Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ναι ναι, γιρησε πιο νορης!!! και θα ειναι σημερα μετα της 11)))
Αααχ , δεν είμαι καλά
Νομίζω στραμπούληξα την παρανυχίδα μου και πρέπει να με δει οπωσδήποτε γιατρός !!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ντάρια πρέπει να μπεις στο κλαμπ των πορνορεπόρτερς!!! Σε λίγο , βλέπω να κάνεις και μπουρδελότσαρκα να μας λες ποιές κοπέλες δουλεύουν στα σπίτια...  :grin:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ντάρια πρέπει να μπεις στο κλαμπ των πορνορεπόρτερς!!! Σε λίγο , βλέπω να κάνεις και μπουρδελότσαρκα να μας λες ποιές κοπέλες δουλεύουν στα σπίτια...  :grin:
ναι ναι θα σχωλαω απο τη δουλεια μου και θα βγαινω για τσαρκα :2funny: :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερίζω την γλυκιά Ντάρια.

Τι κάνεις κούκλα μου; Ετοιμάζεις βαλίτσες να περάσεις το Πάσχα  στην πατρίδα;
καλημερα μωρακι... εδω θα ειμαι το Πασχα, μαζι σας)) φευγω 18 μαιου και θα γυρισω 30 ιουνιου....

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Tι έρωτας είναι αυτός....
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πρωϊνή σημερινή επίσκεψη στην Λολίτα-Μιχ.Βόδα 192:

"ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ" ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ,ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ."
Τάδε έφη Λολίτα.ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

Ακολουθεί κριτική.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ενδιαφέρουσα κριτική του Πιάτσα για τη Ρομίνα  ;)
Στα υπόψην. Καλά αυτή η λίστα "ΥΠΟΨΗΝ" όλο και μεγαλώνει...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πρωϊνή σημερινή επίσκεψη στην Λολίτα-Μιχ.Βόδα 192:

"ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ" ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ,ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ."
Τάδε έφη Λολίτα.ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

Ακολουθεί κριτική.
Διαβαζωντας τις κριτικες της δεν ειδα να γραφει καποιος οτι την εχυσε στο στομα!!
Εξαιρειται ο spoon που απο οτι καταλαβα εχυσε στο στομα της φορωντας την καποτα!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ενδιαφέρουσα κριτική του Πιάτσα για τη Ρομίνα  ;)
Στα υπόψην. Καλά αυτή η λίστα "ΥΠΟΨΗΝ" όλο και μεγαλώνει...
Αρχοντα Πουτανγαμων...ασε στην ακρη περιποιηση συμπεριφορα κλπ που η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη...Το Κορμι της απλα δεν υπαρχει ειναι μακραν το ωραιοτερο κορμι που εχω γαμησει!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αρχοντα Πουτανγαμων...ασε στην ακρη περιποιηση συμπεριφορα κλπ που η κοπελα ειναι παρα πολυ καλη...[size=14pt]Το Κορμι της απλα δεν υπαρχει [/size]
Δεν υπάρχει το κορμί της  :think: ? Είναι αυτό που λέμε "χαμένο κορμί" , ε ?  :tooth:

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Eάν μεγαλώσει η λίστα θα παμε στην τραπεζα για γαμισοδάνειο. :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το Κορμι της απλα δεν υπαρχει ειναι μακραν το ωραιοτερο κορμι που εχω γαμησει!!
ένα κορμί άπαιχτο! με αναλογίες ωραίες...κωλαρακι τόσο όμορφο που θες να το δαγκώσεις και βυζάρες φυσικές που σε κολάζουν μόνο που τις βλέπεις...!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Καθυστερημένα το γράφω. Την Τετάρτη ήθελα να πάω στο Φυλής 104 για την Τατιάνα την οποία από φωτό και κριτικές είχα σταμπάρει, αλλά απογοητεύτηκα εντελώς όταν είδα την ... πρόσοψη της. Κοιλίτσα και στρουμπουλό προσωπάκι με έτρεψαν σε φυγή.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom