- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση βαρδιών και www.studioagapivip.com/schedule.php]Studio Agapi Vip (Χαλκιδικής 83)[/url].
Δικιο εχεις!!!To Κων/πολεως 94 δεν δουλευη πια γιατι ουτε κριτικες αλλα ουτε εννημερωσεις βλεπω !!!
Ρε δεν ειναι να κοψω απο ενα μαγαζι παει κατα διαολου !!!
Δεν πειραζει εχει και αλλουκαλες πορτοκαλιες !!!
μυστήριο!!!!!!! ;) ;) ;)Δικιο εχεις!!!
Μαλλον δεν εχει παει κανενας τελευταια γιατι κανεις δεν μιλαει πια γι'αυτο!
Φερνεις την καταστροφη απ'οπου περασεις!
ενημερωση...αυτη τη στιγμη δουλευουν:
Καρεα 30...Μαρινα
Σπυρου Πατση40...Μαρινα
Συγγρου 144...Μαρινα
Ισμηνης 2...Μαρινα
Τριγγετα 3...Μαρινα
Ιπποκρατους 144..Μαρινα
Αγιου μελετιου...Μαρινα
Βριλησσου 55...Μαρινα
Φρατζη 47...Μαρινα
Δροσοπουλου 95...Μαρινα
Πιπινου 118...Μαρινα
Βουρβαχη 19...Μαρινα
Για πηγαινε ρε συ να δουμε και καποιου γνωστου την κριτικη. ;) ;) ;)Τι εγινε ρε παιδια με την Νανσυ!
Σαν να εστρωσε χαρακτηρα η κοπελα!Μηπως ηρθε η ωρα να κανουμε κανενα περασμα απο εκει?
Τα 50 ευρα είναι πολυτιμα...Για πηγαινε ρε συ να δουμε και καποιου γνωστου την κριτικη. ;) ;) ;)
Γιατι οσοι εχουν κανει κριτικη μεχρι τωρα ολοι μου ειναι αγνωστοι.
μήπως εννοείς φίλε μου Βριλησσού 55 και όχι 57 . Σε αυτό που λες για την Κωνσταντίνα συμφωνώ και εγώ .Ενέδωσα λοιπόν στα θέλγητρα της Κωνσταντίνας εις το νούμερον 57. Κάθε περιγραφή, αναφορά ή κριτική θα ήτο σύλησις του θεσπέσιου και γλυκύτατου αυτού πλάσματος.
Αν πραγματι πηγες στο 57 τοτε μεχρι τις 17.00 ηταν η Κλεοπατρα και μετα τις 17.00 η Νανά. Η Κωνσταντινα παντως δεν ηταν.Ενέδωσα λοιπόν στα θέλγητρα της Κωνσταντίνας εις το νούμερον 57. Κάθε περιγραφή, αναφορά ή κριτική θα ήτο σύλησις του θεσπέσιου και γλυκύτατου αυτού πλάσματος.