Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
                    [size=30pt]ΔΙΠΑΤΟ ΚΙΟΛΑΣ[/size]

newsign.php

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
BABY κεντας για αλλη μια φορα σημερα  :rockon: :rockon:
Πριν λιγο...
Βριλλησου57 Εμιλυ πολυ ομορφη κορασιδα αλλα η συμπεριφορα της τσατσας με απετρεψε να μπω
Βριλλησου55 Σαμανθα οπου και κατεθεσα...πολυ ομορφη γυναικα με αψογη περιποιηση!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

Επισκέπτης
BABY κεντας για αλλη μια φορα σημερα  :rockon: :rockon:
Πριν λιγο...
Βριλλησου57 Εμιλυ πολυ ομορφη κορασιδα αλλα η συμπεριφορα της τσατσας με απετρεψε να μπω
Βριλλησου55 Σαμανθα οπου και κατεθεσα...πολυ ομορφη γυναικα με αψογη περιποιηση!
Σαμανθα ,μπορει απο τα πιο ομορφα ματια  :boobies: αυτη την στιγμη !!! :rockon:
Και τα πανω  :o και τα κατω ματια   :boobies: εννοω . :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συμφωνω κι επαυξανω....ειδικα για τα κατω θα ελεγα οτι ειναι τελεια!!!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Συμφωνω κι επαυξανω....ειδικα για τα κατω θα ελεγα οτι ειναι τελεια!!!

Είναι απίστευτο αυτό το πλάσμα σε όλα του, η συπμεριφορά του δε αγγίζει τα όρια της τελοιότητας

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Παιδιά SOS! Θέλω να πώ "Χρόνια Πολλά" (και καλά) στη Λαρίσα πρώην Ιάσωνος και μετά Παπαδοπουλου 2 Ρέντη. Προφανώς το Παπαδοπούλου δεν ευδοκίμησε και έκλεισε. Γνωρίζει κάποιος αν η μικρή επέστρεψε στην προηγούμενη κατηγορία ή παίζει σε άλλο σπουδαστήριο?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παιδιά SOS! Θέλω να πώ "Χρόνια Πολλά" (και καλά) στη Λαρίσα πρώην Ιάσωνος και μετά Παπαδοπουλου 2 Ρέντη. Προφανώς το Παπαδοπούλου δεν ευδοκίμησε και έκλεισε. Γνωρίζιε κάποιος αν η μικρή επέστρεψε στην προηγούμενη κατηγορία ή παίζει σε άλλο σπουδαστήριο?

Εκλεισε τελικα;
Πηγα μια μερα με τη βροχη (εγινα πουτανα με τα νερα και τα φορτηγα που περναγαν) και ηταν κλειστο αλλα σκεφτηκα λογω βροχης..

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εκλεισε τελικα;
Πηγα μια μερα με τη βροχη (εγινα πουτανα με τα νερα και τα φορτηγα που περναγαν) και ηταν κλειστο αλλα σκεφτηκα λογω βροχης..
Και γω πήγα και το βρήκα κλειστό και έκτοτε έχω δοκιμάσει τηλεφωνικά χωρίς επιτυχία και σήμερα απαντά το μήνυμα "Ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή".

Επισκέπτης
Παρτε βρε τηλεφωνο Βριλισσου 60 να σας που τι τρεχει !!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.493
Πόντοι
506
Τωρα Βριλησσου 57-Εμιλη, Βραδυ-Ζλατα :-*

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

ACTIVE

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα στο στουντιο 55 η Μαργο δουλευει 
χριστουγενειατικα ολη ΜΕΡΑ?????? :huh:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Να και σε κατι που σε εχω προλαβει προεδρε. Αυτο το εχω πει εδω και πολλους μηνες εγω. Γι αυτο αλλοστε και της εχω δωσει τον "τιτλο" ΘΕΑ. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Προ ολιγου γυρισα απο καταθεση στο Συγγρου 144,και πετυχα Καρολινα.Μουναρος,πληρωσα 180ε για δυο φορες με ακαποτη πιπα.Δεν εκανε πρωκτικο σημερα γιατι της τον ξεσκισαν τον κωλο και εδωσε ρεπο στη ροδελα της για σημερα.Πολυ καλη και μεσα στο δωματιο.Την πρωτη φορα χαμουρεμα,πιπα και χυσιμο στο στομα.Ειχα συννενοηθει να κανει το rotation στα υπολοιπα δωματια και να επιστρεψει μεχρι να φορτωσω για δευτερο γυρο.Δευτερο ημιχρονο,κρατησα μια παθητικη σταση απεναντι της,στην αρχη μονο.Πιπα,πισωκολλητο και νορμαλ σεξ,τελος χυσιμο στο προσωπο.Ευτυχως που υπαρχουν και τετοια στουντιο που φερνουν μουναρες και πηδαμε με λιγα ευρω(σχετικα).Προσωπικα επειδη οι πατσαβουροελληνιδες το εχουν παρακανει,πριν βγω για clubing,γαμαω μια τετοια και μετα αραζω με την παρεα μου και το ευχαριστιεμαι το νυχτοπερπατημα,χωρια που τις βλεπω και πιο μπαζα απο οτι ειναι.Οσο σκεφτομαι αυτη την πιπα της ειναι τα καλυτερα καλαντα που μου εχουν πει.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΤΣΕΣ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣ/ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΞΑΝΘΙΑ.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Προ ολιγου γυρισα απο καταθεση στο Συγγρου 144,και πετυχα Καρολινα.Μουναρος,πληρωσα 180ε για δυο φορες με ακαποτη πιπα.Δεν εκανε πρωκτικο σημερα γιατι της τον ξεσκισαν τον κωλο και εδωσε ρεπο στη ροδελα της για σημερα.Πολυ καλη και μεσα στο δωματιο.Την πρωτη φορα χαμουρεμα,πιπα και χυσιμο στο στομα.Ειχα συννενοηθει να κανει το rotation στα υπολοιπα δωματια και να επιστρεψει μεχρι να φορτωσω για δευτερο γυρο.Δευτερο ημιχρονο,κρατησα μια παθητικη σταση απεναντι της,στην αρχη μονο.Πιπα,πισωκολλητο και νορμαλ σεξ,τελος χυσιμο στο προσωπο.Ευτυχως που υπαρχουν και τετοια στουντιο που φερνουν μουναρες και πηδαμε με λιγα ευρω(σχετικα).Προσωπικα επειδη οι πατσαβουροελληνιδες το εχουν παρακανει,πριν βγω για clubing,γαμαω μια τετοια και μετα αραζω με την παρεα μου και το ευχαριστιεμαι το νυχτοπερπατημα,χωρια που τις βλεπω και πιο μπαζα απο οτι ειναι.Οσο σκεφτομαι αυτη την πιπα της ειναι τα καλυτερα καλαντα που μου εχουν πει.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΤΣΕΣ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣ/ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΞΑΝΘΙΑ.
γεια σου γερο με τις αναφορες σου.

Ετσι ειναι και εγω πηγα σε ενα παρτυ και  μετα σε στουντιο γαμησα μια λετονη και ολες οι προηγουμενεσ μου φαινονταν σκατα

Ετσι ηρεμησα και εγω

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Respect στα λόγια σου παπούλη.  :rockon:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
περναγα τυχαια πριν καμια ωριτσα εξω απ τη Σπυρου πατση 40 αλλα δεν τολμησα να μπω, πολυ καρτα μπαμ ειναι ετσι οπως τοχουν κανει,τεραστιες ταμπελες, φωτακια σκατακια κτλ αντι να εχει λιγο διακριτικη εισοδο αυτοι μονο την πουτανα δεν εχουν βγαλει στο πεζοδρομιο να σου κουναει το βρακι :jerking:
Πως να μπουμε μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom