Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ασ το ακυρο , είδα Αθανασίας αύριο όλη μέρα,...αλλά δεν πάω εκεί για άλλους λόγους...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πριν την γκεισα περασα μια βολτα απο το half note(καρεα δηλ. :rolleyes:) και κατα τις 10 το βραδυ ηταν το μαρακι οποτε δεν περασα
Μιλωντας χθες στο σαλονι με συναγωνιστη...μαλλον ασχετου με το site...μου επιβεβαιωσε τα πολυ καλα λογια που εχω ακουσει για την Μαρια οπως επισης κι αυτα που λενε για το πολυ ασχημο στηθος της!Ο συγκεκριμενος μαλιστα μολις ειδε το στηθος της ειπε να ξαναφορεσει το σουτιεν της!Αυτο δεν το εχω ξανακουσει :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μιλωντας χθες στο σαλονι με συναγωνιστη...μαλλον ασχετου με το site...μου επιβεβαιωσε τα πολυ καλα λογια που εχω ακουσει για την Μαρια οπως επισης κι αυτα που λενε για το πολυ ασχημο στηθος της!Ο συγκεκριμενος μαλιστα μολις ειδε το στηθος της ειπε να ξαναφορεσει το σουτιεν της!Αυτο δεν το εχω ξανακουσει :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
η βανεσσα ειναι πολυ σεξυ και εχει attitude που σε φτιαχνει πολυ ωραια....παρτην ασυζητητι.
Απο το σαλονι κιολας αυτο βγαζει η γκομενα!!
Αλλα πολλες φορες το σαλοναρισμα ξεγελαει γι αυτο και την ανεφερα ως ρισκο!Σε εμπιστευομαι ομως ρε μπαγασα γι αυτο και θα την παρω στανταρ κι ας μην με λενε tsiboukio  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Απο το σαλονι κιολας αυτο βγαζει η γκομενα!!
Αλλα πολλες φορες το σαλοναρισμα ξεγελαει γι αυτο και την ανεφερα ως ρισκο!Σε εμπιστευομαι ομως ρε μπαγασα γι αυτο και θα την παρω στανταρ κι ας μην με λενε tsiboukio  :grin:

παρτην σου λεω και θα με θυμηθεις.

kouklendes

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια
γνωριζει κανεις τι παιζει σημερα στα υδριματα της οδους κασσανδρας??

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωινη βολτιτσα στα ιδρυματα της Βριλλησου..
55
Παολα και κλασσικα τιγκα στον κοσμο
57
Ηρα...Μαυρομαλλα Καζακστανη η οποια Κινεζοφερνει παρα πολυ!! Νταρντανα προς το γεματη στο κορμι με :tits: και συμπαθητικη φατσα!
Στο προσωπο εφερνε παρα πολυ στην Ζανα-Ελβιρα απο το ιδιο ιδρυμα παλιοτερα για οσους την θυμουνται
36
Βικυ...ξανθια ευτραφεστατη και μετριοτατη
46
Λιντα...ξανθια Τσεχα στο στυλ της Κιμ η οποια δινει και λωκο στα 100ευρω
60
Ελενη μελαμψη μαυρομαλλα συμπαθητικη παρουσια

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
πριν λιγο λοιπον πηρα τηλεωνο στο στουντιο σολωμου 32 Α΄ οροφος.
πρωτη φορα  τηλεφωνω εκει κ σιγουρα δεν εχω παρει πανω απο 5 φορες τηλ σε καποιο στουντιο για να μαθω ποια κοπελα εχει.

καλησπεριζω ευγενικα λοιπον την καριολα την τσατσα,την ρωταω ποια κοπελα εχει και αυτη η μαλακισμενη μου λεει.

αμαν πια,καθε μερα παιρνεις...σου ειπα...μπιανκα-ειρηνη.

τρομερος επαγγελματισμος.

αν δεν εχεις ορεξη μωρη να το σηκωνεις,βαλτο στο κωλο σου.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
πριν λιγο λοιπον πηρα τηλεωνο στο στουντιο σολωμου 32 Α΄ οροφος.
πρωτη φορα  τηλεφωνω εκει κ σιγουρα δεν εχω παρει πανω απο 5 φορες τηλ σε καποιο στουντιο για να μαθω ποια κοπελα εχει.

καλησπεριζω ευγενικα λοιπον την καριολα την τσατσα,την ρωταω ποια κοπελα εχει και αυτη η μαλακισμενη μου λεει.

αμαν πια,καθε μερα παιρνεις...σου ειπα...μπιανκα-ειρηνη.

τρομερος επαγγελματισμος.

αν δεν εχεις ορεξη μωρη να το σηκωνεις,βαλτο στο κωλο σου.
στο συγκεκριμένο πάντα έτσι κάνουν... άλλα αντί άλλων...!!!!! ή παίρνεις τηλέφωνο και σου αρχίζει, ενώ εχεις ήδη ρωτήσει απλά και ευγενικά ποια κοπέλα δουλεύει: "εσύ ποια θέλεις?" και τελικά αναγκάζεσαι να την βρίσεις...και δεν λαμβάνεις ποτέ απάντηση...άλλη δουλειά δεν είχα να πηγαίνω εκεί να ρωτάω το πρόγραμμα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο κανα δυωρο...
Μεγαλου Αλεξανδρου 133
Το προγραμμα των Κυριων ελεγε Βανεσσα αλλα δυστυχως μου εμφανιστηκε η Αννα με το κενο στα δοντια!
Πειραιως 193
Ευα η ομορφη μελαχρινη με το σεξυ κορμακι και το σκουλαρικι στο φρυδι!Επρεπε να ειχα μπει ο λακαμας
Πειραιως 109
Εβελινα απο Βριλλησου 55 κλπ!Εδω κατεθεσα με 40ευρω αλλα δυστυχως η ομορφη Εβελινα αν και ειναι υπομονετικη δεν το εχει καθολου το θεμα
Αριστομενους 72
Τζινα..μια μετριοτατη λατινα μιλφ
Φυλης 104
Βερονικα..καστανοξανθη με ωραιο λεπτο κορμι και σεξυ φατσα!Ενδιαφερουσα περιπτωση

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
στο συγκεκριμένο πάντα έτσι κάνουν... άλλα αντί άλλων...!!!!! ή παίρνεις τηλέφωνο και σου αρχίζει, ενώ εχεις ήδη ρωτήσει απλά και ευγενικά ποια κοπέλα δουλεύει: "εσύ ποια θέλεις?" και τελικά αναγκάζεσαι να την βρίσεις...και δεν λαμβάνεις ποτέ απάντηση...άλλη δουλειά δεν είχα να πηγαίνω εκεί να ρωτάω το πρόγραμμα... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

μου ερχεται να παω απο εκει να την δειρω ρε φιλε.
αλλα ποιος κανει 50χλμ

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πριν απο κανα δυωρο...
Ευα η ομορφη μελαχρινη με το σεξυ κορμακι και το σκουλαρικι στο φρυδι!Επρεπε να ειχα μπει ο λακαμας
Πειραιως 109
Εβελινα απο Βριλλησου 55 κλπ!Εδω κατεθεσα με 40ευρω αλλα δυστυχως η ομορφη Εβελινα αν και ειναι υπομονετικη δεν το εχει καθολου το θεμα
Φυλης 104
Βερονικα..καστανοξανθη με ωραιο λεπτο κορμι και σεξυ φατσα!Ενδιαφερουσα περιπτωση

Ευα και Βερόνικα στα tbf
Εβελίνα (επειδή τό χω δει απο κοντά και του βάζω το 7αράκι χαλαρά, το είχα στα tbf, αλλά δυστυχώς απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να το βγάλω)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ευα και Βερόνικα στα tbf
Εβελίνα (επειδή τό χω δει απο κοντά και του βάζω το 7αράκι χαλαρά, το είχα στα tbf, αλλά δυστυχώς απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να το βγάλω)
Δεν κανει για αυτη την δουλεια το κοριτσακι κι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν προκειται να καλυτερεψει

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Δεν κανει για αυτη την δουλεια το κοριτσακι κι ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν προκειται να καλυτερεψει
Η Εβελίνα είναι ένα Ρουμανάκι, μελαχρινό της σειράς...εμφανισιακά, επειδή μόνο εμφάνιση μπορώ να κρίνω (και μάλλον εκεί θα παραμείνω  ;) ) , στο Μετάξι και στην Φυλής υπάρχουν εφάμιλλα...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Δε πειράζει PIATSAS τι να κάνουμε ?
Η πορνοπεριπέτειά μας συνεχίζεται στην αναζήτηση του ιδανικού κορμιού και ψυχής !
Μια ήττα ακόμη,... ο πόλεμος συνεχίζεται, δε χάθηκε τίποτε!
Εξ άλλου και οι ήττες χρειάζονται ! Μας ατσαλώνουν !
Εδώ που τα λέμε είμαστε και λίγο Δον Κιχώτες, αλλά μας αρέσει,...! Οχι σαν κάτι άλλα αποστειρωμένα απο εμπειρίες, απο γεύσεις και αρώματα ,,ανθρωπάκια !

Ζήτω η πορνοπεριπέτεια !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom