γεια σας τι καλο εχουμε σιμεραΑνανέωση βαρδιών στο www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
χθεσ στην ωριλισοθ ηταν η ζλατα πολη καληRespect για αυτα που εγραψες
Πολυ πιθανο να ειναι κι η ιδια...κι ας μην ειδα ολιγον κοιλια υπο γωνια..
Την καμπυλη της Ντοριν η της Γιασμιν στο πατο δεν την εχει αλλα αυτες ειναι περσινα μουνια σταφυλια οποτε παμε για αλλα ;)
Υ.Γ Για Καρολαιν δεν ανεφερθηκα γιατι προβαλλει αλλα σωματικα προσοντα σε τετοιο υπερβολικο βαθμο που εμενα προσωπικα μου ειναι τοσο αδιαφορα ωστε πολυ δυσκολα θα μπω στη διαδικασια να την δοκιμασω!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.113
- Πόντοι
- 17.085
Aνανεώσεις βαρδιών www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url] και www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url].
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και πολυ ανανωμενη θα ελεγα!!!Κουκλαρα εχει γινει!χθεσ στην ωριλισοθ ηταν η ζλατα πολη καλη
βριλλησου τι παιζειAνανεώσεις βαρδιών www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url] και www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url].
τσεχικο κοματι τρελα τελειωςΚαι πολυ ανανωμενη θα ελεγα!!!Κουκλαρα εχει γινει!
ξερεις σημερα τι εχει στο 57Και πολυ ανανωμενη θα ελεγα!!!Κουκλαρα εχει γινει!
εχετε προγραμα για το 57Aνανεώσεις βαρδιών www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url] και www.studioorhidea-gr.com/schedule]Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)[/url].
καλημερα μωρο μου θα σε περιμενω :-* :-* :-* :-* :-*τι βλεπουν τα ματάκια μου !!! Σαμανθούλα αν μπορέσω θα σου ερθω
μωρο σημερα ή αυριο εισαι και τι ωρα;
καλημερα μωρο μου θα σε περιμενω :-* :-* :-* :-* :-*
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.113
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή/ανανέωση στο πρόγραμμα βαρδιών του www.athanasias3.com/schedule]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url].
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.113
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή στο αυριανό πρόγραμμα του www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url].
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Respect για αυτα που εγραψες
Πολυ πιθανο να ειναι κι η ιδια...κι ας μην ειδα ολιγον κοιλια υπο γωνια..
Την καμπυλη της Ντοριν η της Γιασμιν στο πατο δεν την εχει αλλα αυτες ειναι περσινα μουνια σταφυλια οποτε παμε για αλλα ;)
Υ.Γ Για Καρολαιν δεν ανεφερθηκα γιατι προβαλλει αλλα σωματικα προσοντα σε τετοιο υπερβολικο βαθμο που εμενα προσωπικα μου ειναι τοσο αδιαφορα ωστε πολυ δυσκολα θα μπω στη διαδικασια να την δοκιμασω!
respect κι από εμάς sir.
Πάμε για νέες καυλοπεριπέτειες.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ενημερωσουλα απο μεταμεσονυχτιο βολτιτσα στα studio Της Κυψελης :
Paradise (Αγ. μελετιου 38) : Πληροφοριες ελεγαν για Ζλατα, δουλευε η Καρολινα, η οποια εχει τιμηθει το περασμενο Σαββατο.
Eros (Δροσοπουλου 95) : Λολα. Ξανθια, αδυνατουλα, δεν ειναι εντος των προδιαγραφων μου
Δροσοπουλου 97 : Κοπελα απο το ανατολικο μπλοκ, ξανθια, μου φανηκε αρκετα ψυχρη, δεν ειπε ονομα.
Lelas (Λ. Καραγιαννη 35) : Βικυ/Βιβιαν καπως ετσι. Αξιολογη παρουσια, ξανθια, ψηλη, με καμπυλες, με αρκετο ναζι η εισοδος στο σαλονι, δεν μου εκανε το απαραιτητο "κλικ" για να περασω. Αξιοπροσεκτη.
Paradise (Αγ. μελετιου 38) : Πληροφοριες ελεγαν για Ζλατα, δουλευε η Καρολινα, η οποια εχει τιμηθει το περασμενο Σαββατο.
Eros (Δροσοπουλου 95) : Λολα. Ξανθια, αδυνατουλα, δεν ειναι εντος των προδιαγραφων μου
Δροσοπουλου 97 : Κοπελα απο το ανατολικο μπλοκ, ξανθια, μου φανηκε αρκετα ψυχρη, δεν ειπε ονομα.
Lelas (Λ. Καραγιαννη 35) : Βικυ/Βιβιαν καπως ετσι. Αξιολογη παρουσια, ξανθια, ψηλη, με καμπυλες, με αρκετο ναζι η εισοδος στο σαλονι, δεν μου εκανε το απαραιτητο "κλικ" για να περασω. Αξιοπροσεκτη.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Στο Ιλιον που παιζει studio ρε φιλε?
Εγω τουλαχιστον, δεν εχω ακουσει ακτι για studio στο Ιλιον.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Καποιος στο πρωτο του ποστ ανεφερε οτι λειτουργει στουντιο στην Θεοδωρας24 στο Ιλιον και οτι εργαζεται εκει καποια λατινα η κατι τετοιο Εμμανουελα!!Η οδος μιας και το κοιταξα οντως υπαρχει στο Ιλιον οπως επισης εχω δει κοπελα με αυτο το ονομα κι αυτα τα χαρακτηριστικα σε αλλο στουντιο!Οποιος συναγωνιστης μενει εκει κοντα ας ριξει μια ματια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K