Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Η Πάολα του Κασσάνδρας (καμμία σχέση με την Πάολα Βριλλησού Φραντζή κ.λ.π.) εκτός από το κορμί που βλέπετε στις φωτό του σπουδαστηρίου έχει και ωραίο μουτράκι όπως είδα καθώς ανέβαινα να συναντήσω την Αμάντα οπότε από υπηρεσίες δε γνωρίζω.
Αμάντα: πρώην Βριλλησού 60, ψηλή λεπτή όμορφη ωραίο χαμόγελο, ωραία προσποίηση μέσα με πρόζα και κραυγούλες. Μοναδικό μειονέκτημα ότι είναι λίγο χαλαρή σε κώλο και στήθος αλλά σε καμία περίπτωση δεν ενοχλεί. Αξίζει μία δοκιμή.

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
My comments for "Αννα η Σέρβα":  δεν γαμας μουνί, γαμάς βελούδο..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Συμπάθεια μου που μεταξύ άλλων εμφανίζεται στο ΣΠ40, σε συζήτηση για τις βάρδιες και για το ότι η βραδινή βάρδια έχει πολύ κόσμο και μεγάλη αναμονή στο σαλόνι μου λέει: "και μου λένε μερικές φορές να κάνω πιό γρήγορα αλλά πως να κάνω πιό γρήγορα όταν ο άλλος έχει πληρώσει 50€ δηλαδή ένα μεροκάματο;".
Η κοπέλα ξεκίνησε από Μετάξι και παρά το ότι δουλεύει ήδη μερικά χρόνια έχει ακόμη συναίσθηση της πραγματικότητας και δεν τάχει γράψει όλα στά @@ της
και τι ηθελες να σου πει ρε συ αλκη μερα που ειναι?
οτι κανει και καμια ξεπετα?
καθε ξυπνια πουτανα ετσι θα απαντουσε...
διοτι υπαρχουν και χαζοπουτανα , μην ξεχνιωμαστε... :grin:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εμεις θα παραμεινουμε κλειστα σημερα...
χρονια πολλα σε ολους :) :) :) :)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
εμεις θα παραμεινουμε κλειστα σημερα...
χρονια πολλα σε ολους :) :) :) :)
χρόνια πολλά για σήμερα τόσο σε εσένα όσο και στα υπόλοιπα κορίτσια που μας κάνετε τις μέρες καλύτερες! να είστε πάντα καλά!
γιορτάζει κάποια από τις κοπέλες σήμερα;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χρόνια πολλά για σήμερα τόσο σε εσένα όσο και στα υπόλοιπα κορίτσια που μας κάνετε τις μέρες καλύτερες! να είστε πάντα καλά!
γιορτάζει κάποια από τις κοπέλες σήμερα;
σ'ευχαριστω πολυ κ'επισης!! :-* :-* :-*
οχι, δεν γιορταζει καμια απο εμας σημερα...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Βουλιαγμένης 68.
Μέχρι τις 8 η Χριστίνα.
Από τις 8 μέχρι τις 2 η Τζούλι. Πρέπει να είναι αυτή που έπαιζε πέρσι και Βουλιαγμένης και Αθανασίας. Καλούτσικη κριτική είδα.

έντιτ: Έχει όμως κι αυτή την κριτική:

Εχθές το βράδυ,έχοντας κάνει μια βόλτα στα στέκια της περιοχής και επειδή δεν έπαιζε κάτι καινούργιο,είπα να κάνω την πρώτη μου (και τελευταία) επίσκεψη στο μαγαζάκι.Σαλόνι υποφερτό.Τσατσά ευγενική.Η Γιούλη που ήταν εκεί την είχα πετύχει ξανά πριν μήνες στη Βουλιαγμένης 63 και στο Αθανασίας.Δεν είχα μπει και καλά είχα πράξει.Μου έβγαζε το κάτι της ξεπέτας,της πολύ καριόλας γκόμενας. Χθες την έκανα τη μαλακία - μπήκα.Εμφανισιακά είναι κοντούλα,βυζαρού ,με πιασιματάκια και καυλόφατσα.¨Οχι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά αν είσαι φορτωμένος και δεν παίζει κάτι άλλο τότε λες έ ας μπω και ...και μπαίνεις.Βιαστική,με το που μπήκε ήθελε κατευθείαν να μπούμε στο ψητό.Την καθυστέρησα λίγο και ομολογώ ήταν δεκτική σε κάθε λογής πιάσιμο κτλ,η πίπα μέτρια,αλλά φαινόταν ότι ήταν εντελώς αλλού σε όλη τη διαδικασία.Συμπεριφορά πουτ..νας σε μπουρδέλο.Σε κάποια στιγμή έγινε και λίγο μελάτος ο δικός μου με αυτά και αυτά.Τσάμπα το πενηντάρι.Υπηρεσίες τυπικές μπουρδέλου και χώρος-δωμάτιο κτλ μέσου μπουρδέλου Φυλής.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ.Όσο για αυτήν τη Γιούλη που κάποιος συνάδελφος στο παρελθόν(Αθανασίας 3) είχε γράψει θετικά λόγια ή έτυχε ή ότι ξέρει ο καθένας λέει...Για πολλές κλωτσιές.Με τέτοιους χώρους και τέτοιες υπηρεσίες να τα κλείσουνε τα ρημάδια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Γιούλη
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.06.2008

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Βουλιαγμένης 68.
Μέχρι τις 8 η Χριστίνα.
Από τις 8 μέχρι τις 2 η Τζούλι. Πρέπει να είναι αυτή που έπαιζε πέρσι και Βουλιαγμένης και Αθανασίας. Καλούτσικη κριτική είδα.

έντιτ: Έχει όμως κι αυτή την κριτική:

Εχθές το βράδυ,έχοντας κάνει μια βόλτα στα στέκια της περιοχής και επειδή δεν έπαιζε κάτι καινούργιο,είπα να κάνω την πρώτη μου (και τελευταία) επίσκεψη στο μαγαζάκι.Σαλόνι υποφερτό.Τσατσά ευγενική.Η Γιούλη που ήταν εκεί την είχα πετύχει ξανά πριν μήνες στη Βουλιαγμένης 63 και στο Αθανασίας.Δεν είχα μπει και καλά είχα πράξει.Μου έβγαζε το κάτι της ξεπέτας,της πολύ καριόλας γκόμενας. Χθες την έκανα τη μαλακία - μπήκα.Εμφανισιακά είναι κοντούλα,βυζαρού ,με πιασιματάκια και καυλόφατσα.¨Οχι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά αν είσαι φορτωμένος και δεν παίζει κάτι άλλο τότε λες έ ας μπω και ...και μπαίνεις.Βιαστική,με το που μπήκε ήθελε κατευθείαν να μπούμε στο ψητό.Την καθυστέρησα λίγο και ομολογώ ήταν δεκτική σε κάθε λογής πιάσιμο κτλ,η πίπα μέτρια,αλλά φαινόταν ότι ήταν εντελώς αλλού σε όλη τη διαδικασία.Συμπεριφορά πουτ..νας σε μπουρδέλο.Σε κάποια στιγμή έγινε και λίγο μελάτος ο δικός μου με αυτά και αυτά.Τσάμπα το πενηντάρι.Υπηρεσίες τυπικές μπουρδέλου και χώρος-δωμάτιο κτλ μέσου μπουρδέλου Φυλής.Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ.Όσο για αυτήν τη Γιούλη που κάποιος συνάδελφος στο παρελθόν(Αθανασίας 3) είχε γράψει θετικά λόγια ή έτυχε ή ότι ξέρει ο καθένας λέει...Για πολλές κλωτσιές.Με τέτοιους χώρους και τέτοιες υπηρεσίες να τα κλείσουνε τα ρημάδια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Γιούλη
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.06.2008
Η κριτική που παραθέτεις αναφέρεται στη Γιούλη... :think: και όχι στην Τζούλη...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Φαντάζομαι ότι είναι η ίδια, γιατί τα ελληνικά της τσατσάς είναι σπαστά και γιατί μιλάμε για το ίδιο μαγαζί. :)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Φαντάζομαι ότι είναι η ίδια, γιατί τα ελληνικά της τσατσάς είναι σπαστά και γιατί μιλάμε για το ίδιο μαγαζί. :)
Απλά άλλη κοπέλα η Γιούλη και άλλη η Τζούλη... μην κάψουμε κάποια χωρίς λόγο...  :) :) :) :) :) :)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Είσαι σίγουρος, πίτσι; Αν ναι, τι λέει αυτή η Τζούλι;

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
γνωριζει κανεισ τι παιζει σημερα στο βριλισου 46;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Είσαι σίγουρος, πίτσι; Αν ναι, τι λέει αυτή η Τζούλι;
Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλη δουλεύει και στα Κασσάνδρας 3, την έχω δει και στο Σολωμού 32. Βουλιαγμένης 68 και κάπου αλλού αλλά δεν θυμάμαι τώρα...

ορίστε ένα link με κριτικές που την αφορούν:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Θα εξερευνήσω και θα επανέλθω ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom