όταν λες "ψηλή" για τη Μόνικα φίλε μου, περίπου για τί ύψος μιλάμε; (έχουμε και εμείς τα κολλήματά μας!)
1.80
όταν λες "ψηλή" για τη Μόνικα φίλε μου, περίπου για τί ύψος μιλάμε; (έχουμε και εμείς τα κολλήματά μας!)
Ναι η ίδια είναι...!Η Φρίντα-Βριλλησού 57 (σήμερα το πρωί) είναι η ίδια με τη Φρίντα-Κων/λεως 80;
Σήμερα στο 57 παίζουν:Στο Βριλησου 57 τι παίζει σήμερα;
Σήμερα στο 57 παίζουν:
από τις 10:00-17:00: Η Μόνικα!
από τις 17:00-23:00: Η Φρίντα!
από τις 23:00-τέλος: Η Έμιλυ!
Δεν είναι η ίδια! ;)ξερει κανεις αν η παολα στο κασανδρ 4 ειναι απο βριλ 36?
Σίγουρα οχι. Το κριτήριο είναι απλό. Αν πρόκειται για studio της ίδιας αλυσίδας η απάντηση είναι ναι. Σε αυτή την περίπτωση είναι διαφορετικοί επιχειρηματικοί όμιλοι οπότε η απάντηση είναι όχι.να ρωτησω και εγω.
η μονικα που αναφερετε στο βριλησου 55 ειναι αυτ που ειναι και κασσανδρας 3,4;
Σίγουρα οχι. Το κριτήριο είναι απλό. Αν πρόκειται για studio της ίδιας αλυσίδας η απάντηση είναι ναι. Σε αυτή την περίπτωση είναι διαφορετικοί επιχειρηματικοί όμιλοι οπότε η απάντηση είναι όχι.
Όχι , είναι διαφορετικές. Και μιας και αναφερόμαστε στη Νάνσυ από Φυλής και Κατεχάκη , καλό είναι όσοι θέλουν να την πάρουν (αξίζει!!) ,να την πάρουν στο Φυλής 104. Εκεί οι τιμές είναι πολύ καλές. Το 69 πάει 80 (!!!) ευρώ στην Κατεχάκη, και στη Φυλής 50. Έτσι επιβραβεύουμε και τα μαγαζιά που σέβονται τα λεφτά του πελάτη . Μπράβο στην Άντζελα ;)Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να ρωτησω η Νανσυ απο βουλιαγμενης 83 ειναι η ιδια απο φυλης 104 και κατεχακη 8?
Να υπενθυμίσω πως υπάρχει ανάλογο thread περί τιμών...Μηπως θα επρεπε και οι εν λογω [κυριες] δυο φορεςτο χρονο να κανουν εκπτωσεις σε αυτα ποθ προσφερουν ??? Τι ζηταω τωρα ??
Της αλυσιδας δηλαδη.Την ειχα πετυχει Δευκαλιωνος