Επισκέπτης
[size=30pt]ΔΙΠΑΤΟ ΚΙΟΛΑΣ[/size]
Σαμανθα ,μπορει απο τα πιο ομορφα ματια αυτη την στιγμη !!!BABY κεντας για αλλη μια φορα σημερα
Πριν λιγο...
Βριλλησου57 Εμιλυ πολυ ομορφη κορασιδα αλλα η συμπεριφορα της τσατσας με απετρεψε να μπω
Βριλλησου55 Σαμανθα οπου και κατεθεσα...πολυ ομορφη γυναικα με αψογη περιποιηση!
Συμφωνω κι επαυξανω....ειδικα για τα κατω θα ελεγα οτι ειναι τελεια!!!Σαμανθα ,μπορει απο τα πιο ομορφα ματια αυτη την στιγμη !!!
Και τα πανω :o και τα κατω ματια εννοω .
Συμφωνω κι επαυξανω....ειδικα για τα κατω θα ελεγα οτι ειναι τελεια!!!
Παιδιά SOS! Θέλω να πώ "Χρόνια Πολλά" (και καλά) στη Λαρίσα πρώην Ιάσωνος και μετά Παπαδοπουλου 2 Ρέντη. Προφανώς το Παπαδοπούλου δεν ευδοκίμησε και έκλεισε. Γνωρίζιε κάποιος αν η μικρή επέστρεψε στην προηγούμενη κατηγορία ή παίζει σε άλλο σπουδαστήριο?
Και γω πήγα και το βρήκα κλειστό και έκτοτε έχω δοκιμάσει τηλεφωνικά χωρίς επιτυχία και σήμερα απαντά το μήνυμα "Ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή".Εκλεισε τελικα;
Πηγα μια μερα με τη βροχη (εγινα πουτανα με τα νερα και τα φορτηγα που περναγαν) και ηταν κλειστο αλλα σκεφτηκα λογω βροχης..
Καλά τώρα ζητάω πολλά, αλλά θα μας πουν που είναι η μικρή? Ασε που δεν έχω και το τηλ. του 60Παρτε βρε τηλεφωνο Βριλισσου 60 να σας που τι τρεχει !!!
Να και σε κατι που σε εχω προλαβει προεδρε. Αυτο το εχω πει εδω και πολλους μηνες εγω. Γι αυτο αλλοστε και της εχω δωσει τον "τιτλο" ΘΕΑ.Σαμανθα ,μπορει απο τα πιο ομορφα ματια αυτη την στιγμη !!!
Και τα πανω :o και τα κατω ματια εννοω .
γεια σου γερο με τις αναφορες σου.Προ ολιγου γυρισα απο καταθεση στο Συγγρου 144,και πετυχα Καρολινα.Μουναρος,πληρωσα 180ε για δυο φορες με ακαποτη πιπα.Δεν εκανε πρωκτικο σημερα γιατι της τον ξεσκισαν τον κωλο και εδωσε ρεπο στη ροδελα της για σημερα.Πολυ καλη και μεσα στο δωματιο.Την πρωτη φορα χαμουρεμα,πιπα και χυσιμο στο στομα.Ειχα συννενοηθει να κανει το rotation στα υπολοιπα δωματια και να επιστρεψει μεχρι να φορτωσω για δευτερο γυρο.Δευτερο ημιχρονο,κρατησα μια παθητικη σταση απεναντι της,στην αρχη μονο.Πιπα,πισωκολλητο και νορμαλ σεξ,τελος χυσιμο στο προσωπο.Ευτυχως που υπαρχουν και τετοια στουντιο που φερνουν μουναρες και πηδαμε με λιγα ευρω(σχετικα).Προσωπικα επειδη οι πατσαβουροελληνιδες το εχουν παρακανει,πριν βγω για clubing,γαμαω μια τετοια και μετα αραζω με την παρεα μου και το ευχαριστιεμαι το νυχτοπερπατημα,χωρια που τις βλεπω και πιο μπαζα απο οτι ειναι.Οσο σκεφτομαι αυτη την πιπα της ειναι τα καλυτερα καλαντα που μου εχουν πει.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΤΣΕΣ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣ/ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΞΑΝΘΙΑ.
Respect στα λόγια σου παπούλη.Προ ολιγου γυρισα απο καταθεση στο Συγγρου 144,και πετυχα Καρολινα.Μουναρος,πληρωσα 180ε για δυο φορες με ακαποτη πιπα.Δεν εκανε πρωκτικο σημερα γιατι της τον ξεσκισαν τον κωλο και εδωσε ρεπο στη ροδελα της για σημερα.Πολυ καλη και μεσα στο δωματιο.Την πρωτη φορα χαμουρεμα,πιπα και χυσιμο στο στομα.Ειχα συννενοηθει να κανει το rotation στα υπολοιπα δωματια και να επιστρεψει μεχρι να φορτωσω για δευτερο γυρο.Δευτερο ημιχρονο,κρατησα μια παθητικη σταση απεναντι της,στην αρχη μονο.Πιπα,πισωκολλητο και νορμαλ σεξ,τελος χυσιμο στο προσωπο.Ευτυχως που υπαρχουν και τετοια στουντιο που φερνουν μουναρες και πηδαμε με λιγα ευρω(σχετικα).Προσωπικα επειδη οι πατσαβουροελληνιδες το εχουν παρακανει,πριν βγω για clubing,γαμαω μια τετοια και μετα αραζω με την παρεα μου και το ευχαριστιεμαι το νυχτοπερπατημα,χωρια που τις βλεπω και πιο μπαζα απο οτι ειναι.Οσο σκεφτομαι αυτη την πιπα της ειναι τα καλυτερα καλαντα που μου εχουν πει.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΤΣΕΣ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣ/ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΞΑΝΘΙΑ.