Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Μάντυ? Αυτή δίνει και κουλούρι ή όχι? Για να μαθαίνω ο pitsirikos.Παιζουν τωρα...
Βουλιαγμενης83 Καρολινα
Συγγρου144 Μαντυ
Ιπποκρατους144 Ντοριν
Μάντυ? Αυτή δίνει και κουλούρι ή όχι? Για να μαθαίνω ο pitsirikos.Παιζουν τωρα...
Βουλιαγμενης83 Καρολινα
Συγγρου144 Μαντυ
Ιπποκρατους144 Ντοριν
Δινει,με το αζημιωτο βαβαια!Μάντυ? Αυτή δίνει και κουλούρι ή όχι? Για να μαθαίνω ο pitsirikos.
Πόσο πάει δηλαδή?Δινει,με το αζημιωτο βαβαια!
100ευρωπουλα!Πόσο πάει δηλαδή?
Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Έιλικρινά σαν "εμπειρία" αξίζει? Γιατί το σκέφτομαι...100ευρωπουλα!
Για μενα ετσι και ετσι!Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Έιλικρινά σαν "εμπειρία" αξίζει? Γιατί το σκέφτομαι...
το ιδιο λενε ολες οι τσατσαδες για αγνη τους τελευταιους 2 μηνες που εχει εξαφανιστει. καμια δε λεει την αληθεια οτι εφυγε....ολο για να ψαχνουμε και να ξαναπηγαινουμε......ειναι super στο βαλκανοκουμουνιστικο marketing οι καριες..Mινι απογευματινο scouting με μοναδικο σκοπο την ανευρεση της Αγνης-Αγνιεσκας απο Αχαρνων κλπ..Αποστολη απετυχε αλλα ειδα τα εξης...
Ωρα 5...Σπυρου Πατση40 ξανθο ομορφο κοντοπουτανο αλλα επιπεδου Φυλης
Μεγαλου Αλεξανδρου133 Κορινα μετρια ψηλη ξανθια!
Ιακχου7α Νικη με τις βυζαρες της Μουναρομιλφαρα...μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε μιλφ!!Θεε μου τι βυζαρες!!ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ..
Ωρα 6παρα και Ελευθεριου Βενιζελου35..ενα απο τα σπιτια που δουλευει η Αγνη κλειστο!
Αριστοτελους6 φως στην εισοδο αλλα κλειστα παντζουρια κι ο σκυλος λυτος
Συγγρου144 δεν ειχε κοπελα ειπε...μετα τις 8 θα εχει την Αφροδιτη-Γιαννη!
Ηλια Ηλιου82 Τζουλια μελαχρινη με ωραιο λεπτο κορμακι αλλα φατσα Μεταξουργειου!Εκει η αποστολη μου πηρε τελος μιας κι η ευγενεστατη υπηρεσια με ενημερωσε πως...η Αγκνη αρρωστη και ντε ντουλευει πουτενα σημερα Επιστροφη και περασματακι απο Βριλλησου..
Βριλλησου36 καστανη με πολυ καλο πεταχτο πατουρι μαλλον Ελληνιδα ενδιαφερουσα περιπτωση!
Βριλλησου46 ξανθια καλο κορμι αλλα χαζοφατσα!
Βριλλησου60 κλειστο
Τις μελέτησα διεξοδικά απλά "κολλάω" στα χρήματα. Δεν ξέρω αν όντως αξίζει. Αλλά μάλλον θα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή για να μάθουμε!Για μενα ετσι και ετσι!
Βιαβασε ομως καμια κριτικη,εχει καλες!
;) ;) ;)Τις μελέτησα διεξοδικά απλά "κολλάω" στα χρήματα. Δεν ξέρω αν όντως αξίζει. Αλλά μάλλον θα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή για να μάθουμε!
Το βλεπουμε συχνα αυτο το εργο!το ιδιο λενε ολες οι τσατσαδες για αγνη τους τελευταιους 2 μηνες που εχει εξαφανιστει. καμια δε λεει την αληθεια οτι εφυγε....ολο για να ψαχνουμε και να ξαναπηγαινουμε......ειναι super στο βαλκανοκουμουνιστικο marketing οι καριες..
Ιακχου7α Νικη με τις βυζαρες της Μουναρομιλφαρα...μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε μιλφ!!Θεε μου τι βυζαρες!!ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ..
Βριλλησου60 κλειστο
Ενημερώνω πως το 60 είναι ανοιχτό εδλω και 2 μέρες.Το Βριλησσου 60 ρε παιδια όλο κλειστό είναι τον τελευταιο καιρό...τρεχει κάτι?
Oχι και δυο μηνες..εχει καμια δεκαρια μερες που εντοπισθηκε ;)το ιδιο λενε ολες οι τσατσαδες για αγνη τους τελευταιους 2 μηνες που εχει εξαφανιστει. καμια δε λεει την αληθεια οτι εφυγε....ολο για να ψαχνουμε και να ξαναπηγαινουμε......ειναι super στο βαλκανοκουμουνιστικο marketing οι καριες..
ειμαι λιγο γερος εγω πιτσιρικο και τα γραφω γιατι ξεχναω ευκολα.
Δεν εχω την εμπειρια που εχεις στα μιλφ Zero...και να ταν μονο τα μιλφ ;)...αλλα σιγουρα ειναι μια απο τις ωραιοτερες Γυναικες που εχω δει!!H Νίκη έχει φοβερές φυσικές βυζαρες και ειναι καραμαστ μιλφ!
μου την ειχε συστήσει ο ΒΑΒΥ (ρεσπεκτ) προσφατα και πέρασα υπέροχα μαζί της!
Το Βριλησσου 60 ρε παιδια όλο κλειστό είναι τον τελευταιο καιρό...τρεχει κάτι?
εντοπιστηκε σε αλλη αλυσιδα δε λεω(δεν την ειδα προσωπικα αν και εψαξα). αλλα απο το θησεως35 που δουλευε βασικα , αλλα και απο παιωνιου,κεφαλληνιας κλπ εχει εξαφανιστει απο αρχες δεκεμβρη τουλαχιστον! οκ επεσα εξω καμια 20 μερες για να κλεισει 2 μηνες πως περνα ο καιρος...Oχι και δυο μηνες..εχει καμια δεκαρια μερες που εντοπισθηκε ;)
Κι απο οτι μου ειπαν καποιοι που την ηξεραν και παλιοτερα...εχει ομορφυνει πολυ