Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Zero απάντησα με pm.πες μας αν θέλεις και το όνομα αυτής.
αξίζει ρεσπεκτ η κοπέλα!
Zero απάντησα με pm.πες μας αν θέλεις και το όνομα αυτής.
αξίζει ρεσπεκτ η κοπέλα!
και τι ηθελες να σου πει ρε συ αλκη μερα που ειναι?Συμπάθεια μου που μεταξύ άλλων εμφανίζεται στο ΣΠ40, σε συζήτηση για τις βάρδιες και για το ότι η βραδινή βάρδια έχει πολύ κόσμο και μεγάλη αναμονή στο σαλόνι μου λέει: "και μου λένε μερικές φορές να κάνω πιό γρήγορα αλλά πως να κάνω πιό γρήγορα όταν ο άλλος έχει πληρώσει 50€ δηλαδή ένα μεροκάματο;".
Η κοπέλα ξεκίνησε από Μετάξι και παρά το ότι δουλεύει ήδη μερικά χρόνια έχει ακόμη συναίσθηση της πραγματικότητας και δεν τάχει γράψει όλα στά @@ της
χαχα "βιλουδ΄το μ΄νι τ΄ς"My comments for "Αννα η Σέρβα": δεν γαμας μουνί, γαμάς βελούδο..
Τώρα έχουν την Σύλβια! ;) ;) ;)
χρόνια πολλά για σήμερα τόσο σε εσένα όσο και στα υπόλοιπα κορίτσια που μας κάνετε τις μέρες καλύτερες! να είστε πάντα καλά!εμεις θα παραμεινουμε κλειστα σημερα...
χρονια πολλα σε ολους
σ'ευχαριστω πολυ κ'επισης!! :-* :-* :-*χρόνια πολλά για σήμερα τόσο σε εσένα όσο και στα υπόλοιπα κορίτσια που μας κάνετε τις μέρες καλύτερες! να είστε πάντα καλά!
γιορτάζει κάποια από τις κοπέλες σήμερα;
Η κριτική που παραθέτεις αναφέρεται στη Γιούλη... και όχι στην Τζούλη...Βουλιαγμένης 68.
Μέχρι τις 8 η Χριστίνα.
Από τις 8 μέχρι τις 2 η Τζούλι. Πρέπει να είναι αυτή που έπαιζε πέρσι και Βουλιαγμένης και Αθανασίας. Καλούτσικη κριτική είδα.
έντιτ: Έχει όμως κι αυτή την κριτική:
Εχθές το βράδυ,έχοντας κάνει μια βόλτα στα στέκια της περιοχής και επειδή δεν έπαιζε κάτι καινούργιο,είπα να κάνω την πρώτη μου (και τελευταία) επίσκεψη στο μαγαζάκι.Σαλόνι υποφερτό.Τσατσά ευγενική.Η Γιούλη που ήταν εκεί την είχα πετύχει ξανά πριν μήνες στη Βουλιαγμένης 63 και στο Αθανασίας.Δεν είχα μπει και καλά είχα πράξει.Μου έβγαζε το κάτι της ξεπέτας,της πολύ καριόλας γκόμενας. Χθες την έκανα τη μαλακία - μπήκα.Εμφανισιακά είναι κοντούλα,βυζαρού ,με πιασιματάκια και καυλόφατσα.¨Οχι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά αν είσαι φορτωμένος και δεν παίζει κάτι άλλο τότε λες έ ας μπω και ...και μπαίνεις.Βιαστική,με το που μπήκε ήθελε κατευθείαν να μπούμε στο ψητό.Την καθυστέρησα λίγο και ομολογώ ήταν δεκτική σε κάθε λογής πιάσιμο κτλ,η πίπα μέτρια,αλλά φαινόταν ότι ήταν εντελώς αλλού σε όλη τη διαδικασία.Συμπεριφορά πουτ..νας σε μπουρδέλο.Σε κάποια στιγμή έγινε και λίγο μελάτος ο δικός μου με αυτά και αυτά.Τσάμπα το πενηντάρι.Υπηρεσίες τυπικές μπουρδέλου και χώρος-δωμάτιο κτλ μέσου μπουρδέλου Φυλής.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ.Όσο για αυτήν τη Γιούλη που κάποιος συνάδελφος στο παρελθόν(Αθανασίας 3) είχε γράψει θετικά λόγια ή έτυχε ή ότι ξέρει ο καθένας λέει...Για πολλές κλωτσιές.Με τέτοιους χώρους και τέτοιες υπηρεσίες να τα κλείσουνε τα ρημάδια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Γιούλη
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.06.2008
Απλά άλλη κοπέλα η Γιούλη και άλλη η Τζούλη... μην κάψουμε κάποια χωρίς λόγο...Φαντάζομαι ότι είναι η ίδια, γιατί τα ελληνικά της τσατσάς είναι σπαστά και γιατί μιλάμε για το ίδιο μαγαζί.
Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλη δουλεύει και στα Κασσάνδρας 3, την έχω δει και στο Σολωμού 32. Βουλιαγμένης 68 και κάπου αλλού αλλά δεν θυμάμαι τώρα...Είσαι σίγουρος, πίτσι; Αν ναι, τι λέει αυτή η Τζούλι;
Για κοίταξε το λίγο ...λές να υπάρχουν δύο τελικά?Θα εξερευνήσω και θα επανέλθω ;)