Σήμερα, ώρες από 12:00-14:00...
Βούρβαχη 19:
Την θύρα μου άνοιξε μια ευγενική κυρία. Κάθησα στο σαλονάκι περιμένοντας την κοπέλα εν ονόματι Βίβιαν! Μια ξανθούλα, με ωραίο σωματάκι , πιτσίλαμπλ θα ελέγα...μέχρι που έσκασε χαμόγελο και ξενέρωσα! Μια συμβουλή! Μην αδικείς το σώμα σου κοπέλα μου χαμογελώντας! (Σημείωση: δεν ξέρει ελληνικά η κοπέλα)
Βουλιαγμένης 83: Το μαγαζί είναι γνωστό! Την θύρα άνοιξε η γνωστή μας Αννούλα (βλέπε studio 55). Η κοπέλα ήταν η Πατρίτσια! Μια εξωτική, πικάντικη κοπελίτσα...Συστήνεται σε όσους αγαπούν γεύσεις από Λατινική Αμερική!!!
Βουλιαγμένης 68: Μόνικα! Μια νταρντάνα, μαυρομαλλούσα, με εξαιρετικά πιασίματα (κατ' εμέ χοντρή).
Ηλία Ηλιού 82: Και πάλι ήταν η Κίκη!
Ιππώνακτος 14: Η κοπέλα ήταν η Έλενα! Μια μελαχρινή κορασίς, με όμορφο χαμόγελο και καλό σωματάκι με όμορφα πιασίματα... πιτσίλαμπλ!
Φραντζή 47: Άλλο ένα γνωστό στέκι! Στην υποδοχή βρήκα την κυρία Ειρήνη! Το κορίτσι ήταν η Σουζάνα εκ Τσεχίας... πρόκειται για ξανθιά κοπέλα, με ωραίο πάτο (φορούσε στρινγκ) αλλά όχι ιδιαίτερο στήθος... Από το πρόσωπο φαίνεται να είναι 30+...
Θαρύππου 10: Το σπίτι που ο χρόνος το προσπερνά... Άντζελα! Μια μίλφ με ξανθό κοντό μαλλί...το βυζάκι της κρεμαστό και σχετικά μικρό...για μίλφ (σε σχέση με άλλα που έχω δει) είναι πιτσίλαμπλ!
Σολωμού 32 πάνω: Επιτέλους! Πέτυχα άλλη κοπέλα! Η κοπέλα (δεν μου χάρησε το ονοματάκι της) είναι μια ξανθιά μιλφ, με ελαφρύ προγναθισμό! Παρουσιάστηκε στο σαλόνι top less και απήλαυσα την θέα των βυζιών της...
Σολωμού 32 κάτω: Μια καινούρια υπηρεσία μου άνοιξε την θύρα του "ιδρύματος"! ΄Μου παρουσίασε την Ιόλη! Μην φανταστείτε κανένα πλάσμα θεϊκής ομορφιάς προερχόμενο από την μυθολογία... Η Ιόλη είναι μια τροφαντή, ξανθιά κοπέλα, χαρούμενη, με χαμόγελο και τσαχπίνα... αλλά μόνο αυτά...!