tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ασ το ακυρο , είδα Αθανασίας αύριο όλη μέρα,...αλλά δεν πάω εκεί για άλλους λόγους...
ρε συ αυτη η μονικα μπορει να εχει πολυ ωραιο και πανυψηλο κορμι αλλα στη φατσα ειναι σαν να με κοιταει ο σκυλος οταν θελει να τον βγαλω βολτα στο αλσος.
Μιλωντας χθες στο σαλονι με συναγωνιστη...μαλλον ασχετου με το site...μου επιβεβαιωσε τα πολυ καλα λογια που εχω ακουσει για την Μαρια οπως επισης κι αυτα που λενε για το πολυ ασχημο στηθος της!Ο συγκεκριμενος μαλιστα μολις ειδε το στηθος της ειπε να ξαναφορεσει το σουτιεν της!Αυτο δεν το εχω ξανακουσειπριν την γκεισα περασα μια βολτα απο το half note(καρεα δηλ. ) και κατα τις 10 το βραδυ ηταν το μαρακι οποτε δεν περασα
Μιλωντας χθες στο σαλονι με συναγωνιστη...μαλλον ασχετου με το site...μου επιβεβαιωσε τα πολυ καλα λογια που εχω ακουσει για την Μαρια οπως επισης κι αυτα που λενε για το πολυ ασχημο στηθος της!Ο συγκεκριμενος μαλιστα μολις ειδε το στηθος της ειπε να ξαναφορεσει το σουτιεν της!Αυτο δεν το εχω ξανακουσει
Απο το σαλονι κιολας αυτο βγαζει η γκομενα!!η βανεσσα ειναι πολυ σεξυ και εχει attitude που σε φτιαχνει πολυ ωραια....παρτην ασυζητητι.
εχεις ασχημο σκυλο????
Απο το σαλονι κιολας αυτο βγαζει η γκομενα!!
Αλλα πολλες φορες το σαλοναρισμα ξεγελαει γι αυτο και την ανεφερα ως ρισκο!Σε εμπιστευομαι ομως ρε μπαγασα γι αυτο και θα την παρω στανταρ κι ας μην με λενε tsiboukio
στο συγκεκριμένο πάντα έτσι κάνουν... άλλα αντί άλλων...!!!!! ή παίρνεις τηλέφωνο και σου αρχίζει, ενώ εχεις ήδη ρωτήσει απλά και ευγενικά ποια κοπέλα δουλεύει: "εσύ ποια θέλεις?" και τελικά αναγκάζεσαι να την βρίσεις...και δεν λαμβάνεις ποτέ απάντηση...άλλη δουλειά δεν είχα να πηγαίνω εκεί να ρωτάω το πρόγραμμα...πριν λιγο λοιπον πηρα τηλεωνο στο στουντιο σολωμου 32 Α΄ οροφος.
πρωτη φορα τηλεφωνω εκει κ σιγουρα δεν εχω παρει πανω απο 5 φορες τηλ σε καποιο στουντιο για να μαθω ποια κοπελα εχει.
καλησπεριζω ευγενικα λοιπον την καριολα την τσατσα,την ρωταω ποια κοπελα εχει και αυτη η μαλακισμενη μου λεει.
αμαν πια,καθε μερα παιρνεις...σου ειπα...μπιανκα-ειρηνη.
τρομερος επαγγελματισμος.
αν δεν εχεις ορεξη μωρη να το σηκωνεις,βαλτο στο κωλο σου.
στο συγκεκριμένο πάντα έτσι κάνουν... άλλα αντί άλλων...!!!!! ή παίρνεις τηλέφωνο και σου αρχίζει, ενώ εχεις ήδη ρωτήσει απλά και ευγενικά ποια κοπέλα δουλεύει: "εσύ ποια θέλεις?" και τελικά αναγκάζεσαι να την βρίσεις...και δεν λαμβάνεις ποτέ απάντηση...άλλη δουλειά δεν είχα να πηγαίνω εκεί να ρωτάω το πρόγραμμα...
Άσε κάνει και ζέστη... δεν αξίζει τον κόπο...μου ερχεται να παω απο εκει να την δειρω ρε φιλε.
αλλα ποιος κανει 50χλμ
Πριν απο κανα δυωρο...
Ευα η ομορφη μελαχρινη με το σεξυ κορμακι και το σκουλαρικι στο φρυδι!Επρεπε να ειχα μπει ο λακαμας
Πειραιως 109
Εβελινα απο Βριλλησου 55 κλπ!Εδω κατεθεσα με 40ευρω αλλα δυστυχως η ομορφη Εβελινα αν και ειναι υπομονετικη δεν το εχει καθολου το θεμα
Φυλης 104
Βερονικα..καστανοξανθη με ωραιο λεπτο κορμι και σεξυ φατσα!Ενδιαφερουσα περιπτωση
Δεν κανει για αυτη την δουλεια το κοριτσακι κι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν προκειται να καλυτερεψειΕυα και Βερόνικα στα tbf
Εβελίνα (επειδή τό χω δει απο κοντά και του βάζω το 7αράκι χαλαρά, το είχα στα tbf, αλλά δυστυχώς απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να το βγάλω)
Η Εβελίνα είναι ένα Ρουμανάκι, μελαχρινό της σειράς...εμφανισιακά, επειδή μόνο εμφάνιση μπορώ να κρίνω (και μάλλον εκεί θα παραμείνω ;) ) , στο Μετάξι και στην Φυλής υπάρχουν εφάμιλλα...Δεν κανει για αυτη την δουλεια το κοριτσακι κι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν προκειται να καλυτερεψει
Δεν κανει για αυτη την δουλεια το κοριτσακι κι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν προκειται να καλυτερεψει