Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Mινι απογευματινο scouting με μοναδικο σκοπο την ανευρεση της Αγνης-Αγνιεσκας απο Αχαρνων κλπ..Αποστολη απετυχε αλλα ειδα τα εξης...
Ωρα 5...Σπυρου Πατση40 ξανθο ομορφο κοντοπουτανο αλλα επιπεδου Φυλης
Μεγαλου Αλεξανδρου133 Κορινα μετρια ψηλη ξανθια!
Ιακχου7α  :bigdick: :bigdick: Νικη με τις βυζαρες της  :boobies:   Μουναρομιλφαρα...μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε μιλφ!!Θεε μου τι βυζαρες!!ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ..
Ωρα 6παρα και Ελευθεριου Βενιζελου35..ενα απο τα σπιτια που δουλευει η Αγνη κλειστο!
Αριστοτελους6 φως στην εισοδο αλλα κλειστα παντζουρια κι ο σκυλος λυτος  :badair:  
Συγγρου144 δεν ειχε κοπελα ειπε...μετα τις 8 θα εχει την Αφροδιτη-Γιαννη!
Ηλια Ηλιου82 Τζουλια μελαχρινη με ωραιο λεπτο κορμακι αλλα φατσα Μεταξουργειου!Εκει η αποστολη μου πηρε τελος μιας κι η ευγενεστατη υπηρεσια με ενημερωσε πως...η Αγκνη αρρωστη και ντε ντουλευει πουτενα σημερα  :headbang: Επιστροφη και περασματακι απο Βριλλησου..
Βριλλησου36 καστανη με πολυ καλο πεταχτο πατουρι μαλλον Ελληνιδα ενδιαφερουσα περιπτωση!
Βριλλησου46 ξανθια καλο κορμι αλλα χαζοφατσα!
Βριλλησου60 κλειστο
το ιδιο λενε ολες οι τσατσαδες για αγνη τους τελευταιους 2 μηνες που εχει εξαφανιστει. καμια δε λεει την αληθεια οτι εφυγε....ολο για να ψαχνουμε και να ξαναπηγαινουμε......ειναι super στο βαλκανοκουμουνιστικο marketing οι καριες..

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για μενα ετσι και ετσι!
Βιαβασε ομως καμια κριτικη,εχει καλες!
Τις μελέτησα διεξοδικά απλά "κολλάω" στα χρήματα. Δεν ξέρω αν όντως αξίζει. Αλλά μάλλον θα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή για να μάθουμε!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τις μελέτησα διεξοδικά απλά "κολλάω" στα χρήματα. Δεν ξέρω αν όντως αξίζει. Αλλά μάλλον θα δοκιμάσουμε κάποια στιγμή για να μάθουμε!
;) ;) ;)
το ιδιο λενε ολες οι τσατσαδες για αγνη τους τελευταιους 2 μηνες που εχει εξαφανιστει. καμια δε λεει την αληθεια οτι εφυγε....ολο για να ψαχνουμε και να ξαναπηγαινουμε......ειναι super στο βαλκανοκουμουνιστικο marketing οι καριες..
Το βλεπουμε συχνα αυτο το εργο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.020
Πόντοι
42.697
Ιακχου7α  :bigdick: :bigdick: Νικη με τις βυζαρες της  :boobies:   Μουναρομιλφαρα...μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε μιλφ!!Θεε μου τι βυζαρες!!ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ..

Βριλλησου60 κλειστο

H Νίκη έχει φοβερές φυσικές βυζαρες και ειναι καραμαστ μιλφ!
μου την ειχε συστήσει ο ΒΑΒΥ (ρεσπεκτ) προσφατα και πέρασα υπέροχα μαζί της!

Το Βριλησσου 60 ρε παιδια όλο κλειστό είναι τον τελευταιο καιρό...τρεχει κάτι?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ξέρει κανείς αν στη Παρρασίου 36 λειτουργεί και πάλι?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Oχι και δυο μηνες..εχει καμια δεκαρια μερες που εντοπισθηκε  ;)
Κι απο οτι μου ειπαν καποιοι που την ηξεραν και παλιοτερα...εχει ομορφυνει πολυ  :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
H Νίκη έχει φοβερές φυσικές βυζαρες και ειναι καραμαστ μιλφ!
μου την ειχε συστήσει ο ΒΑΒΥ (ρεσπεκτ) προσφατα και πέρασα υπέροχα μαζί της!

Το Βριλησσου 60 ρε παιδια όλο κλειστό είναι τον τελευταιο καιρό...τρεχει κάτι?
Δεν εχω την εμπειρια που εχεις στα μιλφ Zero...και να ταν μονο τα μιλφ  ;)...αλλα σιγουρα ειναι μια απο τις ωραιοτερες Γυναικες που εχω δει!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Oχι και δυο μηνες..εχει καμια δεκαρια μερες που εντοπισθηκε  ;)
Κι απο οτι μου ειπαν καποιοι που την ηξεραν και παλιοτερα...εχει ομορφυνει πολυ  :rockon:
εντοπιστηκε σε αλλη αλυσιδα δε λεω(δεν την ειδα προσωπικα αν και εψαξα). αλλα απο το θησεως35 που δουλευε βασικα , αλλα και απο παιωνιου,κεφαλληνιας κλπ εχει εξαφανιστει απο αρχες δεκεμβρη τουλαχιστον! οκ επεσα εξω καμια 20 μερες για να κλεισει 2 μηνες :) πως περνα ο καιρος...  :rolleyes:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για Παρρασίου 36 ξέρει κανείς?

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
σορρυ ρε παιδια.το ηλια ηλιου εχει κανα τηλεφωνο? δε το βρισκω εδω στα στουντιο..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom