Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μία είναι η Λίντα φίλε...καβλιμερα παιδεσ τα εσπασε ο μπειμπι με τιν κριτικι του
Μία είναι η Λίντα φίλε...καβλιμερα παιδεσ τα εσπασε ο μπειμπι με τιν κριτικι του
τι θα ηθελες να μαθεις μωρο μου?Ξέρει κανείς για Βριλησσού 57?
πέρασμα απο σαμάνθα στη βριλησσου 55 και το να πώ ότι έφερε εις πέρας την αποστολή της είναι λίγο.
ναι μωρο μου αυτη ειναι?η σαμάνθα απο φραντζή?
Ποιά είναι τώρα για να περάσω μια βόλτα...τι θα ηθελες να μαθεις μωρο μου?
καλά εσύ εκεί κόλλησες ?konstantinas εχω μια απορια.γιατι στο τελος καθε ποστ βαζεις ?
Για δωσε λεπτομερεστερη περιγραφη της Βαλεντινας...γνωστο ονομα μου φαινεται ;)Μόλις επέστρεψα από Βριλησσού. Λοιπόν αυτή τη στιγμή, στο 36 η Σάντρα (πληροφορίες συναθλητή: μέτρια, χωρίς βυζί), στο 46 η Βαλεντίνα (γνωστή από Φυλής, μου είπαν) ψηλή αδύνατη, όχι πλούσιο βυζί αλλά καυλόφατσα), στο 55 η γλυκιά Αλέξια (δεν χρειάζονται συστάσεις), στο 57 η γάτα Αλίσα (δεν χρειάζονται συστάσεις), στο 60 η Αμάντα μια αδύνατη κοπελίτσα με κοντό ξανθό μαλλάκι.
Για δωσε λεπτομερεστερη περιγραφη της Βαλεντινας...γνωστο ονομα μου φαινεται ;)
Ναι αυτην σκεφτηκα!απο φυλης 40?
Ψηλή, αδύνατη, ξανθιά με μαλλί μακρύ κάτω από τους ώμους...βυζί δεν έχει ιδιαίτερο. Όσο μια γεμάτη χούφτα.Για δωσε λεπτομερεστερη περιγραφη της Βαλεντινας...γνωστο ονομα μου φαινεται ;)
Δεν ειναι αυτη που νομιζαΨηλή, αδύνατη, ξανθιά με μαλλί μακρύ κάτω από τους ώμους...βυζί δεν έχει ιδιαίτερο. Όσο μια γεμάτη χούφτα.
Τίποτα. Συγγνώμη που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.Δεν ειναι αυτη που νομιζα
Thanks Pitsiriko