Παρασιου τελος!
Έστω λοιπόν, αν είναι δυνατόν ξέρει κανείς αν παίζει τίποτα αξιόμαχο στα studio Παιωνίου και Αχαρνών?
Παρασιου τελος!
Παίζουν πως δεν παίζουν. Αν θυμαμαι το ένα Συγγρού 144 (αν κάνω λάθη να μειορθώσει κάποιος παλαιότερος).Παιδες στουντιο που να πάιρνεις δυο πάιζει ή πρέπει να πάμε σε ct ????
Καρεα 30Παιδες στουντιο που να πάιρνεις δυο πάιζει ή πρέπει να πάμε σε ct ????
Αμα γουσταρεις αγριες καταστασεις πηγαινε Κων/λεως 94,Λιντα!!!!!!!!Παιδες στουντιο που να πάιρνεις δυο πάιζει ή πρέπει να πάμε σε ct ????
κάποιος μου είχε πει για συγγρού και πηγα και όντως έπαιζε λεσβιακο κτλ. Λες να έβαλα λάθος αριθμό? μπορει.Καρεα 30
Συγγρου 248
Κεφ/νιας 75
Και καποια ακομα αλλα επειδη εχω καιρο να παω κραταω μια επιφυλαξη!
Οχι φιλε Pitsiriko! Στο 144 δεν παιζουν 2 μαζι! ;)
Σωστός!!!! ευτυχως τον προετοιμάζεις!Αμα γουσταρεις αγριες καταστασεις πηγαινε Κων/λεως 94,Λιντα!!!!!!!!
Αυτη κανει για τρεις!
Ανέτρεξε στις σελίδες 736 και 737 αναφέονται σε κάποια Νικη από Ιακχου μήπως είναι αυτή!για τη νικι στιν ιακχου εχει παει καποιοσ
στισ φοτο φαινεται πολυ καλη
ξερει καποιοσ απο σερβισ με τη κοπελα τι παιζει
Μαλλον στο 248 πηγες!κάποιος μου είχε πει για συγγρού και πηγα και όντως έπαιζε λεσβιακο κτλ. Λες να έβαλα λάθος αριθμό? μπορει.
ναι 248 ήταν !!!! το βρήκα και στο google.maps.Δίκιο είχες. Αλλά θα μου πεις έιχα περάσει πριν 1 μήνα.Μαλλον στο 248 πηγες!
Σε ποιον οροφο ηταν!
Η Αλέξια ξέρουμε αν και που δουλεύει αυριο?Βουλιαγμενης 83 : Αλεξια μεχρι τις 23.00
Βριλησσου 57 : Νανσυ μεχρι τις 23.00
Να ξεκινησω απο εκει φιλε ΚΟΜΑΝΤΟ?Τι λες?Βουλιαγμενης 83 : Αλεξια μεχρι τις 23.00
Βριλησσου 57 : Νανσυ μεχρι τις 23.00
Απο 57 ξεκινα!Καμια ενημερωση απογευματινη εχουμε?
Οχι τιποτα αλλο αλλα μου φαινεται οτι την εχω αρπαξει λιγο και πρεπει να καταθεσω πριν χειροτερεψω!
Να ξεκινησω απο εκει φιλε ΚΟΜΑΝΤΟ?Τι λες?