Διαγραμμένο μέλος 4345
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
Bγαλε την αποκρυψη και θα το σηκωσουν
Δν παιρνω με αποκρυψη, αυτη ειναι η πλακα.
Bγαλε την αποκρυψη και θα το σηκωσουν
με πρόλαβες!!!! ;) ;) ;)ξερουμε βαρδιες για πιπινου σημερα??? το baneρακι πυ πηγε απο διπλα?????
αντε πηρα τηλ και εμαθα. πενυ τωρα και μετα τις 6 ευα
Η Πένυ καλή περίπτωση φαίνεται... όσο για την Εύα! Δυναμίτης!!!!ξερουμε βαρδιες για πιπινου σημερα??? το baneρακι πυ πηγε απο διπλα?????
αντε πηρα τηλ και εμαθα. πενυ τωρα και μετα τις 6 ευα
παντως και τις 2 που πηρα προτιμησα ευα. η πενυ αν και καργα κοντοψωλο με ολα τα εξτρα με το αναλογο αντιτιμο φυσικα δεν μου καθησε καλα. η ευα πιο χυμωδης γυναικα και μου αρεσε πιο πολυ αυτηΗ Πένυ καλή περίπτωση φαίνεται... όσο για την Εύα! Δυναμίτης!!!!
Αυτά φοβάμαι κι εγώ... η Εύα φαίνεται πιο έμπειρη επαγγελαματίας και σες προδιαθέτει ότι θα περάσεις πολύ καλά! όσο για την Πένυ, θα συμφωνήσω ότι είναι εντυπωσιακό κοντόψωλο αλλά δεν ξέρω με τρομάζει για περαιτέρω εξερεύνηση.παντως και τις 2 που πηρα προτιμησα ευα. η πενυ αν και καργα κοντοψωλο με ολα τα εξτρα με το αναλογο αντιτιμο φυσικα δεν μου καθησε καλα. η ευα πιο χυμωδης γυναικα και μου αρεσε πιο πολυ αυτη
εμενα με χαλασε που μπηκε μεσα και αρχισε να πασαλειβει τα παντα με την αλοιφη. χαλιαΑυτά φοβάμαι κι εγώ... η Εύα φαίνεται πιο έμπειρη επαγγελαματίας και σες προδιαθέτει ότι θα περάσεις πολύ καλά! όσο για την Πένυ, θα συμφωνήσω ότι είναι εντυπωσιακό κοντόψωλο αλλά δεν ξέρω με τρομάζει για περαιτέρω εξερεύνηση.
εμενα με χαλασε που μπηκε μεσα και αρχισε να πασαλειβει τα παντα με την αλοιφη. χαλια
ποια λές? στο αριστομένους 72 αναφέρεσαι?συμφωνω εχετε δοκιμασει το ψηλο συλβια συντια δεν θυμαμαι διπλα ? ειναι καλο ειναι εκει τωρα?
την σίντυ λες?συμφωνω εχετε δοκιμασει το ψηλο συλβια συντια δεν θυμαμαι διπλα ? ειναι καλο ειναι εκει τωρα?
μα δεν ειναι συμπεριφορα αυτη. ενω η ευα κυρια.
την σίντυ λες?
Nαι!ειναι η ιδια και κωνσταντινουπολεως 94?
60 ευρω το απλο στο καρεα 30???!!-Αριστοτέλους 6 η ξανθούλα Μόνικα
-Συγγρού 144 η γερμανίδα ξανθούλα γλυκούλα Ανζτελίνα
-Καρέα 30 η Ανζτελίνα: Αν θέτε να μαμήσετε ένα μοντέλο καλλιστείων τσεχίας
το πανύψηλο μελαχρινό αυτό μωρό είναι ότι πρέπει
κάνει και καλή πίπα είναι ευδιάθετη και χαμογελαστή
επίσης φοράει τα ψηλοτάκουνα στο κρεββάτι. 60 ευρώ & 80 με 69, επίσης με 100 κάθετε μισή ώρα
αλλά ποιος θα αντέξει μισή ώρα με τέτοιο μουνί...