Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC  :rockon: και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
μπορεις να μπεις σε στουντια που διαφιμιζουνται εδω και απο τις φωτος θα διαελξεις ποια σ'αρεσει... και μετα διαβαζεις και τις κριτικες....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες της πρωτευουσας, επειδη την αλλη εβδομαδα κατεβαινω αθηνα για την συναυλια των AC/DC  :rockon: και επειδη 1000 σελιδες μου φαινοντε πολλες να κατσω να τις διαβασω πειτε μου ποια ειναι η καλυτερη γκομενα για καταθεση?? εγω θα βρισκομαι προς ΟΑΚΑ μερια μαλλον. τεσπα για πειτε ρε παιδες!!
studio paradise κολιτε αγ μελετιου 37
μακραν το καλητερο.........  :smitten: :smitten:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606

Tα κοντινότερα στο ΟΑΚΑ είναι τα studios της Βριλησσού.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η γελωτοθεραπεία εντάσεται αρμονικά στο πρόγραμμα ψυχοθεραπείας που ακολουθείς παιδί μου.Μη σκεπτόμενος το πως και το γιατί.Ανευ λόγου και αιτίας.
Οπως στο Video που ακολουθεί:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Eισαι ο ΓΙΑΤΡΟΣ μου!Τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ολα ξεκινανε απο το ποτε ακριβως θα κανεις υην επισκεψη σου!!!
Δλδ για ποια ωρα και ποια μερα μιλαμε?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

θα πας στη Βριλησσού και εκεί εκ περιτροπής θα δεις τα Νο 60, 46, 36, 55 και 57
Ε τι διάολο κάποια θα σου αρέσει, και είναι και όλα μαζεμένα.
Αν εκεί δεν βγει λαβράκι θα κατέβεις Δροσοπούλου που έχει το Νο 95, Νο 97 και δίπλα στην Οδό Λέλας Καραγιάννη το Νο 30

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
Λογικα βραδυ μετα την συναυλια και ημερα Πεμπτη :P

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λογικα βραδυ μετα την συναυλια και ημερα Πεμπτη :P
φιλε δες τις 20-30 τελευταιες κριτικες απο στουντιο και θα καταλαβεις μονος σου ποιες αξιζουν...ελεγξε τις βαρδιες και τα υπολοιπα τα ξερεις...

BEBELAC

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο καιρο αποχης απο στουντιο-μπουρδελα κτλ.και κυριως εχασχολησης μου με ct-cg ειπα να κανω μια βολτα απο τα παλια λημερια τα οποια ειχα αφησει εδω και αρκετο καιρο.
Ξεκιναμε απο Δροσσοπουλου οπου και στα 2 95 και 97 ηταν μετρια τα πραγματα.
Μετα ανηφορισμα προς Βριλισσου 46-36-55 οπου και εκει τα πραγματα ηταν μετρια.
σε γενικες γραμμες η ημουν ατυχος η εχει πεσει λιγακι η ποιοτητα τωρα τελευταια.

Μηπως εχει πεσει το επιπεδο η φταει οτι ηταν η πρωινη βαρδια.

Αλησμονητη μου εχει μεινει η ισαμπελα απο ισμηνης
Ξερει κανεις αν δουλευει ακομα στον ομιλο αυτο

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αλλαγή τελευταίας στιγμής στο σημερινό πρόγραμμα του Studio 55 (Βριλησσού 55): από τις 17:00-23:00 θα είναι η Αλέξια!!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τελικα η Λιντα ηταν guest star για μερικες εμφανισεις στο Κωνσταντινουπολεως και χαθηκε παλι?

Δεν εφτανε αυτο εξαφανιστηκε και η Σονια.....

Λαγωνικα τι ξερουμε ? ? ? ?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τελικα η Λιντα ηταν guest star για μερικες εμφανισεις στο Κωνσταντινουπολεως και χαθηκε παλι?

Δεν εφτανε αυτο εξαφανιστηκε και η Σονια.....

Λαγωνικα τι ξερουμε ? ? ? ?
Οντως αυτο με την Λιντα μου καθεται λιγο στραβα!!!Εκτος αν ειναι και αυτη αδιαθετη!!!
Οσο για την Σονια, αμα δεν επιστρεψει και την Δευτερα τοτε εχουμε προβλημα!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οντως αυτο με την Λιντα μου καθεται λιγο στραβα!!!Εκτος αν ειναι και αυτη αδιαθετη!!!
Οσο για την Σονια, αμα δεν επιστρεψει και την Δευτερα τοτε εχουμε προβλημα!!!

H Λιντα λειπει απο Δευτερα (18/5) !!!!
Παιρνω καθε μερα τηλεφωνο και δεν......

Δεν προλαβα την περασμενη Κυριακη που ηταν εκει ΓΑΜΩΤΟ  :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
συναγωνιστες, εχουμε καμια ενημερωση για τη μαρια τη σαλονικια; παιρνω τηλεφωνο στο κασσανδρας αλλα δν το σηκωνει κανεις.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
συναγωνιστες, εχουμε καμια ενημερωση για τη μαρια τη σαλονικια; παιρνω τηλεφωνο στο κασσανδρας αλλα δν το σηκωνει κανεις.
Bγαλε την αποκρυψη και θα το σηκωσουν

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom