μπορεις να μπεις σε στουντια που διαφιμιζουνται εδω και απο τις φωτος θα διαελξεις ποια σ'αρεσει... και μετα διαβαζεις και τις κριτικες....Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
studio paradise κολιτε αγ μελετιου 37Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
μακραν το καλητερο.........
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
Tα κοντινότερα στο ΟΑΚΑ είναι τα studios της Βριλησσού.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Η γελωτοθεραπεία εντάσεται αρμονικά στο πρόγραμμα ψυχοθεραπείας που ακολουθείς παιδί μου.Μη σκεπτόμενος το πως και το γιατί.Ανευ λόγου και αιτίας.
Οπως στο Video που ακολουθεί:
Eισαι ο ΓΙΑΤΡΟΣ μου!Τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ολα ξεκινανε απο το ποτε ακριβως θα κανεις υην επισκεψη σου!!!Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
Δλδ για ποια ωρα και ποια μερα μιλαμε?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
θα πας στη Βριλησσού και εκεί εκ περιτροπής θα δεις τα Νο 60, 46, 36, 55 και 57
Ε τι διάολο κάποια θα σου αρέσει, και είναι και όλα μαζεμένα.
Αν εκεί δεν βγει λαβράκι θα κατέβεις Δροσοπούλου που έχει το Νο 95, Νο 97 και δίπλα στην Οδό Λέλας Καραγιάννη το Νο 30
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ηeel!!!Οδό Λέλας Καραγιάννη το Νο 30
Νο 35!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
με τρελαίνουν οι διορθώσεις σου χύστη μου...!!!!Ηeel!!!
Νο 35!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή τελευταίας στιγμής στο σημερινό πρόγραμμα του www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url].
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Λογικα βραδυ μετα την συναυλια και ημερα Πεμπτη
φιλε δες τις 20-30 τελευταιες κριτικες απο στουντιο και θα καταλαβεις μονος σου ποιες αξιζουν...ελεγξε τις βαρδιες και τα υπολοιπα τα ξερεις...Λογικα βραδυ μετα την συναυλια και ημερα Πεμπτη
Μετα απο καιρο αποχης απο στουντιο-μπουρδελα κτλ.και κυριως εχασχολησης μου με ct-cg ειπα να κανω μια βολτα απο τα παλια λημερια τα οποια ειχα αφησει εδω και αρκετο καιρο.
Ξεκιναμε απο Δροσσοπουλου οπου και στα 2 95 και 97 ηταν μετρια τα πραγματα.
Μετα ανηφορισμα προς Βριλισσου 46-36-55 οπου και εκει τα πραγματα ηταν μετρια.
σε γενικες γραμμες η ημουν ατυχος η εχει πεσει λιγακι η ποιοτητα τωρα τελευταια.
Μηπως εχει πεσει το επιπεδο η φταει οτι ηταν η πρωινη βαρδια.
Αλησμονητη μου εχει μεινει η ισαμπελα απο ισμηνης
Ξερει κανεις αν δουλευει ακομα στον ομιλο αυτο
Ξεκιναμε απο Δροσσοπουλου οπου και στα 2 95 και 97 ηταν μετρια τα πραγματα.
Μετα ανηφορισμα προς Βριλισσου 46-36-55 οπου και εκει τα πραγματα ηταν μετρια.
σε γενικες γραμμες η ημουν ατυχος η εχει πεσει λιγακι η ποιοτητα τωρα τελευταια.
Μηπως εχει πεσει το επιπεδο η φταει οτι ηταν η πρωινη βαρδια.
Αλησμονητη μου εχει μεινει η ισαμπελα απο ισμηνης
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Αλλαγή τελευταίας στιγμής στο σημερινό πρόγραμμα του Studio 55 (Βριλησσού 55): από τις 17:00-23:00 θα είναι η Αλέξια!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Αν μιλάς για την Πολωνέζα, έχει σταματήσει τη δουλειά.Αλησμονητη μου εχει μεινει η ισαμπελα απο ισμηνης
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οντως αυτο με την Λιντα μου καθεται λιγο στραβα!!!Εκτος αν ειναι και αυτη αδιαθετη!!!Τελικα η Λιντα ηταν guest star για μερικες εμφανισεις στο Κωνσταντινουπολεως και χαθηκε παλι?
Δεν εφτανε αυτο εξαφανιστηκε και η Σονια.....
Λαγωνικα τι ξερουμε ? ? ? ?
Οσο για την Σονια, αμα δεν επιστρεψει και την Δευτερα τοτε εχουμε προβλημα!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οντως αυτο με την Λιντα μου καθεται λιγο στραβα!!!Εκτος αν ειναι και αυτη αδιαθετη!!!
Οσο για την Σονια, αμα δεν επιστρεψει και την Δευτερα τοτε εχουμε προβλημα!!!
H Λιντα λειπει απο Δευτερα (18/5) !!!!
Παιρνω καθε μερα τηλεφωνο και δεν......
Δεν προλαβα την περασμενη Κυριακη που ηταν εκει ΓΑΜΩΤΟ
Διαγραμμένο μέλος 4345
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
συναγωνιστες, εχουμε καμια ενημερωση για τη μαρια τη σαλονικια; παιρνω τηλεφωνο στο κασσανδρας αλλα δν το σηκωνει κανεις.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Bγαλε την αποκρυψη και θα το σηκωσουνσυναγωνιστες, εχουμε καμια ενημερωση για τη μαρια τη σαλονικια; παιρνω τηλεφωνο στο κασσανδρας αλλα δν το σηκωνει κανεις.
συναγωνιστες, εχουμε καμια ενημερωση για τη μαρια τη σαλονικια; παιρνω τηλεφωνο στο κασσανδρας αλλα δν το σηκωνει κανεις.
για δες και βουλιαγμενης 68
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K