Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Επισκέπτης
Για να μην γκρινιαζει ο alkis το Μονικακι μεχρι τις 7 το βραδυ σημερα στο Ισμηνης θα ειναι και θα τον περιμενει.
Στο 144 συνεχιζει να πηγαινει το διπατο λεωφορειο ,σημερα το πρωι που περασα κατα τις 11 το κοριτσι δεν ειχε παει ακομα γιατι δεν μπορουσε να ξυπνηση ο κοσμος ομως ηταν μεσα στο σαλονι με τα χαρτακια προτεραιοτητας που ειχε κοψει η τσα2.
Προτιμησα να παω μεσα στην βροχη μεχρι την Φραντζη στο Σαμανθακι και καλα εκανα γιατι και σεφτε της εκανα και πολυ ωραια περασα .
Εμενα με εκανε πελατη το κοριτσι θελοντας και μη !!! :2funny: :2funny: :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αναιβενοντας την Φραντζη αριστερα στο 47 διπλα στο ψαραδικο .
Το αστειο δεν βλεπω !!!!   :think:

ασε BABY μερικοι θελουν να τους παρεις απο το χερακι να τους πας να γαμησουν.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Για να μην γκρινιαζει ο alkis το Μονικακι μεχρι τις 7 το βραδυ σημερα στο Ισμηνης θα ειναι και θα τον περιμενει.
Στο 144 συνεχιζει να πηγαινει το διπατο λεωφορειο ,σημερα το πρωι που περασα κατα τις 11 το κοριτσι δεν ειχε παει ακομα γιατι δεν μπορουσε να ξυπνηση ο κοσμος ομως ηταν μεσα στο σαλονι με τα χαρτακια προτεραιοτητας που ειχε κοψει η τσα2.
Προτιμησα να παω μεσα στην βροχη μεχρι την Φραντζη στο Σαμανθακι και καλα εκανα γιατι και σεφτε της εκανα και πολυ ωραια περασα .
Εμενα με εκανε πελατη το κοριτσι θελοντας και μη !!! :2funny: :2funny: :rockon:
:rockon: :rockon: :headbang:
Πρόεδρε, σήμερα το πρωί εγώ ήμουν που τα έλεγα με την κα. Νίκη  :blahblah1:μόνος μου από τις 10:45 μέχρι που ήρθε η κοπέλα στις 11:30 :sleeping:!!!
Οσο περίμενα χτύπησαν 4 συναγωνιστές και έφυγαν όταν τους είπε η κα. Νίκη ότι δεν έχει έρθει ακόμη η κοπέλα.
Η Σαμάνθα είναι εξαιρετική και για μεγάλο διάστημα πέρυσι είχα κολλήσει με αυτό το χαλαρό laid back στυλ που έχει  :smitten:και την επισκεπτόμουν παντού (ακόμη και στην Αγ. Μελετίου είχα φτάσει...)
Μόνικα λοιπόν τώρα που επέστρεψε ( :boobies:μου θυμίζει και μία γνωστή μου που την έχω άχτι! :boobies:). Πρωί Caroline, απόγευμα Μόνικα!
Για άλλη μία φορά εξαιρετική φωτό :rockon:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Και δε μαζευόμαστε το απόγευμα στη Μόνικα να παραγγείλουμε και από το κεμπαμπτζίδικο δίπλα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα σιναδελφοι χαιρομαι που ξαναγραφο σ αυτο το σαιτ χτεσ εψαχνα για κουλουρακι πιγα κεφαλινιασ 75 ειχε νινα και ευα η νινα παντοσ δεν μου γεμισει το ματι οτι ειναι κοριτσι :headbang: δροσοπουλου 97 μαυρο στιν τσατσα οταν μπαινεισ σου τα πριζει οτι δεν μπαινεισ και γιατι ερχεσαι  :uglystupid: λελασ ειχε κουλουρι αλλα ιταν πολι γερασμενο  :2funny: και στο τελοσ παρασιου πιρα αυτι με τουσ τρελουσ βιζουσ τιν εχο ξαναπαρει και ειχα θετικι εντιποσι μπορει να καντανταει σπαστικο οταν τιν πιδασ δινατα να σου λεει σχισε με ναυτι να αλλαξο ραυτι  :cheesy: στο κουλουρακι διναμι  :dancing: :booty: :boobies:

Επισκέπτης
γεια χαρα σιναδελφοι χαιρομαι που ξαναγραφο σ αυτο το σαιτ χτεσ εψαχνα για κουλουρακι πιγα κεφαλινιασ 75 ειχε νινα και ευα η νινα παντοσ δεν μου γεμισει το ματι οτι ειναι κοριτσι :headbang: δροσοπουλου 97 μαυρο στιν τσατσα οταν μπαινεισ σου τα πριζει οτι δεν μπαινεισ και γιατι ερχεσαι  :uglystupid: λελασ ειχε κουλουρι αλλα ιταν πολι γερασμενο  :2funny: και στο τελοσ παρασιου πιρα αυτι με τουσ τρελουσ βιζουσ τιν εχο ξαναπαρει και ειχα θετικι εντιποσι μπορει να καντανταει σπαστικο οταν τιν πιδασ δινατα να σου λεει σχισε με ναυτι να αλλαξο ραυτι  :cheesy: στο κουλουρακι διναμι  :dancing: :booty: :boobies:

:2funny: :2funny:

παιζει τετοια ατακα?ειδες τι χανω για ναμην πηγαινω σε μπουρδελα :boobies: 

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μεταφορικα το λεο ρε γκαντι  :boobies: :2funny: :2funny:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
22/12/2008 περι ώραν 10η βραδυνή 

Ιάκχου7α : Ραμόνα, η υπηρεσία ευγενεστάτη.

Μ. Αλεξάνδρου 133 :δεν θυμάμα όνομα, ψυλή και ντελικάτη, μου έκανε κλικ. Οταν ρώτησα την ώρα που κλείνει το μαγαζι η υπηρεσία  δεν βοήθησε. 

Κασσάνδρας 3 Κάτω : Μου άνοιξε η κοπέλα, μιλφ νταρντανα
            Πάνω : Μαράκι την αποκάλεσε η υπηρεσία

Σερβίων 26  :Βανέσα, Ρωσιδα με διάθεση,πριν ενα μήνα περίπου δεν πέρασα και άσχημα.

Πάτση Σ. 40  : Φανταστικό σαλόνι,άψογο, Η κοπέλα σε κάποιους σίγουρα θα αρέσει.

Κων/πολεως 130 : Πατριτσια, απο Βενεζουελα με καλες κριτικες.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Καλημερα στην παρεα.Καταθεση χτες βραδακι στην αγαπη στο 57.Αυτο το κοριτσι εαν καυλωσει κανει τρελλο πηδημα και την ευχαριστω γιατι πραγματικα το ζεστο μουνακι της με τρελλανε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αντιγραφω τμημα κριτικης απο τον woodstockr σε καποιο στουντιο..

''..Σε κάποια φάση μου την είπε γιατί μασούσα τσίχλα....''

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Καλη η Caroline αλλα σας το Monikaki καμμια !!!!
Ευγε στα καλυτερα στητα τεσσαρια της αγορας.
Μακρυναν και τα μαλλακια της και ειναι το κατι αλλο !!!
Μεσα στην πενταδα ευκολα !!!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6

Moonika = Power steering

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ετσι που το πας θα με κανεις να τα σπρωξω πολυ χοντρα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom