Επισκέπτης
Ρε κουμπαρε κανε κατι για την Εμιλυ !!!
Λιλη...Λειλα...σε λιγο θα μας φερουν και τον Λιλα!!!Παιζουν τωρα...
Ιπποκρατους144 Μαντυ
Τριγγετα3 Λιλυ
Συγγρου144 Χριστινα και μετα τις 8 Λειλα
Ισμηνης2 Ντοριν κι απο τις 7 Αφροδιτη...
Βριλλησου57 Εμιλυ...διπλοβαρδια το ερμο το κοριτσι μεχρι τις 11
Αθανασιας3 Στελλα απο Σερβια
Μην του λες τετοια ρε Βαby του παιδιου!Ρε κουμπαρε κανε κατι για την Εμιλυ !!!
Με τοσους φαν που εχει η Λιλα θα σπασει ταμεια..ουρες θα γινονταιΛιλη...Λειλα...σε λιγο θα μας φερουν και τον Λιλα!!!
Μηπως θα περασεις καθολου απο Εμιλυ μιας και ειναι διπλοβαρδια να δεις τι κανει το κοριτσι?
Εσαι τζεντελμαν!Κουρασμενο θα ναι το κοριτσι spoon λεω να μην το κουρασω κι αλλο σημερα
Αμα προλαβεις!Λεω να κανω υπομονη μεχρι την Δευτερα να παω στην μελλουσα κουμπαρα μου
Στο Αριστομενους72 εχω δει μια μετριοτατη Στελλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια!Ποια ειναι η Στελλα απο σερβια που παιζει στην αθανασιας ;;;
Μια παρακληση προς τους υπευθυνους
Τo τηλεφωνο που εχει το Δοξατου2α ειναι το ιδιο με του Ισμηνης2 απο οπου κι απαντανε!
Η Αλεξανδρα που χαθηκε?Παιζει τωρα στο Βουλιαγμενης 83 η Μικαελα μεχρι τις 23.00.
Συγγρου248 εχθες δουλευε πενταδα κοριτσιων οποτε ειστε καλυμμενοι ;)παιδες στουντιο με παραπανω απο μια κοπελες γνωριζετε γιατι θα ερθουν 4 φιλοι και δε βολευει να παμε σε χωρο με μονο μια.καταλαβαινετε οτι θα εχουμε προβλημα.για σαββατο μιλαω.
Μου μυριζει πατατα η δουλεια spoon οχι μπαναναO συναγωνιστης ΜΠΑΝΑΝΑ εκανε μια κριτικη για Χαλκιδικης και μαλλον ξεχασε να πει ονομα και βαρδια κοπελας!
Αν μας βλεπει ας ενημερωσει ή οποιος αλλος γνωριζει!
Μου μυριζει πατατα η δουλεια spoon οχι μπανανα
Ειναι ανοιχτο μεχρι τις 8 το βραδακι περιπου ειναι ψευτοστουντιο...δες το θρεντ του!φιλε ευχαριστω βολευει γιατι λεμε να παμε προς τα εκει για κανενα στριπ πρωτα τι πρωτεινεις.ευχαριστω