milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
και εγω ρε φιλε την ιδια απορια εχω.παντωσ αριστομενουσ εινα καλο κοντο καβλοφατσα μπηκα βγηκα γυρισα για να μπω αλλα ειχε κλεισει
Σοβαρο δειλημα!τι να διαλεξω αλισα νs λιντα;;
πηρα τηλ μεχρι 8 λιντα κςσταντινουπολεωσ
Αν θυμαμαι καλα ετσι εχει αναφερθει!κριμα γιατι ηθελα πολυ να τη πιτσιλισω αλλα δεν θα προλαβω. σπουν η αλισα ειναι η πρωιν καρινα του μεταξουργειου ;
ο ναι πελοριε χιστι μουκριμα γιατι ηθελα πολυ να τη πιτσιλισω αλλα δεν θα προλαβω. σπουν η αλισα ειναι η πρωιν καρινα του μεταξουργειου ;
φίλε spoon συμφωνώ και εγώ με τα λεγόμενα του Zac Clouseau. είναι δεκτική σε όλα. αν και <την> περίμενα μέσα δεν έλεγε να φύγω μόλις μπήκε στο δωμάτιο.γιατί αν δεν ξέρεις την κοπέλα έρχεται σαλόνι κάνει γρήγορη περαντζάδα στο ημίφως και όποιος το σκεφτεί εκείνη την στιγμή.Δεν την προσεξα και τοσο καλα να σου πω την αληθεια!
Απλα μια εξακριβωση ηθελα!
Thanks!
Φιλε Xanthi αν τα ηξερα ολα αυτα απο πριν για την λεγαμενη ισως και να εμπαινα!φίλε spoon συμφωνώ και εγώ με τα λεγόμενα του Zac Clouseau. είναι δεκτική σε όλα. αν και <την> περίμενα μέσα δεν έλεγε να φύγω μόλις μπήκε στο δωμάτιο.γιατί αν δεν ξέρεις την κοπέλα έρχεται σαλόνι κάνει γρήγορη περαντζάδα στο ημίφως και όποιος το σκεφτεί εκείνη την στιγμή.
Αν δεν την εχεις παρει ακομα ΧΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!το καβλοκοντο το ειδα εφυγα και οταν γυρισα να μπω ειχε κλεισει προχτεσ.με καβλωσε και θελω να το ανοιξω.απο την αλλη την εχω αρεκετεσ φορεσ και θελω να τησ ανοιξω το κςλοτρυπιδιον γιατι φευγει διακοπεσ
;)Thanks τιμημένε amc_anthony13
Με ανοιχτη θα φυγει διακοπες μην ανγχωνεσε !!!το καβλοκοντο το ειδα εφυγα και οταν γυρισα να μπω ειχε κλεισει προχτεσ.με καβλωσε και θελω να το ανοιξω.απο την αλλη την εχω αρεκετεσ φορεσ και θελω να τησ ανοιξω το κςλοτρυπιδιον γιατι φευγει διακοπεσ
Με ανοιχτη θα φυγει διακοπες μην ανγχωνεσε !!!
Δεν νομιζω!το κοντο δινει κωλο;