Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Amadeus η Ξενια εστρωσε καθολου ή παραμενει ιδια?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αφού λοιπόν η αναζήτησή μου ήταν άκαρπη, δοκίμασα την Τζούλια στο Αχαρνών 106.

Μια Συμπαθητική κοπέλα με μακρύ μαύρο μαλλί, αδύνατο σωματάκι, λίγο πεσμέο βυζάκι. Πλήρωσα 50€ για 69 και η κοπέλα το τίμησε το ποσό. Έκατσε αρκετή ώρα στο δωμάτιο χωρίς να δυσανασχετεί στις εναλαγές στάσεων.

Στην αναβροχιά της Φυλής (πολλά μπάζα τελευταία) δεν είναι καθόλου άσχημα.

Αν δεν βρώ την Ξένια, θα ξαναπάω.

Αυτά

Η μουνάρα Ξένια ήταν στο Αχαρνών 106 Παρασκευή βράδυ μετά τις 10. Δεν πέρασα γιατί έχω άσχημη εμπειρία μαζί της!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
για την ενημερωση που θα κανω, μην βαρατε ολοι μαζι, αλλα  εναs  εναs. παρασκευη βραδυ,περασα απο δροσοπουλου 97. ειχε 2 κοπελεs, οπωs  παλια. το εχει καθιερωσει παλι με 2? δεν ξερω. την αννα και μια ξανθια μιχαελα. μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι , τα βογγητα τηs μιχαελαs  ηταν εντονα και πειστικοτατα. και οταν συναντηθηκα εξω με τον δραστη,του λεω εσυ ρε μεγαλε την εκανεs να φωναζει ετσι? και χαμογελαστοs μου ειπε ναι. σαββατο πρωι συναντηθηκα με την  ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ στην λαικη και αγοραζε αγγουρακια ,σαν καλη νοικοκυρουλα. πιασαμε κουβεντουλα και ψωνιζαμε παρεουλα. απο τα δυνατα τηs σημεια το baby-face. ανακαθεν την συμπαθουσα και την πηγαινα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Amadeus η Ξενια εστρωσε καθολου ή παραμενει ιδια?

Φίλε Spoon,

Δεν ξερω. Γιαυτό θέλω να την δω. Εχω πολλα χρόνια να ασχοληθω μαζί της. Απο τότε που έπαιζε στην Φυλής 71 - 80.

Ελπίζω τώρα που εχει παει σε Πολυτελείας να είναι κα(υ)λύτερη.

Θα δω και θα ενημερώσω παραυτα.

Σας ευχαριστω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για την ενημερωση που θα κανω, μην βαρατε ολοι μαζι, αλλα  εναs  εναs. παρασκευη βραδυ,περασα απο δροσοπουλου 97. ειχε 2 κοπελεs, οπωs  παλια. το εχει καθιερωσει παλι με 2? δεν ξερω. την αννα και μια ξανθια μιχαελα. μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι , τα βογγητα τηs μιχαελαs  ηταν εντονα και πειστικοτατα. και οταν συναντηθηκα εξω με τον δραστη,του λεω εσυ ρε μεγαλε την εκανεs να φωναζει ετσι? και χαμογελαστοs μου ειπε ναι. σαββατο πρωι συναντηθηκα με την  ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ στην λαικη και αγοραζε αγγουρακια ,σαν καλη νοικοκυρουλα. πιασαμε κουβεντουλα και ψωνιζαμε παρεουλα. απο τα δυνατα τηs σημεια το baby-face. ανακαθεν την συμπαθουσα και την πηγαινα.

ποιά ντανιέλα?

υ.γ.επιτέλους γράφεις με μικρά.. :s&m_1:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η μουνάρα Ξένια ήταν στο Αχαρνών 106 Παρασκευή βράδυ μετά τις 10. Δεν πέρασα γιατί έχω άσχημη εμπειρία μαζί της!!
 και σωστα  εκανεs .  ολεs  αυτεs   sto αχαρνων ,  επειδη δουλευουν και στη φυληs, εχουν την ιδια νοοτροπια  τηs  ξεπεταs.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Φίλε Spoon,

Δεν ξερω. Γιαυτό θέλω να την δω. Εχω πολλα χρόνια να ασχοληθω μαζί της. Απο τότε που έπαιζε στην Φυλής 71 - 80.

Ελπίζω τώρα που εχει παει σε Πολυτελείας να είναι κα(υ)λύτερη.

Θα δω και θα ενημερώσω παραυτα.

Σας ευχαριστω.
Θυμαμαι την συζητηση που ειχαμε παλιοτερα για την Ξενια και νομιζα οτι θα την ειχες ξαναδει απο τοτε!!!
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στα μαγαζια, ειδικα αυτο το σωμα της ειναι το κατι αλλο, και ειναι κριμα μια τετοια κοπελα να μη δουλευει σωστα!!!
Παντως υπενθυμιζω οτι εγω δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου οταν την ειχα παρει στο Παρασσιου 36 που μαλλον ηταν η αρχη της στουντιοκαριερας της!!!
Μετα βεβαια απο αυτα που εχω διαβασει απο τους συναγωνιστες δεν νομιζω να την ξανατιμησω!!!Παρ'ολα αυτα μακαρι να στρωσει,να εισαι εσυ  τυχερος και να περσεις καλα!!! ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ποιά ντανιέλα?

υ.γ.επιτέλους γράφεις με μικρά.. :s&m_1:
 την ντανιελλα  που δουλευε παλαιοτερα  πιππινου. τωρα  δουλευει  βριλησσου-βουλιαγμενηs kai κηφισσου. ενα ξανθο λεπτο εικοσαχρονο, ολο γλυκα και αθωωοτητα. φιλοτιμο και εργατικο, χαριτωμενο.  κανει και πρωκτικο. τετοια μου αρεσουν pathos.   μα αν γραψω με κεφαλαια, θα μου το σβησουν.  οσο για το μασαζ, θα περασω να μαθω.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=spoon link=topic=7646.msg1328699#msg1328699 date=12534656καλα!!! ;)

[/quote]  spoon, καλωs ηρθεs.  ολα καλα?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Ολα καλα φιλε LIO!!! :)
Εχουμε μεινει λιγο πισω στο αθλημα αλλα το κυνηγαμε!!!Τι να κανουμε? :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
 και σωστα  εκανεs .  ολεs  αυτεs   sto αχαρνων ,  επειδη δουλευουν και στη φυληs, εχουν την ιδια νοοτροπια  τηs  ξεπεταs.

Που ακριβώς στη Φυλής δουλευει η Ξένια;

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα καρέα 30

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα καρέα 30

αφού οι ηλίθιες δεν δίνουν τηλέφωνο πώς να ξέρουμε?ασε γιατί μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτό το σκηνικό με κάποια στούντιο που δε δίνουν ούτε τηλέφωνα.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Θυμαμαι την συζητηση που ειχαμε παλιοτερα για την Ξενια και νομιζα οτι θα την ειχες ξαναδει απο τοτε!!!
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στα μαγαζια, ειδικα αυτο το σωμα της ειναι το κατι αλλο, και ειναι κριμα μια τετοια κοπελα να μη δουλευει σωστα!!!
Παντως υπενθυμιζω οτι εγω δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου οταν την ειχα παρει στο Παρασσιου 36 που μαλλον ηταν η αρχη της στουντιοκαριερας της!!!
Μετα βεβαια απο αυτα που εχω διαβασει απο τους συναγωνιστες δεν νομιζω να την ξανατιμησω!!!Παρ'ολα αυτα μακαρι να στρωσει,να εισαι εσυ   τυχερος και να περσεις καλα!!! ;)

Όμορφη η Ξένια ? Το σώμα της παλεύεται τώρα κάπως μετά την πλαστική στο στήθος και τα κιλά που πήρε, παλιά ήταν αρκετά αδύνατη...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Ξένια πρωτο-ξεκίνησε στο 109β.
Ήταν ένα άβγαλτο αδύνατο μοντελάκι, σκέτη μούρλια. Πέρναγα καλά μαζί της, με την "Μπουμπού" όπως την έλεγε ο πουστρο-τσατσος τότε.

Μετά γύρισε στην πατρίδα της, έβαλε βύζους και τατού και γύρισε αλλαγμένη με άλλον αέρα. Με την νέα εμφάνιση κατάλαβε ότι θα βγάλει πολλά και καβάλησε το καλάμι.
Η καριέρα της πλούσια : 67, 71β, 80.

Μετά το γύρισε σε στούντιο (όπως τώρα η Κάτια η Τσέχα του 7β που πήγε στο Βριλησσού 36). Παίζει σε πολλά και είναι δύσκολο να την πετύχεις, από οτι φαίνεται.
Παιωνίου, Κεφαληνίας, Θησέως, Αχαρνών, . . . .  . . .

Εμένα μου αρέσουν οι αδύνατες, αλλά παρόλο που έχει πάρει κάποια κοιλάκια, την κάνουν πιο γυναίκα. Είναι από τις ομορφότερες σε στούντιο.
π.χ. σεξυ η Νάνση αλλά θυμίζει Μπάρμπι, ιδίως με τα σιλικονάτα στήθη. Ενώ η Ξένια τα έχει φτιάξει πιο φυσικά. Από πρόσωπο = θεά. Ρωσική πολική αρκούδα.
Αν είχε την φιλικότητα της Σαμάνθας απο Βριλησσού (αλήθεια, που χάθηκε αυτή?) θα είχε κλείσει πολλά σπίτια!
Είναι κόμματος η κοπέλα. Κρίμα που δεν είναι και τσαχπινογργαλιάρα.

Τελικά, την πρόλαβα σήμερα. Με θυμήθηκε. Καλό αυτό. Έκατσε πού ώρα στο δωμάτιο, πάνω από 10 λεπτά, μέχρι να μας κτυπήσει την πόρτα η τσα2.
Όχι λόγω σεξ, αλλά γιατί πιάσαμε την κουβέντα, μετά από τόσο καιρό. Μετά τα κλασσικά: φιλότιμη πιπούλα, ψεύτικους αλλά πιστευτούς και καυλιάρικους αναστεναγμούς, καλά κουνηματάκια. Γενικά, μου άφησε μια γλυκιά γεύση. Θα την ξανα-τιμήσω, αν μάθω που/πότε δουλεύει.

Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις πληροφορίες.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αmadeus_gr καλησπέρα...

Θα το πω και δημόσια

είσαι σωστό άτομο γιατί αποδέχεσαι τις έγκαιρες, έγκυρες, και χρήσιμες πληροφορίες των συναδέλφων   :thumbsup:

Βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι είναι δύσκολη και κουραστική υπόθεση η έγκαιρη, έγκυρη, χρήσιμη και επίκαιρη ενημέρωση, ειδικά σε ημερήσια βάση...

[size=12pt]
αν είναι να σας ενημερώνω όποτε μου θυμηθεί

σιγά μην φωνάξουμε ΖΗΤΩ ... 
[/size]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom