spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Θα τα πω ολα στην Σονια
Θα τα πω ολα στην Σονια
Με το Αριστοτελους πρεπει να ειναι αδερφακια!Καλησπερα μετα απο καιρο. Γραφω και ενα δακρυ κυλαει στα ματια μου.
Οσο ηταν κλειστο το site ψαχνοντας αλλου για μπληροφορηση, βρηκα καποιο studio που δεν ηξερα οτι υπηρχε στην Ηλια Ηλιου. Δεν ξερω αν ειναι καινουριο. Ξερει κανεις τιποτα ?
Ισως να ειναι φρεσκο ακομα το μαγαζι οποτε δεν εχει να πει κανεις τιποτα!εκει δεν εχει ομως ουτε φωτο ουτε τιποτα οποτε θα ηταν πιο χρησιμο καποια προσωπικη εμπειρια απο καποιον χρηστη!
φρεσκο ειναι σιγουρα και αν δω κατι καλο θα κανω την αρχη!σημερα παντως δεν με εψησεΙσως να ειναι φρεσκο ακομα το μαγαζι οποτε δεν εχει να πει κανεις τιποτα!
Γιατι δεν κανεις εσυ μια αρχη?
Υπαρχει κριτικη αλλα λιγο παλια!Μαγκες ερωτηση για την μικρη Καρινα η αλλιως Αλισα στα 55 - 57 .
Το κοριτσι το εχει συναντηση κανεις εκει και εχει καταλαβει οτι εκει ειναι Studio και οχι Μεταξι !!!
Ρωταω με αλλα λογια εαν εχει αλλαξει νοοτροπια η πρεπει να κανουμε ιδιαιτερα μαθηματα !!!
φρεσκο ειναι σιγουρα και αν δω κατι καλο θα κανω την αρχη!σημερα παντως δεν με εψησε
Την έχω συναντήσει εγώ αλλά δε ζήτησα κάτι εξτρά. Απλώς έπαιξε το πόλο που της είχα μάθει και στο Μετάξι χωρίς καμμία βιασύνη.Μαγκες ερωτηση για την μικρη Καρινα η αλλιως Αλισα στα 55 - 57 .
Το κοριτσι το εχει συναντηση κανεις εκει και εχει καταλαβει οτι εκει ειναι Studio και οχι Μεταξι !!!
Ρωταω με αλλα λογια εαν εχει αλλαξει νοοτροπια η πρεπει να κανουμε ιδιαιτερα μαθηματα !!!
RESPECT....HeelloverΚαλώς σας βρήκαμε και πάλι, ένα εγάο μπράβο τον Αντισθένη για το σθένος του
Μικρή ενημέρωση-ανακεφαλαίωση για το τι παίζει γενικότερα αυτό τον καιρό:
-Κεφαληνίας 75 Εμμανουέλα, Νίνα (πρωκτικο με 100), Σοφία, Ειρήνη, Εύα και Έλενα
-Παρασίου 36 Βερόνικα (πρωκτικό), Αφροδίτη (Κύπρια, πρωκτικό), Νάνσυ (πρωκτικό)
-Δροσοπούλου 97 Μίτα, Μισέλ (πρωκτικό), Λόλα και μια καινούργια μελαχρινή
-Καινούργιο στούνιο Αριστοτέλους, απέναντι από το Κεφαληνίας 75 διάφορες αλλά όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες
-Μάρτα, Ντορίν, Χριστίνα, Λέιλα, Σάρα στην αλυσσίδα τριγγέτα.
-κάτι μπάζα στην Κασσάνδρας 3
-μετριότης στα Ιάκχου, Σερβίων, Δοξάτου, και Μεγάλου Αλεξάνδρου
-Λέλας Καραγιάννη η τσέχα Νικόλ τα απογεύματα που κάνει τα πάντα και φτιάχνεις το πρόγραμμα στα μέτρα σου vfm και η Σόνια
-μπάζα στη Δευκαλιωνος 63
-ρουσλάνα στη Βριλσσού 60
-Μαρίνα, Βαλεντίνα στη Βριλησσού 46
-Πιπίνου 118 η Ντανιέλα (πρωκτικό με 100) και η Βίκυ
εν κατακλείδι για ομορφιά θα πρότεινα Μάρτα στην Ιπποκράτους
για κίνκυ φάση την Συγγρού 248
για ωραίο ντύσιμο και τακούνια την Παρασίου
επίσης παίζει μια Πολωνίδα Νικόλ και μια Νίνα στην Παιωνίου και στο Κεφαληνίας 75 που είναι πολύ ωραία μωρά
value for money Νικόλ από λέλας
Η Ναταλί είναι καλή ? Την μπερδεύω με τη Νικόλ.Επισης στην αλυσιδα της Λελας παιζει κι η Ναταλι!
Δεν την εχω παρει απλα την εχω δει...ψηλη με ωραιο κορμι και συμπαθητικο προσωπο!Η Ναταλί είναι καλή ? Την μπερδεύω με τη Νικόλ.
Natali Αλμπανεζ που τα κανει ολα !!Η Ναταλί είναι καλή ? Την μπερδεύω με τη Νικόλ.
Στο Δροσοπούλου 97 ψάχνω την Κλαούντια. Γύρισε ? Τί ώρες έχει?