Επισκέπτης
Kαλησπέρα! Bαλέρια στην Bούρβαχη! Έχει κανείς (εκτός από τις κριτικές) κάποια άποψη? Eυχαριστώ
Kαλησπέρα! Bαλέρια στην Bούρβαχη! Έχει κανείς (εκτός από τις κριτικές) κάποια άποψη? Eυχαριστώ
καλο κοριτσι ;) ;) ;) ;)Kαλησπέρα! Bαλέρια στην Bούρβαχη! Έχει κανείς (εκτός από τις κριτικές) κάποια άποψη? Eυχαριστώ
ουτε και εγω θα μπαινα δεν μ'αρεσουν γυναικεςεγώ πάντως δε θα μπαινα ντάρια.Έχει ύφος πολυ μαλακομπλαζέ!
ουτε και εγω θα μπαινα δεν μ'αρεσουν γυναικες
αφου δεν μ'αρεσουν οι γυναικεςμε μένα θα έμπαινες.Να ξέρεις το ελεύθερο το χρεώνω με 200.Έχω και δόση σπιτιού ρε πούστιμ
εγώ πάντως δε θα μπαινα ντάρια.Έχει ύφος πολυ μαλακομπλαζέ!
ο παθος δεν ειναι γυναικα :-* :-* :-*αφου δεν μ'αρεσουν οι γυναικες
ελα Κυψελη στη ΚατεριναKαι που να πάω κατά τις 02-03:00??? Στην περιοχή μου (Φραντζή, Bούρβαχη, Kαρέα, Bουλιαγμένης) δεν έχει σήμερα το βράδυ καμμία καλή!
Sara,gina???Εχεις βαρεθει?...........Kαι που να πάω κατά τις 02-03:00??? Στην περιοχή μου (Φραντζή, Bούρβαχη, Kαρέα, Bουλιαγμένης) δεν έχει σήμερα το βράδυ καμμία καλή!
ελα Κυψελη στη Κατερινα
Sara,gina???Εχεις βαρεθει?...........
σιγα τι σιλικονη που εβαλε.. τωρα οι περισσοτερες που κυκλοφορανε με σιλικονη ειναι...Πολύ μακριά κουκλί μου, και δεν μου αρέσουν καθόλου οι σιλικόνες... :-)
Μπα δεν ξερω να σου απαντησω.Αλλά μεχρι πριν λιγες μερες ξερω ότι επαιζαν σαρα-τζινα διδυμο σταθερα,εκτος απο 1 βραδια που ηταν αρρωστη η τζινα και ηταν αλλη στη θεση της.Ξέρεις ποια είναι βάρδια τώρα μέχρι το πρωί στο Kαρέα?
ειναι και η μελισσα στη κυψελη?εσυ δε πας τωρα εχεις γινει σφηκα.ελα Κυψελη στη Κατερινα
αν δεις το προγραμα της εβδομαδας θα καταλαβεις οτι θα δουλεψω λιγο και εγωειναι και η μελισσα στη κυψελη?εσυ δε πας τωρα εχεις γινει σφηκα.
σιγα τι σιλικονη που εβαλε.. τωρα οι περισσοτερες που κυκλοφορανε με σιλικονη ειναι...
M α γ ι κ ό ς κώλος, αλλά πολύ μακριά για εμένα η Kυψέλη, + ότι δεν θα βρω να παρκάρω... Φτου φτου μην την ματιάσω την κοπέλλα