- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.244
- Πόντοι
- 17.085
Aνακοίνωση/σημείωση στη σελίδα του www.filis104.com/index.php]Στούντιο Φυλής 104
[/url].
[/url].
Ευτυχως που δεν ημουν μεσα πως θα πηγαινα χεσμενος σπιτιΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?εκρηξη στη βρηλισσου 42
ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?εκρηξη στη βρηλισσου 42
ε δεν νομιζω να εκλεισε για καλοκαιρι...To Έρως έκλεισε για καλοκαίρι? Υπάρχει πληροφόρηση?
ε δεν νομιζω να εκλεισε για καλοκαιρι...
παντως σημερα στο 55 και στο 57 στην βριλησου παραγγειλανε μασα την ιδια ωρα. και οι διο τσατσαδες δωσανε 50αρικο, ο αμοιρος ο πακης δεν ειχε να τους χαλασει στο 55 και εγινε το σωσε με την καργιολοτσατσα.περιμενα 15 λεπτα να βρει ο πακης ψιλα και η πουτανα ηταν μεσα και δεν εβγαινε. την εκανα γρηγορα, με πηρε και η μποχα απο τα σουβλακια, λεω θα γαμησω μετα το φαγητο θα μου τραβηξει και κανα ρεψιδι η πουτανα και θα δεσει το γλυκο. στο 55 μπαινω μετα απο εν;α λεπτο ο ιδιος πακης και τον αρχιζει η τσατσα στις φωνες αργησες εδω και μια ωρα παραγγειλαμε και να του πεις του αφεντηκου σου οτι δεν θα ξαναπαρουμε(σκεφτομαι εγω εαν δεν μεινω ευχαριστημενος απο την πουτσα που θα ριξω αραγε να της μιλησω ετσι????). τεσπα βγαινει η τανα εξω και τι κανει ρε παιδια????κανει ενα γρηγορο στριφογυρισμα αρπαζει το πακετο με τα γιουβαρλακια και την κανει μεσα....σκεφτομαι και εγω ασε να την κανω θα με γεμισει ρυζια και κιμαδες στα παπαρια μου.
ρε σου λεω πολεμος εγινε για ενα πιατο φαϊ.γαμησε τα. αυτες ειναι πεινασμενες για γεμιστα και παστιτσιο οχι για πουτσασυγνωμη αλλα και θεα να με περιμενε
ολο αυτο το σκηνικο θυμιζει τατζικισταν
δεν θα μπορουσα να εχω διαθεση για σεξ με ολα αυτα που περιγραφεις.
φωνες,τσατσαδες,σουβλακια κλπ