . ολεs αυτεs sto αχαρνων , επειδη δουλευουν και στη φυληs, εχουν την ιδια νοοτροπια τηs ξεπεταs.Η μουνάρα Ξένια ήταν στο Αχαρνών 106 Παρασκευή βράδυ μετά τις 10. Δεν πέρασα γιατί έχω άσχημη εμπειρία μαζί της!!
Θυμαμαι την συζητηση που ειχαμε παλιοτερα για την Ξενια και νομιζα οτι θα την ειχες ξαναδει απο τοτε!!!Φίλε Spoon,
Δεν ξερω. Γιαυτό θέλω να την δω. Εχω πολλα χρόνια να ασχοληθω μαζί της. Απο τότε που έπαιζε στην Φυλής 71 - 80.
Ελπίζω τώρα που εχει παει σε Πολυτελείας να είναι κα(υ)λύτερη.
Θα δω και θα ενημερώσω παραυτα.
Σας ευχαριστω.
την ντανιελλα που δουλευε παλαιοτερα πιππινου. τωρα δουλευει βριλησσου-βουλιαγμενηs kai κηφισσου. ενα ξανθο λεπτο εικοσαχρονο, ολο γλυκα και αθωωοτητα. φιλοτιμο και εργατικο, χαριτωμενο. κανει και πρωκτικο. τετοια μου αρεσουν pathos. μα αν γραψω με κεφαλαια, θα μου το σβησουν. οσο για το μασαζ, θα περασω να μαθω.ποιά ντανιέλα?
υ.γ.επιτέλους γράφεις με μικρά..
εσυ εχειs ola τα χρονια μπροστα σου , φιλε spoon. εχειs να πηδηξειs...........ουκ ολιγεsΟλα καλα φιλε LIO!!!
Εχουμε μεινει λιγο πισω στο αθλημα αλλα το κυνηγαμε!!!Τι να κανουμε?
και σωστα εκανεs . ολεs αυτεs sto αχαρνων , επειδη δουλευουν και στη φυληs, εχουν την ιδια νοοτροπια τηs ξεπεταs.
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα καρέα 30
Θυμαμαι την συζητηση που ειχαμε παλιοτερα για την Ξενια και νομιζα οτι θα την ειχες ξαναδει απο τοτε!!!
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στα μαγαζια, ειδικα αυτο το σωμα της ειναι το κατι αλλο, και ειναι κριμα μια τετοια κοπελα να μη δουλευει σωστα!!!
Παντως υπενθυμιζω οτι εγω δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου οταν την ειχα παρει στο Παρασσιου 36 που μαλλον ηταν η αρχη της στουντιοκαριερας της!!!
Μετα βεβαια απο αυτα που εχω διαβασει απο τους συναγωνιστες δεν νομιζω να την ξανατιμησω!!!Παρ'ολα αυτα μακαρι να στρωσει,να εισαι εσυ τυχερος και να περσεις καλα!!! ;)