hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 91
- Πόντοι
- 5.765
λεπτη γραμμηΙδιαίτερο κουρεματάκι; Τι σχήμα είχε; Με ενδιαφέρει!
λεπτη γραμμηΙδιαίτερο κουρεματάκι; Τι σχήμα είχε; Με ενδιαφέρει!
Kατσε να περασει η σημερινη βραδια και αμα δεν κυλισει ομορφα αυριο θα ειμαι ο 1ος της!!!Ναομι..πολυ σεξυ κοντοπουτανε μελαχρινο με περιεργο αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο!!Α ρε spoon επρεπε να την χτυπησεις να μαθαιναμε ;)Κατι μου λεει οτι θα ναι δυνατο μεσα
Τώρα έχουν την Σύλβια! ;) ;) ;)Έχει περάσει κανείς από Ιπποκράτους 144 τελευταία και αν ναι, καμιά ενημέρωση τι παίζει; Ευχαριστώ...
οπου ακους πολλα κερασια...Τριγγετα 3
Ναομι..πολυ σεξυ κοντοπουτανε μελαχρινο με περιεργο αλλα πολυ καυλωτικο προσωπο!!Α ρε spoon επρεπε να την χτυπησεις να μαθαιναμε ;)Κατι μου λεει οτι θα ναι δυνατο μεσα
Kρατα και μικρο καλαθι...οπου ακους πολλα κερασια...
εσυ επρεπε να μπεις, αφου την ειχες κοψει για καλη,Kρατα και μικρο καλαθι...
Θα ειχα μπει αν παιζαν φταλε iblis ;)εσυ επρεπε να μπεις, αφου την ειχες κοψει για καλη,
το ενστικτο σπανια λαθευει ;)
σωστα αγαπητε φιλε Πιατσα,Θα ειχα μπει αν παιζαν φταλε iblis ;)
Ημουνα στεγνος οποτε απλα ενημερωσα
Τώρα έχουν την Σύλβια! ;) ;) ;)
περασματακι σημερα μεσημερακι απο δροσοπουλου 95 η κοπελα εμμανουελα ελληνιδα ξανθια .προτεινεται για τους λατρεις των XXL, σε κιλα εννοω για να αποφυγουμε τις παρεξηγησεις,εγω δεν ειμαι φαν του ειδους και συνεχισα προς πιπινου 118 οπου και βρηκα την ευα μελαχρινο με ωραιο στηθος,πεντακαθαρη και με ιδιαιτερο κουρεματακι στο νακιμου,πολυ καλη συμμετοχη γενικα προτεινεται.
Συμπάθεια μου που μεταξύ άλλων εμφανίζεται στο ΣΠ40, σε συζήτηση για τις βάρδιες και για το ότι η βραδινή βάρδια έχει πολύ κόσμο και μεγάλη αναμονή στο σαλόνι μου λέει: "και μου λένε μερικές φορές να κάνω πιό γρήγορα αλλά πως να κάνω πιό γρήγορα όταν ο άλλος έχει πληρώσει 50€ δηλαδή ένα μεροκάματο;".
Η κοπέλα ξεκίνησε από Μετάξι και παρά το ότι δουλεύει ήδη μερικά χρόνια έχει ακόμη συναίσθηση της πραγματικότητας και δεν τάχει γράψει όλα στά @@ της